768 7

ГЕРБ: Изключително отговорна позиция на Плевнелиев

Анатоли Стайков

Изключително отговорна позиция. Така Цвета Караянчева от ГЕРБ определи решението на президента Росен Плевнелиев да не излъчва служебен кабинет сега.

Тя напомни, че Плевнелиев е предлагал на наследника си Румен Радев заедно да назначат служебен кабинет. Радев дезертира от отговорността, допълни зам.-шефката на ПГ на ГЕРБ. Смешно и неразумно ще е създаването на две служебни правителства, обясни още Караянчева.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • жщг
  Отговор
  1 14:00  21.12.16
  Плевнелиев - достойния президент!
 • onq s konq
  Отговор
  2 14:17  21.12.16
  Червените гадове няма съставят никакво правителство и ше накарат бат Бойко да си бачка до изборите.А след това пък ще сдава властта сам на себеси!
 • трън
  Отговор
  3 14:18  21.12.16
  Това ли е отговорна позиция ве мухльовци !? Кой се разсърди, като недоклатена мома и си хвърли оставката и вкара държавата в този казус? Вашият "лидер" клюмналия Бай Х !!! Сега искате от един човек, които още не е положил клетва да съставя кабинет - абсолютно незаконно! Никой не е длъжен да ви бърше г.зовете затова, че сте се осрали въпреки, че крещите с пълно гърло " Маминко не сУм се по.рала"! И за какво протакахте до сега, нещо замитахте ли що ли!? Нали уж защтитници на референдума нещо се барахте!? Пълни шминдели сте начело с лъжливото индианче !
 • лека жена
  Отговор
  4 14:41  21.12.16
  Караянева.Борисов, кой е той народен предател, крадец милиардер или тих скромен човек? Да управлява още един месец да се краде и разхищава още месец. Тоз другар Борисов е още в пионерската комплексарска възраст. Сърди се, цупи се нарцизира се , но не знае, че не е нито пожарникар щото е вкаран от полковника баща му, не е и бодигард щото са го учили в движение не е и мин. председател, а е една лигава другарка режеща ленти. А Радев да внимава щото обеща да покани румънски прокурори и да вкара тая измет в затвора наречена граби ебати работата българска ГЕРБ. Наслука
 • ГМО
  Отговор
  5 15:12  21.12.16
  Плевнелиев = мижитурняк Герб = национална катастрофа
 • Варна
  Отговор
  6 18:07  21.12.16
  Странно ми е от позицията на какъв в момента Радев да изгражда кабинет? - Радев е безработен! - Ако един безработен може да назначава правителство, то тогава всеки един от нас също може да го назначи! - Тази помия я забъркаха ГЕРБ с главен готвач Винету. Редно е те да си я ядат.
 • антрашпиц
  Отговор
  7 21:43  21.12.16
  До Варна.България е страната на чудесата.Така че не се шокирай твърде много.....

Напиши коментар:


Публикувай