724 1

Грипна епидемия и в Софийска и Кюстендилска област

Заради грипа и очакваните много ниски температури коледната ваканция за учениците в цялата страна беше удължена до 6 януари

Грипна епидемия и в Софийска и Кюстендилска област
Стефанаки Йоанис

Грипът разширява обхвата си – от днес грипна епидемия е обявена и в Софийска и Кюстендилска област, а от утре това ще важи и за Благоевград.

Епидемия вече обявиха в Монтана, Стара Загора, Русе, Пловдив, Хасково, Габрово и Перник.

Пред обявяване на епидемия са Разград и Пазарджик, където болните през последните дни бързо се увеличават.

Заради грипа и очакваните много ниски температури Коледната ваканция за учениците в цялата страна беше удължена до 6 януари (вкл.), а в Благоевград и Кюстендил – до 11 януари.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • разбийш
    Отговор
    1 10:19  05.01.17
    И аз съм грипав...явно, защото подцених човешкото "приятелство", готово да те отрови и убие най-хуманно... Я нека оня доктор, който твърдеше, че тия грипове идват, ще траят еди колко си да излезе и да каже как определят това?, как разбират какъв грип ще дойде, колко ще трае и откъде знае това???!!!! Че нещо май взеха да ги пускат на кило разни човечета къде ли не? Прилича ми на фармацевтичен корп бизнес - ша ти пусна вирус, че да ти продам люкарство? А може и да ни тровят по поръчка на световното задкулисие гонело казват "златен милиард" по население, явно ние останалите сме излишни? Кой ти знае? Аз вече съм полумъртъв от ядове и мръсотията на света, та още малко и ще ги ощастливя...отивам на небето право при Господ... Първо вместо здрасти, ще го сритам в топките, задето създаде такива ядове, после ще му оскубя брадата, задето не наказва гадовете а добрите, а накрая ще го питам - аве докога ще е такъв несправедлив твоя свят? А после ще застана над земята и ще гледам как Баце и гилдия градят "светлото бъдеще" на Калинкизания хийр. И ще се кискам щото няма как да стане по тоя начин техния.

Напиши коментар:


Публикувай