1 290 2

Валери Симеонов: Нека РБ да вземат мандата, да видим при какви условия ще го вземат

Стефанаки Йоанис

Ще подкрепят ли Патриотите кабинет на Реформаторския блок? Това коментира съпредседателя на Патриотичния фронт Валери Симеонов в сутрешния блок на Нова телевизия. По думите му поведението на министър-председателя Бойко Борисов постоянно се променя.

Предпочитам да видя нещата в развитие и тогава да коментирам. Правилното поведение мисля че сме го показали, а това е отговорност, коментира той. Няма ревност, няма и политически егозиъм, за това че мандатът отиде в Реформаторите, каза Валери Симеонов. Той отново заяви, че са поставили своите условия - повишаване на пенсиите, да се реши въпроса с бежанците, мерките за недопускане на преминаване на границата. По думите му това са неща които са напълно изпълними, и по които трябва да има диалог, а в момента такъв няма.

"Нека Реформаторите да вземат мандата, да видим при какви условия ще го вземат.", допълни той. По въпроса за мажоритарния избор сме категорично против, каза Валери Симеонов. При мажоритарния вот в парламента ще влезе всякаква паплач, категорично заяви Симеонов.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Жотев
  Отговор
  1 16:24  16.12.16
  "При мажоритарния вот в парламента ще влезе всякаква паплач"каза Симеонов.Ами този парламент нали се състои само и само от паплач.Така,че няма да има разлика.Всички в този парламент сте паплач!
 • Медиин бг
  Отговор
  2 20:31  16.12.16
  Лош материял , отде да докараме хубав материал?

Напиши коментар:


Публикувай