797 2

Още можем да излъчим ново правителство

Волен Сидеров: Сметките на партиите са въпрос на преосмисляне

Снимки: БТА
Снимки: БТА
Анатоли Стайков

Ако поискат, политическите сили могат да излъчат ново правителство. Сметките са въпрос на преосмисляне. Големите политически сили избързаха с отказа на мандат, но могат да преосмислят решението си. Не знам защо, уплашиха се от нас ли и от резултата ни на изборите?

Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров след излизане от президентството. Неговата партия беше последната парламентарно представена формация, която се срещна с държавния глава.

Предлагам на лидера на ГЕРБ да седне с нас - лидерите на патриотите и да се разберем. Ние сме мъжки момчета, можем да се разберем какво става“, каза Сидеров.

„Да се обмисли какви възможности има след тези избори, какво мнозинство ще се формира. Те мислят, че ще са отгоре след предсрочните избори, но дали“, запита Сидеров журналистите.

„Следва ротационно председателство на ЕС, то е важно за България, а ние няма да имаме правителство“, предупреди Сидеров.

Той призова политическите лидери да помислят. „Във вторник на консултативния съвет ще се реши всичко. Виждам, че президентът ще опита за последно да ни убеди да се обединим около ново правителство“, каза лидерът на „Атака“.

„Мажоритарен вот ще напълни парламента с наркобосове и корумпирани типове“, каза още Сидеров. "Инициарторите на референдума са провокатори, те са страхливци. Може би играят заедно с ГЕРБ и БСП. Тази система от референдума е рискова и за тях. Утре ГЕРБ може да не влязат в парламента“, обяви той.

„Ердоган може да ни хвърли 3 милиона емигранти и какво остава, ако ние ги посрещнем с безвластие. Необходимо е да се направи най-доброто за България в момента. Трябва да вземем мъдро решение във вторник“, завърши Сидеров.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Българолюбец
  Отговор
  1 14:35  24.11.16
  „Мажоритарен вот ще напълни парламента с наркобосове и корумпирани типове“, A сега с какви е препълнен?
 • onq s konq
  Отговор
  2 15:11  24.11.16
  Борис ов подаде оставка,защото гадовете от другите партии в парламента се скупчиха и започнаха да бойкотират предложенията на ГЕРБ.Тоя нагъл и дърт перхидрол,...предлага да седне евентуално на стола на бат Бойко и ДА УПРАВЛЯВА/?!!/ ,а Борисов да му се мазни и да го подкрепя с партията си по "светлия път към Москва"?!Е такива наглеци,дето направиха много милиони от "балансьорство" , и предлагане на платено депутатско място как да не им вземеш масата под която се крият,та да могат камъните на "народната любов" да им начупят тиквите?!

Напиши коментар:


Публикувай