2 288 1

Топла бира спасила продавача от магазина, в който се вряза джип

Стефанаки Йоанис

Джип се блъсна в неделя в магазин, намиращ се на автобусна спирка на Сточна гара. По време на инцидента, пред обекта има двама младежи, които се оказват на няколко сантиметра от автомобила, който се врязва в магазинчето, съобщи Нова телевизия.

Камери са заснели всичко. "В неделя се случи в 8:30 вечерта. Момчетата са си тръгнали буквално веднага след инцидента. От стрес или от страх, не знам.. Не се върнаха. Човекът, който работи вътре по чудо е оцелял.

Продавачът е отишъл до склада заради клиент, който е искал топла бира. Отново късмет", признава собственикът на магазина Димитър. "Водачът на джипа не беше употребил алкохол със сигурност. Беше мислещ и адекватен. Той каза, че не е имал време да разбере какво става. Колата му е поднесла на завоя и просто е държал волана, не е имал какво да направи.

Доста бързо принципно се влиза в този завой. Повечето водачи гонят, да не изпуснат светофарите", смята още той.

"Мисля си обаче, че такива неща не трябва да се разминават просто с акт. Можеше да има много голяма трагедия. Наказанията трябва да са доста по строги. Нищо, че сега няма жертви, съдбата така е решила", завърши собственикът.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Експерт
    Отговор
    1 11:50  21.12.16
    1J8G6N8794W214587 BRAND jeep Model JEEP LIBERTY Engine Engine -2.5L 4 Cyl 16V Turbo Diesel Transmission Transmission - 5-Speed HD Manual Year 2004 Застрахован е в ЛЕВ ИНС по ГО.

Напиши коментар:


Публикувай