540 1

Обработват пътните платна в София

Снегопочистващата техника е разположена на определените места в града и е в готовност да започне работа във всички райони

Обработват пътните платна в София
Снимка: БТА
Анатоли Стайков

Екипите, ангажирани със снегопочистването на София започнаха обработката на пътните платна в града, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

В момента се обработват опасни и стръмни участъци, и улици с обществена значимост в район "Лозенец", улици, по които се движи масов градски транспорт в районите "Връбница", "Нови Искър" и "Витоша". Опесъчават се и пътищата в парк "Витоша" - Бояна-"Златни мостове" и Драгалевци- "Алеко".

Снегопочистващата техника е разположена на определените места в града и е в готовност да започне работа във всички райони.

Към момента колите на градския транспорт се движат нормално при зимни условия.
Шест екипа на дирекция "Аварийна помощ и превенция" извършват обходи.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Алфата
    Отговор
    1 15:05  05.01.17
    Обработвали! Аман от държавни служби и високопарни термини. Какво обработвате бе, напа или патове, а може би открити рани?! Хай хвърляйте ши.аният си пясък, дето за никакъв не става, ако вали сериозно и бягайте! Като изсъхне ние "ще го изшмъркаме" и готово. Инак няма да останат парички за прибиране, ако ползвате съвременни препарати, а и на кариерата пЕсЕк бол!

Напиши коментар:


Публикувай