727 7

Нинова: БСП ще гласува за оставката на кабинета

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Венцислав Михайлов

БСП ще гласува за оставката на правителството. Вие загубихте категорично и ние спечелихме категорично с народа си тези избори. Ние издигнахме не партиен кандидат, а надпартиен. Той показа, че може да обединява народа. Ние се гордеем с тази победа. ГЕРБ се размина с живия живот. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова.

Българите се интересуват от бедност и безработица. Вие не направихте да има производство и икономика. Вие не създадохте икономическа база. Вие строихте магистрали и правихте кражби.

Желанието да има справедливост. Вашата съдебна реформа не доведе до справедливост, а беше насочена да овладеете съда.

Вие съсипахте училище. Ударихте дъното като извадихте „Под игото“ и го заменихте с „Робинзон Крузо“.

Вие посегнахте на чувството за българщина и достойнство. Вие го потъпкахте със смяната на Ирина Бокова, подписването на споразумението с Канада и продължаване на санкциите срещу Русия.

Вашето високомерие и самодоволство ви свали, изтъкна Корнелия Нинова. Тя посочи, че народът очаква надежда и алтернатива от бедността.

Ние политиците трябва да сме мъдри. Народът иска спокойствие и сигурност при предсрочни избори за парламент. Тук стои въпросът за бюдежта. Тук, в този парламент, БСП е опозиция. Ние няма да подкрепим този бюджет. Нашата цел е да се борим на изборите, да победим и тогава да представим своя бюджет.

Референдумът е предпоследният сигнал към политическата класа. Да седнем, за да обсъдим как да отговорим на очакванията на народа за промяна на политическата класа. Следващият сигнал, че е фатален за всички нас, посочи Корнелия Нинова.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гостенче
  Отговор
  1 15:31  16.11.16
  Тук ми се струва, че някой се е помислил вече за министър председател, само защото е подкрепил избрания президент. Незнам дали се усещат или гледат нарочно да се натрисат от типа "ама не виждате ли че си е така", но на едни предсрочно избори все си мисля, че БСП няма да управлява..... Незнам защо така си мисля.....хихихиих :)
 • 7777777
  Отговор
  2 15:31  16.11.16
  МНОГО СИ ПРАВА ГОСПОЖО НИНОВА! БРАВО!
 • Пънчо
  Отговор
  3 15:41  16.11.16
  ,,Следващият сигнал, че е фатален за всички нас"
 • onq s konq
  Отговор
  4 15:54  16.11.16
  Бат Бойко просто им хвърли оставката и си излезе да не им слуша глупостите.Пък те дали ще я гласуват,дали ще си правят Пи ар от трибуната-хич не го е.е.Ще има сружебно правителство,ще има напролет избори за парламент и ОГЛАДНЕЛИЯ ,НО ПОМЪДРЯЛ НАРОД ПАК ЩЕ ГО ИЗБЕРЕ ГАРАНТИРАНО.Не че е безгрешен,но ...ПРОСТО ВЪВ И ЗА БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-ДОБРИЯ И ПОДХОДЯЩ,СЪС БЕЗСПОРЕН МЕЖДУНАРОДЕН ОПИТ И АВТОРИТЕТ.И да не пропусна:Ако имате друг по-подходящ от него-посочете го и обяснете че с "това и това" го превъзхожда и е по-подходящ за Премиер.Ако обаче нямате-просто не говорете глупости.
 • гост
  Отговор
  5 16:17  16.11.16
  На следващите избори пак ГЕРБ ще е първа политическа сила.Но няма да има пак мнозинство да управлява сама и се питам със кого ще се коалират.
 • БОКО
  Отговор
  6 16:35  16.11.16
  И запомни едно!Тези избори ги спечели генерала не бсп.Вие избори няма да спечелите в близките 30 години!Недейте се напъва,че нали знаете какво ще родите!
 • P.s.
  Отговор
  7 17:44  16.11.16
  Ами ще гласува! Кой не приема подаръци! Но е толкова гнусна в преписването на успеха на бсп че оставаш без думи!

Напиши коментар:


Публикувай