1 194 2

РБ няма да съставя кабинет

Според Найден Зеленогорски е очевидно, че няма мнозинство

РБ няма да съставя кабинет
Анжелина Димитрова

Реформаторският блок няма да прави опити да състави кабинет в рамките на сегашното Народно събрание, стана ясно след заседание на парламентарната група днес.

Решението на Парламентарната група на Реформаторския блок е при евенутално връчване на мандата на нас, да го върнем веднага, заяви Найден Зеленогорски в съвместно изявление пред медиите с Румен Христов, в парламента, след заседанието на Парламентарната група на Реформаторите.

Зеленогорски подчерта, че решението на Парламентарната група е било взето единодушно и благодари за високата оценка на президента за ролята на РБ като солидна евроатланическа политическа сила. Той благодари и на ПФ за ясната подкрепа. Вчера обаче ГЕРБ ясно изразиха, че не биха подкрепили кабинет в рамките на този парламет. Държа да подчертая, че ние направихме всичко нужно и то съвсем отговорно, извървяхме целия път, но вече оставяме на президента да вземе своето решение, каза Зеленогорски.

На въпрос за служебен кабинет, той отговори, че това не се решава от Парламентарната група на РБ, а от президента съгласно Конституцията.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • прост народ слаба държава
  Отговор
  1 12:28  09.12.16
  Бавят,за да могат да вземат още колкото може от хазната и да си правят реклама. Докога ще търпим тая измет? Младите бягат без да се обръщат назад,а ние старите къде да избягаме от тоя политически боклук?

  Коментиран от #2

 • Върви народе възродени
  Отговор
  2 13:41  09.12.16

  До коментар #1 от "прост народ слаба държава":

  Да, няма къде да избягате, остава ви само едно - да започнете ДА ИСКАТЕ, да искате от властимащите всеки ден, всеки час всичко това което ви се полага, а те го ограбват и дават на други привилегировани. Та всякакви мигранти ги хранят всеки ден с риба, пиле,месо, а вие можете ли да си го позволите? Безплатен ток,безплатни жилища, социални на корем за всеки паразит( без ден трудов стаж, без да плаща осигуровки) който си е поискал! Ако НЕ ИСКАТЕ, ако не излезете на улицата, ще затънете в мизерия която цели да ви унищожи! АКО НЕ

Напиши коментар:


Публикувай