845 2

25 декември: България в снимки

25 декември: България в снимки
Снимки: БТА
Денис Джамбазов

Представянето на уникалната ямболска традиция на танцуващите коледари продължи и навръх Рождество Христово. На сцената в Градския парк се изявиха 12 ямболски куди, подбрани от специализирана комисия за участие в празника.

25 декември: България в снимки

В Плевен стотици Дядо Коледа на мотори занесоха в седем социални домове на деца и възрастни подаръци за Коледа на стойност близо 5000 лева. Това е най-голямото по рода си празнично коледно мотошествие, организирано в Плевен. Близо 300 рокери бяха събрали лични дарения за децата в неравностойно положение.

25 декември: България в снимки

Хасковската арменска общност почете с тържествена литургия отслужена от отец Бартохимеус Агопян празника на едноименния храм "Сурп Степанос"/Св.Стефан/ построен през 1924-та година. За арменските деца бе организиран весел празник и благотворителен базар.

25 декември: България в снимки

От рано днес миряни изпълниха катедралния благоевградски храм „Въведение Богородично”, за да си честитят Рождество Христово и да присъстват на тържествената архиейрейска служба по случай светлия християнски празник, отслужена от Негово Високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим и свещеници от епархията.

25 декември: България в снимки

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Танас Воевода
    Отговор
    1 18:28  25.12.16
    Като гледам тези снимки , се изпълвам с радост...защото БЪЛГАРСКОТО Е ЖИВО !!! Весела Коледа на всички БЪЛГАРИ !!!
  • 2 19:38  25.12.16
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай