1 016 1

Фишове за 16 шофьори, минали с камион по бул. „България” в Пловдив

Анатоли Стайков

Шофьори масово нарушават забраната за движение на тежкотоварни автомобили над 12 тона по бул. „България“ в Пловдив, информира в. "Марица". Само за два дни – на 11 и 15 ноември, полицаите са глобили с фиш 16 шофьори, хванати да минават с камионите си по булеварда в район „Северен”.

Съвместните проверки се извършват в участъка между бул. “Васил Априлов” и мост “Адата” от служители на секторите “Пътна полиция” и “Общинска полиция”

Пловдив / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • СтарТИРаджия
    Отговор
    1 09:40  18.11.16
    Кой, Кой? Пак стигаме до този въпрос. Кой плиткоумен гъ.олизец на общинска хранилка измисли тази тъпотия?! Целият външен булеварден венец на града е забранен за камиони. Това го няма в нито един голям град в Европа! При положение, че градът е с незавършено околовръстно, имаме забранен над 16 тона основен път(асеновградско шосе), а и самото околовръстно е близо 60 км, кой малоумник и откровенно неук плъх измисли тази евентуална нова общинска хранилка? Или пък не е неук, а? Колеги влизащи от север не могат да се оправят до южните част на града. Или от Асеновград да стигнат Тракия!!! Навсякъде в Европа външните булеварди поне са отворени за движение за тежкотоварни автомобили.

Напиши коментар:


Публикувай