1 446 3

Мъж удари учителка, защитила учениците си

Мъжът е бил предупреждаван от полицията преди около 2 години, когато влязъл в двора на учебните заведения с газов пистолет

Анжелина Димитрова

Мъж е нападнал учителка в Кюстендил. Това е станало пред Пето основно училище "Христо Ботев". Обяснението на мъжа било, че учениците вдигали шум. Мъжът живее в кооперацията срещу училището. Той имал лошо отношение към децата и особено към тези от ромски произход, съобщи БНР.

Нападнатата учителка била дежурна и съпровождала учениците до училищния автобус. Тя помолила агресивния мъж да не се занимава с децата. Тогава той я ударил два пъти в лицето, при което счупил очилата й.

Учителката е в стрес и е в болнични за една седмица.

Директорът на спортното училище и бивш областен управител на Кюстендил Любомир Анчев отказа коментар по случилото се.

Мъжът е бил предупреждаван от полицията преди около 2 години, когато влязъл в двора на учебните заведения с газов пистолет.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • сноу
  Отговор
  1 19:00  05.12.16
  Ами те, цигулки и цингустани издават отвратителен звук и човека не изтраял..С пищов обаче не става ,трябва нещо по-по-най..
 • политолог
  Отговор
  2 20:40  05.12.16
  тоя е психар но ще го приберат като убие някое дете Болна нация сме във всяко отношение
 • ддд
  Отговор
  3 06:40  06.12.16
  като пише ученик не си представяите вашето като дават реклама да помогнем на децата не гледаите това от рекламата по БТВ даваха за някаква болница вчера за деца нещо но едно лице не показаха само ръце крака и тела глави не да не ги познаем сещате се какви са нали? и човека е заплашил тъкмо тия

Напиши коментар:


Публикувай