2 861 4

Мигрантофилите да заминават за Харманли

Калина Петрова

Ако някой посмее да обвини полицията в злоупотреба със сила, да заминава директно към Харманли и той да потушава бунтовете на мигрантите от Афганистан – заяви говорителят на БДЦ Росен Петров.

Омръзна ми от псевдолиберали, сещам се за една нова дума, с която можем да ги наричаме – „мигрантофили“. МВР е силово министерство, защото когато е нужно трябва да действа със сила – посочи той.

Ръцете на държавата трябва да са развързани, защото от това зависи дали Харманли ще е само началото или края на подобни проблеми – категоричен е Петров. Според депутата думата мигрантофил, трябва да се изписва с главно „Г“ в средата – миГрантофил !

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ИМОГРАНД
  Отговор
  1 14:44  25.11.16
  Тази милиционерска орка да се откаже от милиционерската си пенсия и от инвалидната си пенсия. Ето какъв куц кон ни е служил... След като не работи в "органите" времето в Симеоново не може да му се брои за трудов стаж. Може да си го плати от джоба, както правят нормалните вишисти. Умри или се махни!

  Коментиран от #3, #4

 • mediator37
  Отговор
  2 18:21  25.11.16
  А думата А"в"ганистан как трябва да се изписва ? Калина ?
 • Лафчи
  Отговор
  3 19:28  25.11.16

  До коментар #1 от "ИМОГРАНД":

  Каква милиционерска орка те гони теб? Тоя е работил две години в МВР, за това време не е разбрал къде се намир!
 • Лафчи
  Отговор
  4 19:30  25.11.16

  До коментар #1 от "ИМОГРАНД":

  Грешка, извинявам се, работил е ПОЧТИ година, като ОР по криминална. По тогавашните инструкции дори е нямал право да вербува агенти!

Напиши коментар:


Публикувай