Last news in Fakti

21 Ноември, 2016 08:44 1 888 11

Джамбазки: В центъра на София отново назряват протести

  • ангел джамбазки-
  • бежанци-
  • протест-
  • софия

Проблемът се мести от улица на улица, коментира евродепутатът

Джамбазки: В центъра на София отново назряват протести - 1

„В центъра на София отново назряват протести срещу мигрантите”, съобщи в студиото на „Здравей, България” евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

"На улица "Братя Миладинови" може би в петък ще има сериозен протест. Местните хора остро възразяват срещу оформянето на ново гето в центъра на София. Проблемът се мести от улица на улица и властта не е в състояние да му намери решение ", каза още той.

В Харманли също предстоят протести заради центъра за настаняване на мигранти там. „Местните са изключително притеснени и разгневени от поредицата лъжи на властта.

Ние продължаваме да настояваме центърът да бъде закрит и да бъде преместен на самата граница. Това е решение, работещо в Австрия. Темата става все по-чувствителна за българските граждани”, коментира Джамбазки.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАСАН

    0 7 Отговор
    Джамбаски ,по добре концлагери нали??да го фашистката му физиономия..взима пари от ЕС за да работи против интерксите на дьрюава си. Щр гласува за предложението на Меркел за бежанците??

    Коментиран от #5

  • 2 Morgoth

    4 1 Отговор
    Бежанците трябва да бъдат държани в центрове от затворен тип извън населените места. Но тъй като това реално са си затвори за хора които нямат доказани престъпления престоя им там трябва да е минимален - за по-малко от месец трябва да се реши дали ще им бъде даден статут и ще бъдат пуснати или ще бъдат депортирани.
  • 3 Гуфи

    7 2 Отговор
    ПРОТЕСТИ ВСЕКИ ДЕН И ДО ТОГАВА, ДОКАТО НЕ СЕ ЕКСТРАДИРАТ ДО ЕДИН тия ПАРАЗИТИ, носещи ЗАРАЗИ, МРЪСОТИЯ, ТЪРГОВИЯ С НАРКОТИЦИ... Това не са хора нито емигранти, бягащи от война, ТОВА СА ВИРУСИ, внедрявани от мюсюлманите, НЯМАЩИ МЯСТО В Б-Я!!!
    ПРОТЕСТИТЕ ДА СА ПРЕД АНТИ-народния Парламент, ТАМ СА българските Престъпни Безхаберници, които българският- БЕДЕН НАРОД ИЗДЪРЖА, ЗА ДА БЪДЕ Предаван, Продаван и Неглежиран от тия тулупи!!! НАРОДЕ НЕДЕЙ ДА СПИШ, ВЗЕМИ И РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ СИ САМ, ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО МНоооГО КЪСНО!!!
  • 4 Гюнгюр

    4 1 Отговор
    Хасане нищо не ти се разбирам що не вземеш Катъра и да си заминеш за обетованата земя,там свободата на словото е неограничена А и бежанците са по близко по цвят и мирис и бог до твоите предпочитания!
  • 5 незнайко

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "ХАСАН":

    Хасане защо не си направиш приют и да ги прибереш при тебе тези бежански отрепки? Може би и ти си един от тях?
  • 6 ХАСАН

    1 7 Отговор
    Това са хора бе!!това св жени и деца!!!нали така се говореше и за евреите и за арменците!!нека да се проверят и да си живеят тука..цяла северозападна Бьлгария е свободна. Да се заселят...Меркел ги покани
  • 7 джамбазина

    2 4 Отговор
    Най лесно е да се правиш на патриот и да плюеш по чужденците, които за щастие или нещастие НЕ ОСТАВАТ в БЪЛГАРИЯ, за разлика от нас българите.
    Джамбазки си прави евтин пира, щото за друго не го бива, къде ти това икономика инвестиции, доходи......., там акъл трябва, а друго си е да се изправиш да и нахулиш тоя и оня и накрая да те изтипосат, като най-големия патриот платените и сервилни медии.
  • 8 ХАСАН

    0 4 Отговор
    Джамбазки,що не казваш това на Меркел?? Да ама ще ти спре заплатата нали??лесно е да си правиш на мьж пред жени и деца??
  • 9 джамбазина

    0 3 Отговор
    Джамбазки е супер връзкарче, такава сладка работа си намери, че чак да му завиди човек!
    15-20 хиляди евраци на месец и после пенсия от 4-5 хил евра ДО ЖИВОТ, нека да му е зле.;)
    От време на време се изказва против бежанците, каже там два три лафа и айде 20 бона.
    Аз, колко коли трябва да продам, за да ги направя, не мога да броя до толкова, ама съм патрондаш, патриот де.
  • 10 Гост

    4 2 Отговор
    Хасане защо с чужда пита помен правиш? Северозапада да не ти е бащиния та натрапваш там твоите хора. Защо не си ходите всичките при вашите си хора по анадола и азия?

    Коментиран от #11

  • 11 джамбазина

    2 3 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Гостенче, вече десетки години нашите родни "бежанци" изнасилват и пребиват пенсионерите по селата, за това, защо не рИвете???
    Джамбалазки, защо не рИве по тази тема?????????
    Колко бежанци има в България? Няколко хиляди?
    Колко от тях ще останат в България????
    Искаш ли да ти кажа?
    0!
    Три милиона млади българи, БЪЛГАРИ избягаха от БЪЛГАРИЯ и станаха БЕЖАНЦИ в чужди държави, НО Джамбазки ПАК МЪЛЧИ.
    Нашите "политици" приказват само модерни теми, имитират заетост и демонстрират НИЩОПРАВЕНЕ, много е лесно да си в Европарламента да взимаш една купчина пари и да коментираш неща, които не зависят от теб.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове