755 3

МВР награди служители за Харманли

Снимки: пресцентър
Снимки: пресцентър
Анатоли Стайков

Персонални поздравителни адреси от Ръководството на МВР до всеки от служителите на Зонално жандармерийско управление – Бургас, участвал в овладяване на размириците в Регистрационно-приемателния център в Харманли от преди месец, връчи лично днес Главния секретар на МВР – Главен комисар Георги Костов.

„Аз държах да се срещна очи в очи с всеки от вас, да ви благодаря, защото действително бяхте изключително корави и мъжки момчета в една усложнена ситуация”, заяви Главен комисар Костов и продължи : „Показахте абсолютен професионализъм, с действия в рамките на закона. На всички стана ясно, че служителите от жандармерията и полицията са решителни, професионално подготвени и храбри мъже, които отстояват закона и с действията си овладяват всяка рисковата ситуация”.

Главният секретар на МВР изтъкна своята лична признателност към служителите от вътрешното ведомство при овладяване на размириците в РПЦ – Харманли, като подчерта убедеността на Ръководството на МВР в правотата на техните професионални действия.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • УЛУРУ
  Отговор
  1 15:06  20.12.16
  И ПО КАКВО ПО-ТОЧНО ТРАБВАШЕ ДА РАЗПОЗНАЕМ КОЙ Е "ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР" НА МВР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ???... ПО УНИФОРМАТА МУ ИЛИ ПО СТОЙКАТА МУ С РЪЦЕТЕ В ДЖОБА??????!!!!!!!!???? ОЧАКВАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА ВИДЯ ,С КАКВА СМЕХОТВОРНО ЖАЛКА ПАРИЧНА СУМА ЩЕ БЪДАТ "НАГРАДЕНИ" ПОЖАРНИКАРИТЕ ОТ "ХИТРИНО", ПО ПРИМЕРА НА ПОСЛЕДНО НАГРАДЕНИТЕ ПОЖАРНИКАРИ ОТ БУРГАС!!!!!!!!
 • гостенче
  Отговор
  2 15:27  20.12.16
  как не го срам да застане така като някоя п**ка срещу тези достойни МЪЖЕ! Трябва да излезе един от редиците да му запали един шамар и да го пусна да си ходи.
 • гост
  Отговор
  3 19:50  20.12.16
  Поредния простак, на някой човек, назначен на хранилка . Така ще е , то населението като е калпаво ,от там нататък какво да чакаш ?

Напиши коментар:


Публикувай