1 778 4

Здрава и мирна година пожела Бойко Борисов

2016 г. беше година на много предизвикателства и трудности, написа в социалната мрежа премиерът в оставка

Анатоли Стайков

Нека да е честита новата 2017-та година! Пожелавам на всички здраве, мир и благополучие, пише в социалната мрежа премиерът в оставка Бойко Борисов.

Той отбелязва, че 2016 г. е била година на много предизвикателства и трудности пред нас. "Ние, всички заедно, успяхме да съхраним спокойствието и мира в България въпреки военните конфликти и размириците, които се случиха в близки на нас държави. Благодарен съм, че българите за пореден път доказахме, че сме миролюбив, състрадателен и винаги готов да помогне народ", пише Борисов.

"През 2016 година ние като правителство постигнахме реални резултати във важни сфери на обществения живот като икономиката и финансите, където България е сред първите страни в целия Европейски съюз по икономически ръст, а за пръв път от близо десетилетие очакваме да завършим годината със значителен излишък в държавния бюджет. Имаме над 4 милиарда приходи от борбата с контрабандата. Увеличихме в пъти инвестициите, продължихме политиката си от първия мандат - построихме пътища, магистрали, пречиствателни станции, спортни зали и други. Въпреки това - категоричните резултати от проведените преди месец и половина избори бяха ясен сигнал, че обществото има и други очаквания към нас. Ние чухме добре това послание, направихме си равносметката и сме готови с нови сили и идеи да продължим да работим неуморимо за бъдещето на децата ни", посочва премиерът.

"Бъдете здрави и щастливи. Дано 2017-та година да бъде успешна и мирна!", пожелава Бойко Борисов.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Rumen Yanev
  Отговор
  1 11:19  01.01.17
  Марш бе !!! Отивай си в Банкя на чист въздух !!!Да ни е честита и БЪЛГАРИЯ да бъде това което заслужава !!!
 • Путко Мафани
  Отговор
  2 13:16  01.01.17
  Моето пожелание за този година е, този ленторез... - Почетния селянин да си остане в Банкя и да спре да се занимава с държавни дела Не му се получава!
 • Шофьорът
  Отговор
  3 17:47  01.01.17
  Е да построихме магистрали с 3см асфалт и пречиствателни станции без да сменим тръбите в населените места. Все едно със стари к..ви нов публичен дом да правим.
 • Вуйчо
  Отговор
  4 18:01  01.01.17
  Най-доброто за 2017 за България ще е ако успее да се освободи от " задушаващата любовна хватка на личната партия ГЕРБ на Боко от Банки".Нека 2017 г.бъде без МЪДРОТО ръководство на Боко и ГЕРБ.Никога вече Боковци и ГЕРБ.

Напиши коментар:


Публикувай