1 370 4

ЕК предложи помощ на България за Хитрино

ЕК предложи помощ на България за Хитрино
Калина Петрова

С голяма тъга научих ужасните новини за този тежък инцидент. Изразявам своята съпричастност към пострадалите и близките на жертвите. В такива моменти най-добрата реакция е да покажем, че сме солидарни. Това заяви заместник-председателя на ЕК Кристалина Георгиева по повод на железопътния инцидент в Хитрино.

Европейската комисия незабавно се свърза с българските власти, за да предложи помощ. В резултат на това предприехме действия, за да установим в най-кратки срокове как най-добре да се използват вече наличните финансови ресурси за възстановяване на местната и регионалната инфраструктура.

Обсъдих положението с моите колеги в Европейската комисия и съм убедена, че са предприети действия за намиране на необходимите ресурси за посрещане на нуждите. В днешния ден на национален траур мислите ми са с всички пострадали и техните близки, заяви Кристалина Георгиева.

Белгия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • димо
  Отговор
  1 16:38  12.12.16
  добре че е тази леля, изпозагинахме без нея.
 • Бай хой
  Отговор
  2 17:38  12.12.16
  А ве тая нали отде у банката? Кво сте я изтипосали? Пуууу и номерата гробаджийски.
 • Джигитката Георгиошвили
  Отговор
  3 17:43  12.12.16
  Напред към нови и нови заеми, помощи, траншове, субсидии и дългове към ЕС. Георгиошвили изписва вежди ама и очите вади.
 • gogo
  Отговор
  4 18:02  12.12.16
  За Чили провилня да помогне България.За Италия също.325лв.ли? Хората няма къде да живеят,знаеш ли? Знаеш-да и то мн.добре.Твоята цел,на сорососите,на така наречените министри сега е да:унищожават българите в частност,въобще хората.Лично ще те намеря и убия,но преди това---ще гледаш нещо друго.Ти нямаш сърце.Нямат всички като теб от 90-та година.Всичко ще ви се върне.Ако не от нас,от има от кога.

Напиши коментар:


Публикувай