1 221 14

Цветанов: Ще подкрепим правителство с мандат на РБ

Калина Петрова

Полагаме максимални усилия да изчистим различията между ГЕРБ, РБ и ПФ, за да може да се консолидират около правителство, което да продължи политиката, която са правили в продължение на две години. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в студиото на "Денят започва с Георги Любенов. "С мандат на Реформаторския блок ние ще подкрепим едно правителство, но разбира се, че министрите и министър-председателят ще бъдат допълнително уточнявани", каза още Цветан Цветанов.

"Сами разбирате, че ние не възприемаме управлението като някаква привилегия или като някакво удоволствие. Затова се отнасяме изключително сериозно, защото за нас управлението е отговорност. От тази гледна точка смятам, че положените усилия през последните две години дадоха добър хоризонт за страната ни с икономически ръст, с нисък дефицит и с повече разходи, които ще направи държавата през 2017 г. на база точно тези икономически показатели, които дадоха глътка въздух и надежда на много български граждани и на всички тези, които инвестират, и тези, които могат да правят бизнес в България".

"Намираме изключително конструктивен диалог с ПФ. Мога да ви кажа, че както с Валери Симеонов, така също и с Краси Каракачанов, така също и Волен Сидеров, който е част от обединените патриоти - мога да ви уверя, че всеки един защитава своите приоритети, които е разписал в своята управленска програма. Но ние трябва да правим тази политика, която може да ни обедини всички, и да знаем, че изпълняваме ангажимента на абсолютно всички и се стремим да задоволим капризите на всеки един", уточни Цветан Цветанов.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • енимъл планет
  Отговор
  1 12:01  18.12.16
  тоз сладък кокъл няма пускане просто! Още ли им за глозгане!? Бай Х го пусна от уста, но го затисна с краче и сега да видим на кой и колко, ще даде да си гризне! А това, че голямата част от народа му вика "пусни" ич не го брига!!
 • Възмутен
  Отговор
  2 13:49  18.12.16
  Публикувано във факти.бг: правителство, което да продължи политиката, която са правили в продължение на две години...Ами Алан Колоооу ,защо тогава си подадохте оставката ? Какви са тия постановки ?
 • onq s konq
  Отговор
  3 14:20  18.12.16
  Викахте с цяло гърло "Долу ГЕРБ и ББ!,подадоха си оставката.ЗА ВТОРИ ПЪТ!Сега обаче излизат виновни ЗАЩО СА СИ ПОДАЛИ ОСТАВКАТА?!Ами за да се поеме управлението от други партии и електоратът им който подкрепи РАДЕВ за празидент да остане доволен.Ще бъдат назначени нови министри със нови идеи и виждания,от което електоратът би трябвало да бъде още по-доволен.И дано новото правителство се сработи с ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ, защото Борисов трудно би работил с нея.

  Коментиран от #6, #8, #12

 • све
  Отговор
  4 16:12  18.12.16
  дано да успеят,че има още концесии за даване. С новия закон за 50год. Възвръщаемост до 4г. Ако такива пари от златни мини, летище...енергия, не се откраднат, много ще забогатее държавата. МНОГО ХУБАВО НЕ Е НА ХУБАВО

 • све
  Отговор
  5 16:16  18.12.16
  При нас е хуманно- концесия 0.7% а и помощи ще им дадем. В бруталните африкански държави концесиите са от 15%........ ГОРКИТЕ ЧУЖДИ ИНВЕСТОРИ
 • Раптор
  Отговор
  6 17:13  18.12.16

  До коментар #3 от "onq s konq":

  Дано гробарите, които така яростно защитаваш да ти го турят на катъра отзад и да квичиш като кастриран нерез. Сигурен съм, че това ще стане просто е въпрос на време. Тогава ще се скриеш в миша дупка и няма дума да обелиш.
 • БОКО
  Отговор
  7 17:15  18.12.16
  Toва е сценарий за опъване нервите на червените б.клуци!Бат Бойко си прави гаргара !
 • на коня под опашката
  Отговор
  8 17:19  18.12.16

  До коментар #3 от "onq s konq":

  Нещо не можеш да се обосновеш и защитиш тезата си! Всъщност в написания от теб буламач няма теза. За такива неща трябва минимум интелект, обща култура, способност да анализираш и др. подобни. Видя ли си номера на обувките? Добре, тогава не си прави тест за IQ, резултата ти е написан там отдолу!
 • бьлгарин
  Отговор
  9 18:06  18.12.16
  Те от ГЕРБ нямат наяване.По големи льжци е нямало досега в историяти ни.Идва време да играе дрьвцето иначе няма да си трьгнат.
 • Г(Е)РОБ
  Отговор
  10 23:07  18.12.16
  Г.за си съдраха за власт само и само да са още малко на власт че да крадат и си заметат следите. ГРОБ за България и това си е!
 • ПЕ ДА ЛИ
  Отговор
  11 23:19  18.12.16
  Тоя лумпен кога ще го вкарат в затвора?
 • Гост
  Отговор
  12 04:12  19.12.16

  До коментар #3 от "onq s konq":

  Ти си продукт на двама дегенерати . Но като позволяват на дегенератите да се размножават така ще е .
 • Иван
  Отговор
  13 04:29  19.12.16
  И нищо не се променя , пак ще е същия ДС тумор в управлението . Тумора е пуснал вече страшни метастази , държавата умира . И да се ампутира , късно е вече . Ганювците си проспаха бъдещето , смъртници вече .
 • бббббб
  Отговор
  14 07:37  19.12.16
  Хахаха Тиквата гръмко сдаде оставката си защото били го предали партньорите му.А,сега може би има шанс пак да работи с тях отново като премиер.Ама този кви циркове играе на наш гръб.Лошо ,че в Българина не остана патриотизъм ,за да ги изметем от жълтите павета .

Напиши коментар:


Публикувай