2 084 2

ММА бойци и зонтианки заедно срещу насилието

Анатоли Стайков

На 10 декември от 11 часа звездни гладиатори, известни актьори и популярни личности ще се качат в оцветения в оранжево ретро трамвай на София в подкрепа на кампанията "Зонта казва НЕ на насилието".

Столичани и гостите на града също могат да се присъединят към акцията на дамите от Зонта клуб "Света София", като се качат и повозят безплатно на някоя от спирките между площад "Възраждане" и НДК.

В инициативата участие ще вземат две от големите имена в българските бойни спортове - братята близнаци Румен и Росен Димитрови. Румен Димитров е световен и европейски шампион по бойно самбо. Росен Димитров е трикратен световен шампион по бойно самбо. С брат си Румен са основатели на веригата TWINS MMA.

Нежна подкрепа за инициативата ще дадат звездната астроложка Алена и чаровната актриса и Мис България 2004 Яна Маринова.

Със символичната обиколка на оранжевия ретро трамвай из улиците на София Зонта клуб "Света София" закрива световната шестнадесетдневка за борба с насилието срещу жени и момичета. Кампанията стартира на 25 ноември със светването на НДК в оранжев цвят - цвета на борбата срещу насилието. С този акт за първи път столицата стана част от световната кампания на ООН "Да оцветим света в оранжево".Маршрутът на ретро трамвая е: тръгване в 11 ч. от пл. "Възраждане", ще спира на редовните спирки - пл. "Македония"-ул. "Алабин", бул. "Граф Игнатиев", пл. "Журналист", бул. "Граф Игнатиев", ул. "Алабин", бул. "Христо Ботев", "Петте кьошета", НДК, "Базар Иван Вазов", НДК.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • павиянец
  Отговор
  1 19:56  08.12.16
  какви са тези зонтиянки?
 • артилеристът с големото оръдие
  Отговор
  2 20:15  08.12.16
  Как какви търсещи "ГОЛЕМИОТ ЗОНТ" за ги опрай.

Напиши коментар:


Публикувай