1 185 3

Мотористите от Плевен в акция за Коледа

Снимки: Плевен за Плевен
Снимки: Плевен за Плевен
Стефанаки Йоанис

Истински празник организираха днес на връх Коледа плевенските мотористи. Облечени в костюми на Дядо Коледа и яхнали мощни мотори и АТВ-та рокерите се събраха на паркинга на „Практикер” в 11 часа, за да потеглят от там в мото шествие през града, съобщава сайтът Плевен за Плевен.

По този начин те продължиха своята кампания за деца в неравностойно положение. Ще припомним, че за трета година се провежда благотворителната инициатива Мото Коледа. На определени места в града бяха поставени кутии за дарения, а със събраните средства закупени и подаръци за децата.

По традиция шествието ще спре на Панорамата, а финалът ще е хоро на централния площад пред Общината.

Осем са домовете, седем са за деца и един старчески в Бохот. Направихме лична среща с директорките, попитахме ги от какво имат нужда и ние го носим.

Шествието е голямо със специален ред на движение, всичко е организирано, за да няма хаотични движения и да покажем, че ние можем да бъдем и дисциплинирани, да не гледат с лошо око на нас.

Ние сме едни нормални хора, които имат добро намерение, от каквото имат нужда децата, ние да им помогнем, поне един път в годината, каза за БНР Цветомир Костадинов.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Достойно за уважение!
  Отговор
  1 16:56  25.12.16
  И пример за подръжание! Да сте живи здрави мочета и момичета! Значи в България има още ХОРА а не само политици - лисици! Значи България има бъдеще!

  Коментиран от #2

 • Танас Воевода
  Отговор
  2 18:38  25.12.16

  До коментар #1 от "Достойно за уважение!":

  Абсолютна подкрепа към стореното добро , от всички колеги-рокери !!! Да сте живи и здрави колеги и Весели Коледни празници ! И най-вече - без аварийно каране ! Колата вози тялото на Човек , а моторът - душата !!! И нека вятърът вее в косите Ви ! Амин !!!
 • Д. Симеонова
  Отговор
  3 01:21  26.12.16
  Браво! Гордеем се с вас, съграждани! Честито Рождество на Плевен и България!

Напиши коментар:


Публикувай