1 099 5

Ненчев: Оградата с Турция ще бъде завършена в най-скоро време

Ненчев ще съдейства на новия министър и ще го въведе в работата

Ненчев: Оградата с Турция ще бъде завършена в най-скоро време
Милена Трачева

Военният министър в оставка се надява оградата, която се строи по границата ни с Турция, да бъде завършена до края на годината, тъй като се притеснява от непрекъснато променящата се ситуация там.

„Имам известни страхове за границата, защото там контролът е необходим, във всеки един момент трябва да се реагира спрямо обстоятелствата и обстановката, а те се променят непрекъснато. Това е моя отговорност — да бъда на място с хората на границата много често, да се запозная с проблемите, които имат, и да вземаме мерки”. Това заяви в ефира на Нова телевизия военният министър в оставка Николай Ненчев.

„Оградата с Турция ще бъде завършена в най-скоро време. Надявам да стане до края на годината”, каза още той.

Ненчев увери, че ще съдейства на новия министър и ще го въведе в това, което е направено до момента.

„Надявам се неговата политика да не е много по-различна от политиката, която аз следвах. Положението не е за подценяване”, заяви Ненчев.

„Нещата не са свързани само с присъствието на границата, обезпечаването на личния състав. Много важен момент са отношенията между съседите. Нека следващият министър и следващото правителство да знаят, че е от голямо значение какви ще са отношенията между България и Турция, между България и Сърбия, и Македония, разбира се. Имаме чудесно сътрудничество. Това сътрудничество с всяка една наша съседка е от изключително значение”, заяви още Ненчев.


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 10:05  20.11.16
  За тези милиони вместо една скапана тел,която ще нарежа с ножица за отрицателно време можеше да се издигне бетонна,а инфрачервените камери и сензорите за движение под земята да я направят непробиваема!
 • Българолюбец
  Отговор
  2 10:47  20.11.16
  Тази къртуна преди ни уверяваше че всичко е спокойно и под контрол и сега изведнъж се запретиснява че оградата не е завършена,преди бяха върли противници на изграждането на прегради срещу бежанците( Само патриотите настояваха отдавна за построяване на оградата) Сега когато противната и глуповата физиономия няма да дразни българските граждани.,, То" се опитва да поостане за повече време на държавна хранилка и да смуче от народната кръв.
 • шшш
  Отговор
  3 11:00  20.11.16
  ще бъде готова...тази песен сме я чували неведнъж от управляващите,накрая разбрахме що за стока сте ,и ви пратихме на почивка .За оградата получавахте инструкции от Ердоган ,друга причина не виждам да не бъде построена...Продадохте България на представители на "най мирната религия" ИДИЛ-МИНДИЛ , така ще решите демографски проблем в БГ ...ама това не само за Герб става дума ,а цялата политическа продажна класа..
 • кроко
  Отговор
  4 12:14  20.11.16
  От ГРОБ-аджийски какво друго освен изтъркани лъжи?
 • ХАСАН
  Отговор
  5 12:16  20.11.16
  Тая ограда е за отчитане на мероприятие..който си плаща минавв който не Динко от Ямбол залавя--бездьржавие--кьрджалийско време

Напиши коментар:


Публикувай