1 015 3

Красимир Каракачанов: Засега няма вероятност да съм министър-председател

Стефанаки Йоанис

Няма вероятност да стана министър-председател, тъй като рулетката се завъртя, ГЕРБ ще връща мандата, БСП също. Ясно е, че това Народно събрание няма да може да излъчи кабинет, каза Красимир Каракачанов пред Би Ти Ви.

Моето име се спряга за най-различни неща, никога не съм се натискал да съм във властта. Два пъти са ми предлагали да съм министър на отбраната, два пъти съм отказвал. Според Каракачанов в началото всички са декларирали, че ще ги подкрепят, след което са се отметнали и искат предсрочни избори. По думите му БСП са си повярвали, че резултатът на ген. Радев е техен. Изгарят от нетърпение да има предсрочни избори, защото си мислят, че ще дойдат на власт. Според Каракачанов има пет неща, които трябва да се свършат през следващите 6-8 месеца и тогава да се отиде на избори.

Първото е увеличаване на пенсиите. По думите на Каракачанов нужните пари - 800 млн. лева на година, могат да дойдат от санирането, тъй като са спестени пари. След това справяне с нелегалната емиграция, битовата престъпност, цената на тока и икономиката. Администрацията трябва да обслужва българския бизнес, а не да го рекетира. Днес президентът връчва мандата на ГЕРБ и те го връщат още днес, самите те го казаха, обясни Каракачанов. БСП го връща другата седмица. Другата партия, дори да го вземе, има 7 дни да отговори. Към 15-17 декември тези процедурни срокове ще бъдат изтекли.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ
  Отговор
  1 09:32  02.12.16
  Е ха дано ! Бог да не е на помощ / и терминал 2 / ако краси с големия тумбак от доносник се издигне до министър председател!!! Достатъчен ни беше Гоце ,като президент
 • БЮЛБЮЛБАБАЕВ
  Отговор
  2 11:21  02.12.16
  Като няма мозък да разбере, че не може да взема от осигурените и да дава на лентяите значи е прост милиционер. прицелването в прошляците, не води до върховете. Оставналите пенсионери са повече. Всички ще излязат против ченгетата псевдопатриоти.
 • бухльо
  Отговор
  3 15:41  02.12.16
  ти не само сега, а по принцип няма вероятност да станеш министър-председател

Напиши коментар:


Публикувай