936 5

Борисов и Бъчварова пътуват за Айтос

Анатоли Стайков

Премиерът в оставка Бойко Борисов и вътрешният министър Румяна Бъчварова пътуват към Айтос, информира bTV. Десетки автомобили бяха блокирани тази нощ на пътя Бургас-Айтос. Стотици прекараха нощта на пътя да чакат отсечката да бъде изчистена.

След полунощ Борисов свика кризисния щаб за защита на населението при бедствия и аварии и съобщи, че „ има достъп до всички граждани в колоната от закъсали автомобили на пътя Бургас-Айтос, а за всички желаещи от тях са осигурени места за настаняване”.

Няколко часа по-късно премиерът призова хората, които са закъсали, за търпение, защото „такива метеорологични условия не са често срещано явление”. Добрата новина е, че към момента на магистралата няма бедстващи хора. От Агенция "Пътна инфраструктура" не се ангажират с точен отговор кога аутобанът ще бъде отворен.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Стършел
  Отговор
  1 10:37  31.12.16
  Егати майтапа,първия по-сериозен валеж от сняг затвори част от прехвалените магистрали.За чий чеп са ни те,когато не могат да се използуват по предназначение,въпреки усвоените пари за почистването им.Боко и Бъчонката да хващат лопатите и дадат личен пример.
 • некойси
  Отговор
  2 10:57  31.12.16
  Трябва ли да им гледам муцуните на тия престъпници по всякакъв повод? Борисов да не би да ходи да им държи струйника на пожарникарите?
 • незнайко
  Отговор
  3 11:10  31.12.16
  (Публикувано във факти.бг: Премиерът в оставка Бойко Борисов и вътрешният министър Румяна Бъчварова пътуват към Айтос. ) Защо трябва да ходят там ? С ръцете си ли ще чистят снега? Това вече е излишно. ТЕ ТРЯБВА ДА РЪКОВОДЯТ, НО НЕ И ДА СА ТАМ!
 • Колев
  Отговор
  4 13:42  31.12.16
  А къде е вашето Курнелче,защо не заповяда на авиатора да премести България на юг ,че да няма снежни виелици.
 • Гост
  Отговор
  5 13:50  31.12.16
  Къде са тези багери в община руен

Напиши коментар:


Публикувай