957 2

Стойнев: Театърът с мандата на РБ трябва да се прекрати

Изводите от Хитрино показват, че службите, които трябва да реагират при такива кризи, нямат достатъчно техника и екипировка

Стойнев: Театърът с мандата на РБ трябва да се прекрати
Стефанаки Йоанис

Театърът с мандата на Реформаторския блок (РБ) трябва да се прекрати. Цветан Цветанов определи шансовете за нов кабинет в този парламент като 20 на 80 преоцента. Според мен са 1 на 99 процента. Президентът също трябва да малко по-отговорен към нацията в последните дни от своето управление. Това каза пред камерите на БНТ депутатът от БСП Драгомир Стойнев.

Всички очаквахме Патриотичният фронт (ПФ) да получат мандата за съставяне на правителство, но от Брюксел се скараха на Росен Плевнелиев и той го връчи на РБ. Събитията от последните дни показват как е управлявало това правителство - всичко е ставало чрез пазарлъци. Това е причината да няма нито една реформа освен, че вдигнаха стажа за пенсия на хората. Бойко Борисов се хвали, че е спрял контрабандата. Аз не съм чул за един осъден контрабандист, каза още той.

Изводите от Хитрино показват, че службите, които трябва да реагират при такива кризи, нямат достатъчно техника и екипировка. Хората работещи в тези служби са много всеотдайни, но работят при лоши условия. Всички политици трябва да работим това да се промени, разкри Стойнев.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • незнайко
    Отговор
    1 10:01  16.12.16
    За техниката и екипировката е прав. Не може 25 години тази държава да върви на самоход. Да купят нови пожарни, а старите да ги разформират по селата, зачислени към кметствата. За това че Плевнелиев слуша Брюксел, цялото население в БЪЛГАРИЯ го знае и какво от това. Може ли да променим нещо ? Само ако се вдигнем на БУНТ.
  • 2 01:08  17.12.16
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай