1 006 6

Симеон II: Изключението не може да бъде правило

Царят коментира неотдавнашните прояви на насилие, извършени от българи в чужбина

Снимки БТА
Снимки БТА
Милена Трачева

Неотдавна, само за няколко дни станахме свидетели на брутални сцени на насилие, извършено от българи. Двата случая – в метрото в Берлин и пред нощен клуб в испанския град Мурсия предизвикаха възмущение и недоволство в чужбина и у нас. Многократно разпространените клипове в социалните мрежи свидетелстваха за безумната и безпричинна агресия на сънародниците ни към невинни хора и породиха заслужен гняв в обществото. Това написа в своята интернет страница Симеон Сакскобургготски.

В коментара си той припомни и още няколко случая на изключителна агресия и проява на насилие от страна на български граждани.

„Нека да споменем и нечовешки натъпканите 43 -ма мигранта в бус, шофиран от българи и арестувани в Хърватска.“

„Виждаме как само един или два такива неморални случая лесно могат да навредят толкова много на страната и на милионите съвестни български граждани, които нямат нищо общо с тези отвратителни постъпки. Такива първични същества, които реагират инстинктивно, без всякакви задръжки, за кратко време очерниха името ни“, написа той..

„Изключението обаче, не може да бъде правило“, категоричен е той.

Искам да вярвам, че виновните ще си понесат заслужено наказание и дано скоро тези грозни случаи бъдат забравени и успеем да възстановим доброто име на България, завършва Сакскобургготски.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ДАР
  Отговор
  1 15:57  29.12.16
  Българинът е леке, което обича да мачка слабите. И да раболепничи пред силните. Едни 'същества' както дедо казва. За съжаление самият той не се различава много от тях. Поне по отношение на това , което представлява сравнен с баща си. Жалко, жалко., само това може да се каже за България. Вечна памет на героите борили се за свободата на това Нищо с малка буква, което Бъгария в момента е.!!

  Коментиран от #2, #5

 • Възмутен
  Отговор
  2 16:12  29.12.16

  До коментар #1 от "ДАР":

  Ако дядо ти е бил ''леке" това не означава ,че всички българи са такива .Има и други дядовци...
 • радостина
  Отговор
  3 16:21  29.12.16
  Прав е! Пишети си глупостите, но човекът е прав

  Коментиран от #6

 • Гого
  Отговор
  4 17:10  29.12.16
  В това корумпе няма нищо Българско дойде да заграби каквото има и си би чукалата за 800 дни.
 • Ник
  Отговор
  5 19:13  29.12.16

  До коментар #1 от "ДАР":

  Не разбирам от позицията на какъв си позволяваш да нанасяш обиди и да даваш квалификации. Ако описваш своя характер, роднините си и кръга от хора, с които споделяш животът си, би било добре да започнеш с това пояснение. Никога не си позволявай да срамиш родината си и да и даваш квалификации нихилист
 • гост
  Отговор
  6 21:53  29.12.16

  До коментар #3 от "радостина":

  С кое е прав е?И гледам че още ментално обременени са ти одобрили коментара .Че на циганите и турците вика българи ли ? Че се появява по команда само когато политическата обстановка се размъти ли ? Че политическата мафия го повика да ни оправи за 800 дни ли ? Проблема на България е само един - Че по голямата част от народа е като теб умствено непълноценен . Ако България един ден осъмне с адекватен народ , само за два месеца държавата ще цъфти и народа ще благоденства ,но това е утопия , магарето кон не може да стане .

Напиши коментар:


Публикувай