956 4

АБВ против промени в изборните закони в това НС

АБВ против промени в изборните закони в това НС
Калина Петрова

АБВ против промени в изборните закони в този парламент. Това заяви Светослав Белемезов, от АБВ преди гласуването на оставката на правителството.

Според него новият парламент трябва да направи тези промени и да прецени необходимостта от свикване на Велико Народно събрание. Той обяви, че АБВ е в състояние да изготви и предложи нова конституция.

Белеземов напомни, че АБВ е за въвеждането на смесена избирателна система. Но в същото време подчерта, че е аебсурд  да правим избори по старата система. Трябва да има промени.

Не знам дали всички си даваме сметка, но влизаме в петата година на политическа криза в България, без признаци да излезем от нея. Проблемът не е от икономическо естество. Възможният изход от тази криза е да си избием от главите продължаването на популистката кампания за президентски избори. Да злоупотребяваме със резултатите от рефередума.

 

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 777
  Отговор
  1 18:10  16.11.16
  Никакви закони не трябва да се променят поне 30 години, А ТРЯБВА ДА СПАЗВАТ. Хубави или лоши просто трябва да се наблегне да се спазват,а народните избранници да се пуснат във неплатена отпуска. С икономиите да се разкрият съдилища и от улицата престъпника направо в съда,а не по телефона ,,обадисе на приятел,, пък после дознателя,че адвокатите,че съдиите,че политиците и бандюгата си е в къщи още първия ден след ареста.
 • Патето Яки
  Отговор
  2 18:35  16.11.16
  Дойде ли мажоритарният вот - АБВ-ъ аут от сцената.
 • 3 09:46  17.11.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Киро
  Отговор
  4 11:48  17.11.16
  Ей го и тоя, нали преди изборите бяхте уж за мажоритарните избори бе?! Кви сте мишки и лъжци самооо...

Напиши коментар:


Публикувай