2 537 5

Патриоти за София: Стига индулгенции за циганите

Патриоти за София: Стига индулгенции за циганите
Стефанаки Йоанис

Има закони и те трябва да се изпълняват. Незаконните постройки трябва да бъдат премахвани. Стига вече индулгенции и раздаване на привилегии за циганите. Гетата трябва да бъдат сринати.

Такъв коментар направи общинският съветник от ВМРО - Българско национално движение и председател на групата „Патриоти за София“ в Столичния общински съвет Карлос Контрера.

Повод за реакцията е вчерашният протест на цигани от „Захарна фабрика“, които изнудват Общината да узакони копторите им, които наричат домове.

Позицията на „Патриоти за София - ВМРО и АТАКА“ е, че Столична община не трябва да се поддава на шантажа на цигански лидери и барони.

Крайно време е да стане ясно на всички, включително на неграмотните и пулограмотните, че незаконни постройки не могат да се узаконяват. Напротив. Трябва да се събарят. Крайно време е да се даде ясен сигнал, че това положение в гетата няма да се търпи и който е строил незаконно ще трябва да си носи отговорността и санкциите, гласи позицията на Патриотите.

Те категорично се противопоставят на опитите с крясъци и викове да се изнудва Общината. Законът е над всичко. Нашата група застава зад действията на кмета на общината и ресорните ѝ подчинени. Тези коптори трябва да бъдат съборени, посочват още от „Патриоти за София“.

Групата на патриотите ще подкрепя занапред всички действия на кмета на общината и на главния архитект за премахване на незаконни постройки. Компромиси не бива да се допускат с никого и за никого. Съветниците от ВМРО и АТАКА искат да бъдат наложени и парични санкции (глоби) за всички, които вчера са протестирали пред Общината, а е доказано, че са строили незаконно. За същите лица да бъдат извършени пълни данъчни проверки за платените от тях данъци, както и да се изнесе информация получават ли социални помощи и на какво основание.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • htj
  Отговор
  1 12:42  21.12.16
  Избори наближават, почва се!!! Цигани, турци, бежанци, пенисии

  Коментиран от #2

 • Гоуст
  Отговор
  2 13:14  21.12.16

  До коментар #1 от "htj":

  Така е. Почва се с празните приказки и обещания,а бълъците отново отварят широко уста (дупе)
 • Гого
  Отговор
  3 13:47  21.12.16
  аЙДЕЕЕЕЕ Обединените патриот извадиха голямата торба с лъжите ама вече никой не им се връзва!
 • И ОЩЕ
  Отговор
  4 16:24  21.12.16
  И още живи ли са и на какво основание ? На какъв език говорят , как са натрупали състояние ?
 • БИК
  Отговор
  5 19:28  21.12.16
  Аман от философи дето не са си направили труда да прочетат за какво иде реч , но бързат да коментират ... че наближавали избори и се почвало . Интересно за кого ще гласуват циганите - за този който иска да им събори гетата или ... за тези които им позволяват толкова години да си правят каквото искат . Водят се Българи значи трябва да живеят като такива и да се научат да си плащат и тока и водата и осигуровките и парцелите за къщите.

Напиши коментар:


Публикувай