900 0

Красимир Каракачанов: Казусът Харманли не е решен

Венцислав Михайлов

Не сме омиротворили Харманли, успокоихме Харманли, където всеки момент може да се стигне до ексцесии. Това мнение изрази в предаването "Неделя 150" по БНР съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.

Според него ако се пропука границата и Ердоган отвори „вратата“, Европа ще има много сериозни проблеми. Европейският съюз трябва да има политика на отблъскване на реалната миграция, а не затваряне на едно око и опити за интеграция на тези хора.

Чипът на политиците в Брюксел е сбъркан. Това са хора, които десетилетия наред налагаха мултикултурния модел в името на един глобализъм, посочи Каракачанов. Според него именно затова в Западна Европа набират сила партии и движения като „Алтернатива за Германия“, партията на Марин льо Пен във Франция и партията на Норберт Хофер в Австрия. Това не са фашистки партии, това е защитна реакция срещу политиката на Брюксел и Вашингтон от последните 40 години, подчерта Каракачанов.

Красимир Каракачанов очерта трите основни теми за Патриотичния фронт - политиката спрямо нелегалната миграция, пенсиите и монополите като основни теми, които ще бъдат поставени пред Реформаторския блок, ако той вземе третият мандат за съставяне на правителство. Позицията на реформаторите по тези въпроси ще определи евентуалната подкрепа на патриотите, стана ясно от думите на Каракачанов:

Тези теми ще бъдат поставени пред реформаторите и ще разговаряме, решението предстои.

България


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай