Last news in Fakti

27 Декември, 2016 02:30 7 532 10

МО и МВР харчат като за последно

  • пари-
  • армия-
  • полиция
МО и МВР харчат като за последно - 1

Силовите министерства са лидери в харченето на пари в последния месец от годината и след оставката на правителството, пише в. „Сега”.

На първо място е Министерството на отбраната, следвано от Министерството на вътрешните работи. Трето е Министерството на финансите. Това показват справка в Агенцията за обществените поръчки, както и отговори на различни министерства на питания на депутата Петър Славов за поръчките в месеца след оставката на правителството - от 15 ноември до средата на декември. Казусът с конкурсите в "12 без 5" стана особено интересен, след като премиерът Бойко Борисов нареди преди дни да се избягва обявяване на обществени поръчки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ким Чен Ун

    14 2 Отговор
    Ким Чен Ун,Ким Чен Ун,Ким Чен Ун,Ким Чен Ун..........................със зенитно оръдие в челото.................
  • 2 Гост

    23 1 Отговор
    Ей сега да излезе народа и Слави и не знам който иска още ....да излезнат 2 млн и да ги замерят с камъни. Тях и техните деца и бабите и дя довците им и всички да ги затрупат в ш..ния парламент и да сложат един кръст отгоре. и да ги оставят да се самозадушат ....бастуни
  • 3 Гост

    11 3 Отговор
    Ким Чен Ун
    Ким Чен Ун
    Ким Чен Ун
    Ким Чен Ун
    Ким Чен Ун
    Ким Чен Ун
    Ким Чен Ун
    Ким Чен Ун
    Ким Чен Ун
    Ким Чен Ун
    Ким Чен Ун
  • 4 Стига толкова

    13 0 Отговор
    При всяка смяна на властта в БГ е така, затова никога няма да се оправим. Няма кой да им потърси отговорност. По време на служебното праителство ще продължат да грабят, а след това ще затягаме коланите всички.
  • 5 Алфата

    10 0 Отговор
    На чужд гръб и сто тояги са малко! Така са бюджетните. Коледари! Коледа и Нова година е все пак.
  • 6 Грую

    8 0 Отговор
    Че не само в България се харчи така е ясно, но само в България простосмъртните плащат сметката с ниските пенсии и с неизползваните, но все пак уж предлагани срещу съответното осигуряване по държавните фондове услуги. Това е една от сериозните движещи сили на имиграцията. Като се не усеща народът, че го лъжат и крадат дай газ до дупка или до дупката дето се вика крадение до умирание!
  • 7 реален

    6 0 Отговор
    Тия всичките са за трепане. В двете министерства цяла година няма пари за нищо , нито за консумативи нито за резервни части и всичко се купува със собствени средства. Малко им е да ги линчуват. Да ги оставят на минималната заплата и нищо друго да не им дават. Искат да сме като в Европа но само като цени на всички продукти и горива и хранителни стоки но не и като заплати. Защо. Защото не им стига да грабят и краднат от народа.И като застанат в някое предаване по телевизията само се правят божи кравички. Заслужават линчуване.
  • 8 фен

    1 2 Отговор
    40% за охрана на границата ,30% за армията, 20% гражданка защита и пожарна и може би 10% за МВР, за патролиращи полицай 0%.!!!!
  • 9 Гост

    6 0 Отговор
    ТЪП И МИШКАРСКИ НАРОД ТОЧНО ТОВА ОГРАБВАНЕ ЗАСЛУЖАВА . Няма нищо случайно и неестествено . Овцете ги стрижат и ядат защото са овце . Да сте чули някой да се е.ава с лъв или тигър ? А най лошото е че българите даже и с овце не мога да ги сравня , а с мишки .
  • 10 Бай село

    1 0 Отговор
    Това е наказателния вот към народа , защото не избрахме президента на бойко! Няма народ или човек по света да си избира сам палача, с изключение на БЪЛГАРИНА и не само го избира и преизбира, но не дава и прах да падне отгоре му! КИМ ЧЕН УН е бог сравнение с нашия вожд,там щом си послушен няма проблем , но тука каквото и да правим няма угода само ,терор , ограбване , насилие ,гавра и пълен геноцид ! Ясно е защо сме били под византийско и турско робство , защото ни харесва да сме роби и такива ще си останем! Никой не може да ни помогне , ако не си помогнем сами мина времето на приказките , трябват действия и прилагане на Румънския метод!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове