1 110 3

Ще изтеглим нашите предложения по бюджета за 2017 г.

Ще ги реализираме, когато управляваме

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Калина Петрова

„Утре ще изтеглим нашите предложения по бюджета за 2017 г. и ще ги реализираме, когато спечелим парламентарни избори и управляваме държавата. Тогава ще си провеждаме тези политики”. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в парламента.

Тя обясни, че са проведени срещи с другите парламентарни групи, на които е обсъден бюджетът. „Днес събрах Изпълнителното бюро и нашата парламентарна група и в резултат на разговорите взехме решение – няма да подкрепим бюджета, който е внесен от правителството на първо четене. Това е отговорност на екипа на Борисов”, допълни Нинова. Тя подчерта, че този бюджет е изготвен преди изборите и управляващите имат мнозинство да го приемат. „Ще влезем в зала и ще си кажем позициите, ще участваме в обсъждането, но няма да го подкрепим”, категорична е Нинова.

„Препоръчвам на Борисов да не дава акъл на президентите. Има Конституция и двамата си носят отговорността. Що се отнася до партията, аз, като председател, мога да кажа какво ще се случва”, коментира тя и допълни, че в момента има президент, който носи отговорност. Корнелия Нинова каза още, че в петък в 16 часа е отправена покана към БСП за получаване на мандат за правителство.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • другарки и другари
  Отговор
  1 19:20  16.11.16
  И кога душо кукурузена, ще спечелите парламентарните избори?
 • гост
  Отговор
  2 00:04  17.11.16
  Коварна вещице , не се опитвай да яхаш народното недоволство ,защото си точно толкова виновна колкото и другите партийни боклуци .
 • 3395
  Отговор
  3 00:41  17.11.16
  Гладна кокошка просо сънува. Цецка Ц. No2

Напиши коментар:


Публикувай