1 440 11

Джамбазки: В центъра на София отново назряват протести

Проблемът се мести от улица на улица, коментира евродепутатът

Джамбазки: В центъра на София отново назряват протести
Стефанаки Йоанис

„В центъра на София отново назряват протести срещу мигрантите”, съобщи в студиото на „Здравей, България” евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

"На улица "Братя Миладинови" може би в петък ще има сериозен протест. Местните хора остро възразяват срещу оформянето на ново гето в центъра на София. Проблемът се мести от улица на улица и властта не е в състояние да му намери решение ", каза още той.

В Харманли също предстоят протести заради центъра за настаняване на мигранти там. „Местните са изключително притеснени и разгневени от поредицата лъжи на властта.

Ние продължаваме да настояваме центърът да бъде закрит и да бъде преместен на самата граница. Това е решение, работещо в Австрия. Темата става все по-чувствителна за българските граждани”, коментира Джамбазки.  

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ХАСАН
  Отговор
  1 08:51  21.11.16
  Джамбаски ,по добре концлагери нали??да го фашистката му физиономия..взима пари от ЕС за да работи против интерксите на дьрюава си. Щр гласува за предложението на Меркел за бежанците??

  Коментиран от #5

 • Morgoth
  Отговор
  2 09:17  21.11.16
  Бежанците трябва да бъдат държани в центрове от затворен тип извън населените места. Но тъй като това реално са си затвори за хора които нямат доказани престъпления престоя им там трябва да е минимален - за по-малко от месец трябва да се реши дали ще им бъде даден статут и ще бъдат пуснати или ще бъдат депортирани.
 • Гуфи
  Отговор
  3 09:20  21.11.16
  ПРОТЕСТИ ВСЕКИ ДЕН И ДО ТОГАВА, ДОКАТО НЕ СЕ ЕКСТРАДИРАТ ДО ЕДИН тия ПАРАЗИТИ, носещи ЗАРАЗИ, МРЪСОТИЯ, ТЪРГОВИЯ С НАРКОТИЦИ... Това не са хора нито емигранти, бягащи от война, ТОВА СА ВИРУСИ, внедрявани от мюсюлманите, НЯМАЩИ МЯСТО В Б-Я!!! ПРОТЕСТИТЕ ДА СА ПРЕД АНТИ-народния Парламент, ТАМ СА българските Престъпни Безхаберници, които българският- БЕДЕН НАРОД ИЗДЪРЖА, ЗА ДА БЪДЕ Предаван, Продаван и Неглежиран от тия тулупи!!! НАРОДЕ НЕДЕЙ ДА СПИШ, ВЗЕМИ И РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ СИ САМ, ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО МНоооГО КЪСНО!!!
 • Гюнгюр
  Отговор
  4 09:51  21.11.16
  Хасане нищо не ти се разбирам що не вземеш Катъра и да си заминеш за обетованата земя,там свободата на словото е неограничена А и бежанците са по близко по цвят и мирис и бог до твоите предпочитания!

 • незнайко
  Отговор
  5 10:00  21.11.16

  До коментар #1 от "ХАСАН":

  Хасане защо не си направиш приют и да ги прибереш при тебе тези бежански отрепки? Може би и ти си един от тях?
 • ХАСАН
  Отговор
  6 10:19  21.11.16
  Това са хора бе!!това св жени и деца!!!нали така се говореше и за евреите и за арменците!!нека да се проверят и да си живеят тука..цяла северозападна Бьлгария е свободна. Да се заселят...Меркел ги покани
 • джамбазина
  Отговор
  7 10:45  21.11.16
  Най лесно е да се правиш на патриот и да плюеш по чужденците, които за щастие или нещастие НЕ ОСТАВАТ в БЪЛГАРИЯ, за разлика от нас българите. Джамбазки си прави евтин пира, щото за друго не го бива, къде ти това икономика инвестиции, доходи......., там акъл трябва, а друго си е да се изправиш да и нахулиш тоя и оня и накрая да те изтипосат, като най-големия патриот платените и сервилни медии.
 • ХАСАН
  Отговор
  8 11:58  21.11.16
  Джамбазки,що не казваш това на Меркел?? Да ама ще ти спре заплатата нали??лесно е да си правиш на мьж пред жени и деца??
 • джамбазина
  Отговор
  9 12:14  21.11.16
  Джамбазки е супер връзкарче, такава сладка работа си намери, че чак да му завиди човек! 15-20 хиляди евраци на месец и после пенсия от 4-5 хил евра ДО ЖИВОТ, нека да му е зле.;) От време на време се изказва против бежанците, каже там два три лафа и айде 20 бона. Аз, колко коли трябва да продам, за да ги направя, не мога да броя до толкова, ама съм патрондаш, патриот де.
 • Гост
  Отговор
  10 14:26  21.11.16
  Хасане защо с чужда пита помен правиш? Северозапада да не ти е бащиния та натрапваш там твоите хора. Защо не си ходите всичките при вашите си хора по анадола и азия?

  Коментиран от #11

 • джамбазина
  Отговор
  11 16:05  21.11.16

  До коментар #10 от "Гост":

  Гостенче, вече десетки години нашите родни "бежанци" изнасилват и пребиват пенсионерите по селата, за това, защо не рИвете??? Джамбалазки, защо не рИве по тази тема????????? Колко бежанци има в България? Няколко хиляди? Колко от тях ще останат в България???? Искаш ли да ти кажа? 0! Три милиона млади българи, БЪЛГАРИ избягаха от БЪЛГАРИЯ и станаха БЕЖАНЦИ в чужди държави, НО Джамбазки ПАК МЪЛЧИ. Нашите "политици" приказват само модерни теми, имитират заетост и демонстрират НИЩОПРАВЕНЕ, много е лесно да си в Европарламента да взимаш една купчина пари и да коментираш неща, които не зависят от теб.

Напиши коментар:


Публикувай