2 025 9

Марешки: Аз съм почтен предприемач

Марешки: Аз съм почтен предприемач
Калина Петрова

Аз съм Веселин Марешки. Никога не съм ползвал охрана, не нося бронежилетка. Защото съм свободен и независим. Пред Вас, които сте единственият Суверен на Държавата, се изправям с ръка на сърцето. Аз съм почтен предприемач, създал четири хиляди работни места. Бизнесът ми не е свързан с обществени поръчки. Спазвам българските и европейските закони. Всеки може да провери в Търговския регистър съответните финансови отчети от предходните години. Като данъкоплатци сами разбирате, че няма как да съм „крил“ данъци в бизнеса с горивата, при положение, че съм в него едва от година и тя не е приключила нито календарно, нито счетоводно. А като потребители вече усетихте делата ми по спестените пари в джоба си. Това заяви в отворено писмо, публикувано на фейсбук страницата си Веселин Марешки.

В името на Суверена и от свое име, питам ръководството на Народното Събрание на Република България: Кой ще поеме отговорността, че на 14 декември 2016 г. бе допуснато мениджър на фирма, към която КЗК предяви твърдение за картел в горивата, да има медийни изяви в сградата на парламента и да „тръби“, че „Марешки е проблем на българската държава“? Ако аз със своя социално ориентиран бизнес и трите си милиона клиенти съм проблем на държавата, КОЙ я управлява и чии национални интереси защитават народните представители? В една страна с държавност няма как представител на чужда компания (в случая – „Лукойл“) да влезе при депутатите, защото е привикан да отговаря от името на БПГА дали има картелно споразумение в горивата, а да ползва "безвъзмездно" парламента за висока медийна трибуна и да клевети честен български предприемач, който със законни практически решения спестява няколко милиарда лева годишно на потребителите! И дори да си позволява да „плаши“ народните представители, че „утре тези хора (визирайки мен и милиони независими сънародници) ще бъдат обединени в партия, те ще вкарат депутати, които ще седят на Вашите места и това ще бъде крахът на българския политически модел след прехода“, коментира още Марешки.

Да, така е! Гражданското общество ще управлява с ВОЛЯ! Всеки български гражданин с ВОЛЯ не е „отметка“ в избирателните списъци, а свободен гласоподавател, подал ръка заедно да превърнем земята на дедите ни в най-развитата страна на Балканите и Източна Европа. Гордият Българин, който се стреми към съвършенство, не е роб на чужди национални и корпоративни интереси в собствената си Родина. Затова в центъра на нашата програма за развитие ще бъде Човекът, около който ще се върти и държавната администрация, и международната политика на Република България. След 27 години трансформация, Времето дойде!
Да излезем от пашкула! По своя ВОЛЯ.
Дай, Боже, Дъжд за децата на България!, каза в заключение Марешки.

София / България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Хахо
  Отговор
  1 17:50  23.12.16
  Марешки,ама моля Ви се,Вие наистина сте почтен бизнесмен!
 • невярващия
  Отговор
  2 17:59  23.12.16
  Г-н МАРЕШКИ с тая измет наречена БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТ няма да се преборим лесно. НО НИЕ СМЕ ИЗЦЯЛО С ВАС
 • Конярски
  Отговор
  3 18:14  23.12.16
  Най-почтеният бизнесмен. В БГ, Европа и света... А бе...
 • додо
  Отговор
  4 19:15  23.12.16
  Почтен бизнесмен? Такова нещо по нашите ширини няма!
 • колко мъка има по тоя свят
  Отговор
  5 23:27  23.12.16
  Почтен бизнесмен, почтен политик това къде !? в Япония ли че нещо не разбрах!? Почтеният бизнесмен се запътил почтен политик да става, вече дори не ми е смешно!
 • Мамка им алчна
  Отговор
  6 09:57  24.12.16
  Цена на горивата за декември 2016г. За 1000л. А-95Н -882лв. Акциз - 710лв. ДДС: 318.40лв. Крайна цена 1910.40лв. Голямо дране за сметка на държавата.Пениза е в акциза е и в ДДС от части. Забележете колко е готинко за държавата След 1 април 1994г. На стоките с акциз се лепка и ДДС.Супер а (: с маслоооо.Супер държавата си слага и данък върху парите които си взима т.е.Върху акциза си слага ДДС.От дека на дека а? Не е ли по-добре така. 882лв. За 1000л. + 20%ДДС = 176.4лв + акциза 710лв.=1768,40лв А,бе тъмна индия или по-точно каца с мед бездънна за доста играчи които все избираме.Ето така се правят хотели на морето Банско и Пампорово.Та ка се карат Автомобили по 200 000бона не с бачкане в някоя фирма и ако изобщо ти плащат хубава заплата от 2-3хилки щото си на хубава длъжност.Скачаш до небето от кеф и си мислиш че това са доста пари.
 • Иван
  Отговор
  7 01:47  25.12.16
  Не ме интересува дали е почтен или не Марешки,но той е причина за промяна ! Това в цял свят да пада нефта и горивата,а тука да се ослушват до последно почтено ли е?
 • Ideya
  Отговор
  8 08:10  27.02.17
  Държавата е почтенна и след това всички след нея. Ха ха ха. Да деистваме сега ние сме на ход.
 • Евелин Влахов
  Отговор
  9 10:02  11.01.19
  То и Банев е потщен бизнесмен..Тия ги разправяйте на децата ми!!!

Напиши коментар:


Публикувай