2 796 8

Росен Петров: Не е нормално кабинет да пада на всеки 2 години

Венцислав Михайлов

Няма нищо по-нормално от това едно правителство да идва и да си отива.Това заяви депутатът от Българския демократичен център – Народен съюз Росен Петров.

Кабинетът постигна стабилност в банките, финансите и кономиката. Имаше нормален диалог с бизнеса. Направена беше пенсионна реформа. Армията ни получи пари за превъоръжаване. Днес е нормален ден за българската демокрация, но не е нормално на всеки две години да се сменя правителство, каза Росен Петров.

Две години може да са много за старата казарма, но не за правителство. Надявам се, че няма да влезем в избори до дупка, защото родината ни ще падне в дупката.

Нужна ни е приемственост и бог да пази България, призова депутатът.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • кроко
  Отговор
  1 18:52  16.11.16
  Много неща не са нормални: да няма разделение на трите и дори четерите властл да няма работеща съдебна система; да влизат в политикката всякакви лаици и пионки; управляващите (които и да са те) да си купуват гласоподаватели чрез увеличаване на щат и на местно и на централно ниво; и т.н. Затова ще става и по-зле, ако никое от тези неща не се промени.

  Коментиран от #2

 • Иванов
  Отговор
  2 19:10  16.11.16

  До коментар #1 от "кроко":

  ВСичко което изброяваш е функция на прост и необразован народ. Няма как да бъде нормално с ненормално население. Аз много пътувам-цяла северна България. Положението е трагично -простотия,алкохолизъм ,мързел- това са 70% от хората. Който не вярва си е негова работа, но аз мога да споря до утре. Виждам масово хора,които нямат пари за дрехи и храна на децата си ,но влизат в казино и изиграват последните си 20-30 лв. Това нормален не може да го направи. За циганите няма кво да говоря. С такова население ,няма как да се получи. Има два начина - или приемаш нещата философски или напускаш България. Аз съм на 44 - спомням си всичко от 89 до сега,че и преди това. Както виждате за 27 години нищо не се променя, колкото и да ми се напъва Генерал Радев, че бил победил статуквото. Пълни глупости. Тук никога няма да е нормално, тва го забравете. Просто 30-те процента ,що годе нормални , не стигат. Това е лично мнение разбира се ,но съм готов да споря. :) Лека вечер

  Коментиран от #3, #4, #8

 • кроко
  Отговор
  3 20:38  16.11.16

  До коментар #2 от "Иванов":

  Напротив, простия, мързеливия и бягащия от България народ е функция на управлението на държавата. То е като една нива да кажем с жито: ако не полагаш грижи да я ореш засяваш с качествени посеви, да се бориш с плевелите и т.н., а я оставиш на самотек, се получава следното: на първата година ако имаш 100% от площта засята с жито и го оставиш да изкласи без да ожънеш и т.н., на втората ще има примерно 70% и постепенно питомното ще намяла а ще избуяват плевелите и дивото. Така е и с хората, всички ние трябва да си влияем и да даваме пример един на друг, да се стремим да надграждаме и себе си и постигнатото преди нас, но ако няма подходящи условия, процеса се забатачва все повече и повече. А държавата в лицето на тези, които я управляват и участват в нейните структури, изпълнавящи различните функции, трябва да създадат въпросните условия.

  Коментиран от #5, #7

 • гост
  Отговор
  4 00:01  17.11.16

  До коментар #2 от "Иванов":

  По принцип е така . Но процента на бракуваните коне е не по малко от 90%.

 • гост
  Отговор
  5 00:01  17.11.16

  До коментар #3 от "кроко":

  За съжаление спадаш към 90-те %.
 • Игнат
  Отговор
  6 00:15  17.11.16
  Долното ченге нали се вживяваше на патриот ? Само че се гледат действията , а не приказките . А действията са на подлец.
 • прям
  Отговор
  7 01:26  17.11.16

  До коментар #3 от "кроко":

  не е вярно първо труда после възнаграждението, така е и с народа
 • ААА
  Отговор
  8 07:04  17.11.16

  До коментар #2 от "Иванов":

  Прост и необразован народ ,е функция от прости,необразовани и крадливи управляващи-повтарям и се съгласявам с пост №2.Същият този народ воюва като лъв за своето освобождение,макар и с чужда помощ. Воюва за своето съединение и и го спечели, с помощта на щиковете си. Превзе непревземаемият Одрин,и пребиваше армии на Велики Сили , с дух и себеотрицание, непознато до сега. Един чуждоземен "монарх"- грандоман се изхеса на всичко това ,и не разбра кога да се спре. Въпреки това НАРОДА с трудолюбие и раждаемост, поемаше катастрофите на своите управляващи- една след друга.Казвал съм го и преди-Никоя нация не е имала такъв велик народ ,и такива жалки управници-зорлем освободили се,ни вкарват в нови робства и колонизации. Държава която не воюва за своите пазари,кадри,суровини , национална сигурност е обречена, и народа плаща ,разбягва се ,или просто изчезва от колонията. Когато в началото на Демокрацията гледах мутренските делегации, наркотиците в училищата,пребитият и запален прохождащ бизнес,корумпираните право-охранителни органи,кражбите и рекета, насаждането на бездуховност. КЪДЕ БЯХА ТЕЗИ НАШИ ВЕЛИКИ УПРАВНИЦИ ГН. ИВАНОВ. И КАКВО ПРАВИХА-КРАДЯХА.

Напиши коментар:


Публикувай