7 106 10

МО и МВР харчат като за последно

Стефанаки Йоанис

Силовите министерства са лидери в харченето на пари в последния месец от годината и след оставката на правителството, пише в. „Сега”.

На първо място е Министерството на отбраната, следвано от Министерството на вътрешните работи. Трето е Министерството на финансите. Това показват справка в Агенцията за обществените поръчки, както и отговори на различни министерства на питания на депутата Петър Славов за поръчките в месеца след оставката на правителството - от 15 ноември до средата на декември. Казусът с конкурсите в "12 без 5" стана особено интересен, след като премиерът Бойко Борисов нареди преди дни да се избягва обявяване на обществени поръчки.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ким Чен Ун
  Отговор
  1 09:46  27.12.16
  Ким Чен Ун,Ким Чен Ун,Ким Чен Ун,Ким Чен Ун..........................със зенитно оръдие в челото.................
 • Гост
  Отговор
  2 11:12  27.12.16
  Ей сега да излезе народа и Слави и не знам който иска още ....да излезнат 2 млн и да ги замерят с камъни. Тях и техните деца и бабите и дя довците им и всички да ги затрупат в ш..ния парламент и да сложат един кръст отгоре. и да ги оставят да се самозадушат ....бастуни
 • Гост
  Отговор
  3 11:13  27.12.16
  Ким Чен Ун Ким Чен Ун Ким Чен Ун Ким Чен Ун Ким Чен Ун Ким Чен Ун Ким Чен Ун Ким Чен Ун Ким Чен Ун Ким Чен Ун Ким Чен Ун
 • Стига толкова
  Отговор
  4 13:59  27.12.16
  При всяка смяна на властта в БГ е така, затова никога няма да се оправим. Няма кой да им потърси отговорност. По време на служебното праителство ще продължат да грабят, а след това ще затягаме коланите всички.

 • Алфата
  Отговор
  5 14:12  27.12.16
  На чужд гръб и сто тояги са малко! Така са бюджетните. Коледари! Коледа и Нова година е все пак.
 • Грую
  Отговор
  6 14:47  27.12.16
  Че не само в България се харчи така е ясно, но само в България простосмъртните плащат сметката с ниските пенсии и с неизползваните, но все пак уж предлагани срещу съответното осигуряване по държавните фондове услуги. Това е една от сериозните движещи сили на имиграцията. Като се не усеща народът, че го лъжат и крадат дай газ до дупка или до дупката дето се вика крадение до умирание!
 • реален
  Отговор
  7 18:54  27.12.16
  Тия всичките са за трепане. В двете министерства цяла година няма пари за нищо , нито за консумативи нито за резервни части и всичко се купува със собствени средства. Малко им е да ги линчуват. Да ги оставят на минималната заплата и нищо друго да не им дават. Искат да сме като в Европа но само като цени на всички продукти и горива и хранителни стоки но не и като заплати. Защо. Защото не им стига да грабят и краднат от народа.И като застанат в някое предаване по телевизията само се правят божи кравички. Заслужават линчуване.
 • фен
  Отговор
  8 20:18  27.12.16
  40% за охрана на границата ,30% за армията, 20% гражданка защита и пожарна и може би 10% за МВР, за патролиращи полицай 0%.!!!!
 • Гост
  Отговор
  9 21:07  27.12.16
  ТЪП И МИШКАРСКИ НАРОД ТОЧНО ТОВА ОГРАБВАНЕ ЗАСЛУЖАВА . Няма нищо случайно и неестествено . Овцете ги стрижат и ядат защото са овце . Да сте чули някой да се е.ава с лъв или тигър ? А най лошото е че българите даже и с овце не мога да ги сравня , а с мишки .
 • Бай село
  Отговор
  10 00:23  28.12.16
  Това е наказателния вот към народа , защото не избрахме президента на бойко! Няма народ или човек по света да си избира сам палача, с изключение на БЪЛГАРИНА и не само го избира и преизбира, но не дава и прах да падне отгоре му! КИМ ЧЕН УН е бог сравнение с нашия вожд,там щом си послушен няма проблем , но тука каквото и да правим няма угода само ,терор , ограбване , насилие ,гавра и пълен геноцид ! Ясно е защо сме били под византийско и турско робство , защото ни харесва да сме роби и такива ще си останем! Никой не може да ни помогне , ако не си помогнем сами мина времето на приказките , трябват действия и прилагане на Румънския метод!

Напиши коментар:


Публикувай