1 684 3

Мотористите от "София райдърс" с акция за Коледа

Мотористите от "София райдърс" с акция за Коледа
Снимки: Фейсбук/София райдърс
Стефанаки Йоанис

Само за седмица младежите от Sofia Riders събраха над 3000 лв в скоростна благотворителна кампания.

С тях те купиха хранителни продукти – сирене, кашкавал, мляко, месо, плодове, зеленчуци, боб, ориз, леща, вафли, кроасани, шоколади…

Също така одеяла, възглавници, чаршафи, дърва и въглища, които на Бъдни вечер ще доставят на децата от дома за сираци в Нови Хан.

Акцията премина изключително стегнато и организирано, като един от членовете на най-голямото мото-семейство у нас дори обикаляше столицата, като поставяше на различни и предварително обявени места т. нар. “мобилна кутия”, с което улесняваше желаещите да дарят малко топлина на малчуганите.

Целта на акцията е да помогнем на децата и да покажем , че не сме само "джигитите " на пътя , които пречат на останалите участници в движението - каза пред един от мотористите - Александър Бакалов.

Съчетаваме така нареченото Коледно каране с това да дарим малко усмивки и възможности за топла храна. За около седмица събрахме за децата над 3 000 лева. Изключително много съм щастлив да кажа, че има търговци, от които купихме неща и в същото време те дублираха количествата като дарение, като подарък. Събрахме няколко тона буквално брашно, ориз, куп одеяла, завивки, дрехи, бельо. Ние сме хора в крайна сметка. Обществеността е крайно време да разбере, че мотористите не са пълни идиоти, а че сме нормални хора като всички останали.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 2222
  Отговор
  1 14:33  24.12.16
  Браво най после едно хуманно дело дано тия дечица наистина да останат доволни от постъпката на батковците РОКЕРИ ! Не разбрах управляващите и депутатите , какво дариха на тия дечица сирачета, о да те се измориха от ,,работа,, и сега са във ваканция иначе .............!
 • YAMAHA
  Отговор
  2 16:52  24.12.16
  Браво колеги. ЕВАЛА!
 • Suzuki
  Отговор
  3 21:17  24.12.16
  Евала пичове. Така се прави

Напиши коментар:


Публикувай