2 388 4

Семейство бяга от града, за да живее сред природата

Семейство бяга от града, за да живее сред природата
Стефанаки Йоанис

Тя е момичето, което избяга от Холивуд, за да последва любимия си мъж в долината на Тракийските царе. Той е кореняк софиянец, който загърби градските удобства, за да живее на полето. Това са Свилена и Никола от ранчо „Щастливи коне”, разказва bTV. Семейството отдавна е загърбило удобствата и стремежа към издигане в обществото в името на свободата и близостта с природата, но това е труден път.

Двамата неведнъж изпадат в безизходица, но успяват да се изправят с помощ от други хора. За Свилена и Никола много неща са се променили в последните пет години. Едно от най-съществените неща е, че имат още две деца – малкият Алек вече е батко на Ян и Кан, като и тримата са родени и израсли близо до земята и животните.

Ранчото вече има нов адрес – резерват „Шаварите” край язовир Искър, а Павел баня вече е минало. Там Никола даваше уроци по езда, а свилена отглеждаше малини. Семейството се сблъсква с реалността в региона, тъй като там е невъзможно хората да си позволят цената на дори един урок по езда.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Хахо
  Отговор
  1 09:57  24.12.16
  Добро като замисъл,като изпълнение-безотговорно...Сори..
 • mediator37
  Отговор
  2 10:02  24.12.16
  Те да гледат да не се сблъскат с една друга циганска реалност. Че като ги набарат на къра две каруци мазни цигани и ще им отиде семейната идилия и табуна коне.
 • Лупи
  Отговор
  3 10:27  24.12.16
  Живота на село е напълно възможен и прекрасен за двама образовани млади, но... зависи кое село и зависи какво работят. Ако си в Шуменско-Разградския санджак например алеле майко там дори трябва да знаеш друг език да се оправяш в ежедневието, камоли да даваш уроци по езда, но ако си например в Търновския край и си програмист и повечето ти доходи са онлайн или си моряк и ползваш региона само за живот между плаванията, тогава живота на село е съвсем възможен и доста приятен.
 • Южняк
  Отговор
  4 17:11  24.12.16
  Най хубаво се живее в южна България . Честни работливи ..и не се краде . Тук живеят друг чешит хора се личи , но са щастливи хората.

Напиши коментар:


Публикувай