837 1

От 50 до 5000 лв. е глобата за незаконно сечене на елха

От 50 до 5000 лв. е глобата за незаконно сечене на елха
Стефанаки Йоанис

Глобата за незаконно добита елха за физически лица е от 50 до 3000 лв., а за юридически – от 100 до 5 000 лв., пише в. „Труд”.

Това напомни Изпълнителната агенция по горите във връзка с началото на кампанията за добив и продажба на коледни дръвчета.

„За коледни дръвчета се отглеждат обикновен и сребрист смърч, бяла ела, бял и черен бор. Те се добиват от горски разсадници, както и при прочистването на просеки на далекопроводи“, обяснява инж. Вера Станишева, началник отдел „Възобновяване на горите“ в Югозападното държавно предприятие, което има готовност да предложи на пазара над 11 000 дръвчета.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • ИПСИЛОН
    Отговор
    1 04:42  04.12.16
    А кога ще има до 50 г. затвор, за държавен служител...министри депутати...които гласуват престъпления? например одържаваяване на частни имоти гори е престъпление кражба - разни приматти на постовете решават, че мафията държава трябва да ограби човечетата данъкоплатци. А продажните наемници ченгета правосъдни и военни търпят това? Ами плюя ви и на държавата скапана - аз Българинът, който вече заради помияри намрази тази държава. Окей? Вървете по дяволите добро да не видите крадци и бандити на постове! до един! Щом търпите това всички сте виновни! Матба!

Напиши коментар:


Публикувай