699 0

Мартин Димитров: Несериозно е да говорим за кабинет

Мартин Димитров: Несериозно е да говорим за кабинет
Стефанаки Йоанис

Абсолютно несериозно е да се говори за съставяне на кабинет, шансът е много малък. Изпуснахме питомното, сега ще гоним дивото, заяви Мартин Димитров по Нова телевизия. На въпрос за появилите се информации, че може да бъде предложен за кандидат - премиер, депутатът от Реформаторския блок заяви, че няма да участва в разговори с ГЕРБ по въпроса и това не е било обсъждано с него. Според Димитров е ясно, че ГЕРБ иска предсрочни избори и е въпрос само кога ще бъдат те.

"Не знам как моето име попадна като вариант за кандидат - премиер. Аз изобщо нямам такива намерения, да се приключва по-бързо този парламент и да продължаваме напред", каза още Мартин Димитров. "Изглежда ми несериозно ГЕРБ да подкрепи кабинет на Реформаторския блок, при положение че два пъти се отказа от възможността да има свое правителство", коментира синият депутат.

Той говори и по темата за фалиралата банка КТБ. „Пропуснати бяха огромни възможности по случая с КТБ. Това, което се чува, че ще бъдат върнати около 10% от парите, е много лош резултат”, заяви Мартин Димитров. Наетата международна фирма за разследване написа само доклад, направи анализ. Не че има лошо, но важното беше да се проследят парите, а фирма - ловец не беше наета, която да проследи и върне парите, изтъкна депутатът от Реформаторския блок. Няма как това да стане без протекция от най-висше място, допълни той.

България


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай