Last news in Fakti

5 Януари, 2017 00:12 16 107 40

Тежка катастрофа на Околовръстното в София (Снимки)

  • гонка-
  • катастрофа

Вероятно става въпрос за гонка, като по чудо няма тежко пострадали

Тежка верижна катастрофа, възникнала заради два отделни инцидента, стана тази вечер на Околовръстния път и бул. „България” в София, съобщи bTV.

Инцидентът е станал в посока Перник, недалеч от разклонението за резиденция Бояна. Причина за катастрофата е засичане на два автомобила BMW, които са карали с несъобразена скорост и впоследствие удрят Volkswagen Polo.

Жените от третия автомобил са откарани в болница с леки наранявания.

От КАТ се съмняват, че двамата шофьори, причинили инцидента, са участвали в гонка. И нa двамата са им взети проби за алкохол. Катастрофата причини голямо задръстване в района.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кемосаве

    5 21 Отговор
    Може всичко да се е случило от това жената с полото да е засекла единия рейсър и той да се е ударил в другия и така да е станала верижната катастрофа до това да са изгубили контрол неопитните водачи на тези скъпи и мощни автомобили.
  • 2 пич

    43 2 Отговор
    И аз ако карам с 200 всеки с 80 ще ми 'пречи'. тия пътища са проектирани за нормална скорост не за състезания
  • 3 гощо

    31 2 Отговор
    ДУПЕТА С БМВ-ТА!!!!!
  • 4 Тони

    18 1 Отговор
    "...като по чудо няма тежко пострадали", но преди малко по новите казаха, че двете жени в Поло-то са с опасност за живота. На кой да вярваме сега?
  • 5 Иван

    16 10 Отговор
    Марката BMW е виновна за всичко. Не всеки може да кара BMW , лошо е ,че вече са много достъпни и всеки може да си го позволи , и ето резултатите.

    Коментиран от #14, #39

  • 6 aphex

    15 1 Отговор
    До Иван-направо им пиши да спират продажбите и да почват да правят хладилници и перални. Марката е виновна , така ли? Те да не са на автопилоти тия коли? Пичове , малко мислете с тия глави.
  • 7 BMW

    14 2 Отговор
    До коментар 5 .Не може да се обвинява дадена марка за това че разни неграмотни хора чиито родители имат пари са им купили скъпи автомобили.Дали е БМВ МЕРЦЕДЕС АУДИ ПОРШЕ МУСТАНГ АСТЪН МАРТИН или каквото и да е е без значение.БМВ е премиум марка и дали един тъп селтак не ги харесва и говори против не променя факта.Шофирането се осъществява с главата!
  • 8 asdf

    14 0 Отговор
    Ако караш с алкохол или дрога в кръвта трябва да ти вземат книжката до живот и да те разцепят от бой...

    Коментиран от #9

  • 9 Голфо

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "asdf":

    От опит ли го казваш. :)
  • 10 пилот

    3 12 Отговор
    Пичуе бенве си е бенве

    Коментиран от #15

  • 11 ТИКВОЧА

    6 2 Отговор
    АЛЯВ НАРОД.
  • 12 гостенче

    21 5 Отговор
    Не е виновна марката, но ми е много интересно как все със тях се случва сакатлъка, как все БМВ тата са във мелето и все техните шофьори губят контрол. Нито са толкова силни да кажеш че е спортна кола и изисква специални умения нито нищо. В автомобилните предавания, когато искат да възхвалят някое БМВ започват да го пързалят по някоя писта с вратите и да обясняват колко е забавно и с това рекламата му завършва и всички го гледат с усмивка. Няма да кажат колко е стабилно, колко е ОК на лоши терени като сняг, вода и т.н., само е "ЗАБАВНО" БМВ-то.
    Не вярваме, че всички неразумни шофьори са се качили на БМВ-та нали ? Има и в Мерцедес, който е със сходни параметри и Ауди и Хонди и всякакви други марки. И въпреки това във всеки инцидент има замесено БМВ.
    Някакси странно е не мислите ли.......?

    Коментиран от #17

  • 13 малкият сашко

    8 2 Отговор
    видя ли бмв спирам и чакам да премине
  • 14 Shmeker

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    Най-вероятно са със стари гуми. Щото собствениците им нямат пари за да им купят нови от добра марка.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Bai

    4 3 Отговор
    И какво като там има камера ?Как камерите намалявали ПТП?
  • 17 Иванов

    10 4 Отговор

    До коментар #12 от "гостенче":

    Защото бмв карат само дечурлига

    Улегналите разумни хора карат други марки

    Коментиран от #18

  • 18 BMW

    5 12 Отговор

    До коментар #17 от "Иванов":

    Абе пич всеки е свободен да кара и да харесва каквото иска и никой няма право да държи сметка кой каква марка кола си е купил.Какви глупости говорите.

    Коментиран от #36

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Живко Тодоров

    5 2 Отговор
    Не спорете, не е виновна марката, виновни сме всички ние, които гледаме как по пътищата на България гинат маса хора, но не вземаме никакви мерки. Нашето безразличие и простотия вече почват да ни вредят сериозно.
  • 21 джамбаза

    14 2 Отговор
    Коли със задно предаване не са за всеки индивид, поднесе ли няма оправия и си в киреча, с предно по може да овладееш ситуацията. Едно идиоттче от нашия блок, няма книжка и все кара лудо в квартала като на два пъти причини катастрофа с едно БМВ, хората се възмущават а ченгетата нищо. Затова се наложи да го спра за един голям период от време като му направих колата частично кабрио, сложих един много добре напоен парцал в концентрирана сярна киселина на тавана на колата и на сутринта парцалчето беше вътре в купето, да му дойде акъла
  • 22 Кобрата

    11 2 Отговор
    Няма нужда от оръжие, за да убиеш българин, дай му кола, той сам ще се ликвидира!
    Такива помияри заслужават доживотен затвор...По телевизията казаха, че състоянието на жените от Polo-то е критично, а тук пише, че са с леки наранявания, на кое да вярвам не знам, но положението е лошо, вчерашни лигльовци убиват невинни хора по улиците, а държавата си трае...ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА, А МАЩЕХА!
  • 23 Хайко

    12 0 Отговор
    Малките др.сл*овци са си правили гонка. Правили са се на мъжкари.
    30 години чалга и деградация си дават своето отражение сега.
  • 24 Иван

    5 0 Отговор
    Не е виновна марката. Вече има мощни коли от повечето марки. Проблемът е липсата на наказуемост, (наред с всеобщо ширещата се простотия и комплексарщина).
  • 25 ЪТЮ

    11 2 Отговор
    колко ленти трябва да бъде един път , за да може да бъде достатъчно широк за шофьорите с БМВ-та ? най малко 6 , иначе им е тясно и се блъскат :)))))
  • 26 куроленко

    11 0 Отговор
    Естествено, че марката не е виновна. Аз съм фен на мерцедес, но уважавам и бмв, което за съжаление се превърна в символ на простотията в България. Всеки селски гъзар си купува 25 годишна 320ка и се мисли за безсмъртен. Това са поредните гаменчета, които се правят на състезатели.
  • 27 sonata

    7 6 Отговор
    най големите Селяни карат БМВ това е всеобщо мнение!!!

    Коментиран от #29

  • 28 7777777

    6 0 Отговор
    ТАКА СА СЕЛЯНИТЕ И МУТРИТЕ С БМВ, А ПЪК И С ТОВА ЗАДНО НА ТАЗИ ХЛЪЗГАВА НАСТИЛКА И С ВИСОКА СКОРОСТ ЕТО ТОВА СТАВА, ЛОШОТО Е ЧЕ ПРЕЧАТ НА НАС!

    Коментиран от #35

  • 29 BMW

    7 4 Отговор

    До коментар #27 от "sonata":

    Звучиш като завистлив циркаджия ,патувай си с рейса и си седи мирно.И до другият коментар това че са с задно прадаване на някой хора които имат умения в овладяването и шофирането не е никакъв проблем проблем е единствено за тези които немогат да карат и с предно и с задно и с каквото и да е.Марката БМВ е премиум .Символ на добър вкус,стил,класа и тн. и неможете да го промените.Колкото и да завиждате и да мразите погледнете се в огледалото и се вижте.
  • 30 Разбирач

    3 5 Отговор
    Като е виновен джипа с инфинито няма ли да напишете, че всички, който карат инфинити са виновни? Аман от разбирачи! Виждате бмв и все те са ви виновни и младите шофьори! Съжалявам, че ще ви разочаровам, но нито е имало гонка, нито са виновни момчетата! Лично мен са ме засичали доста често разни олигофрени, които влизат в лява лента с 50км/ч с разни брички!!!

    Коментиран от #40

  • 31 макето

    4 1 Отговор
    Язък, че Боце направи убави пътища и убийствата продължават
  • 32 фднйхйк

    1 1 Отговор
    поне разбраха ли
    кой е по по наи?
    маи БМВ то
    сега поне в зятвора ще му е спокойно
  • 33 Недоволен

    0 0 Отговор
    Ето какво се е случило - https://www.facebook.com/Superlime.race.team/videos/697274410450298/?pnref=story Ситуацията е същата, но момичетата с Фолксвагена не са имали късмет и тези малоумници са се забили в тях.
  • 34 Разбирачи сте

    1 0 Отговор
    Ама много разбирате всички, евала. На всяко място на което има "информация" за катастрофата се споменава различно нещо. И как преценихте кой си е купил колата сам и на кой са му я купили родителите му? Явно знаете от опит.
  • 35 ПФФ

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "7777777":

    На кои вас пречим? Като си некадърен и не можеш да участваш в движението адекватно и нещо ти пречи се качвай на трамвая.
  • 36 Незначително

    5 0 Отговор

    До коментар #18 от "BMW":

    Попринцип марката БМВ няма много вина , това е автомобил като всеки друг , несъобразителните шофьори имат вина... Но И до някаква степен БМВ защото рекламират "дрифтът" което според мен не е нормално при положение ,че веднага ще грабне интересът на младите шофьори.. А за момента те се кефят без да се замислят , че може да убият някого... Карайте разумно и умната :))

    Коментиран от #38

  • 37 7890

    1 0 Отговор
    Абе всеки ден да си размазват мозъците тъпите комплексарчета, нема лошо, даже напротив, ама да не убиват невинни хора...
  • 38 BMW

    4 0 Отговор

    До коментар #36 от "Незначително":

    Съгласен съм с комнентара ти само едно уточнение да направя.БМВ не рекламират дрифта това се прави от частни лица или иначе казано по преценка на човек или група хора които действат на своя глава.Опасно е да се правят дрифтове по улиците от непрофесионалисти освен това и мое лично мнение е че е глупаво да си сасипваш колата по този начин.БМВ е нещо повече от дрифтове, удобна,красива,здрава,надеждна кола с спортен характер в зависимост от модела.Която не е казано че е задалжително трябва да се кара на предела на възможностите и.Относно другият коментар откаде знаеме че родителите на тия келеши са им купили скъпите коли , много просто как някой келеш на 19-20 години с каква работа е изработил сам толкова пари да я купи, аз на тия години едвам сабрах пари да си купя компютар после доста време сабирах пари да си купя кола старо бмв подчертавам и другото което е като си се борил за нещата а не са ти паднали от небето ги уценяваш повече и не би си позволил такива глупави неща да правиш.
  • 39 Гост читател

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    ЩО да не може всеки да кара БМВ?да не са с 4 педала или 2 волана?Ква е тая простотия? Да не говорим ,че БМВ под 200 коня си не става за нищо -много са тежки и от там тромави.Единствено трябва да се внимава на сняг и то със старите варели,дето нямат никаква електроника на диференциалите. По новите са доста по -лесни за управление. Аз като съм карал курсовете на Жигула и после 10 години карах Лада 2105 -да не би Ладата да се кара по-лесно от БМВ?
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове