1 014 1

Летище София работи при зимни условия

Летище София работи при зимни условия
Венцислав Михайлов

Летище София работи при зимни условия. Сутринта повечето самолети са излитали с между един и два часа закъснение,информира БНР.

Отменен е бил само полетът на Турските авиолинии за Истанбул, вечерният също няма да бъде изпълнен заради лоши атмосферни условия в турския мегаполис. Към този час няма други отменени полети за деня от и до София.

От летището приканват заминаващите пътници да се явяват на летището поне 2 часа преди полет и не по-късно от 90 минути преди часа на излитане по разписание.

Наложително е без забавяне да извършат е регистрация на своя билет и багаж, след което незабавно да се отправят към пунктовете за проверка, съветват от летището.

Пътуващите с ръчен багаж и с мобилни или принтирани от вкъщи бордни карти също следва да предвидят не по-малко от 90 минути поради технологично време, необходимо за извършване на проверка за сигурност, митническа проверка и паспортно визов контрол. Според администрацията на летището, спазването на тези препоръки ще осигури своевременно явяване на изхода за отвеждане към самолета.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Ммм
    Отговор
    1 08:16  08.01.17
    Вчера 2 часа и повече не можаха да кажат защо ни няма багажа, накрая след караници и досаждаме обявиха че не могат да отворят багажното,замръзнало. Какво се случи така и не разбрах,оказа се че нашият багаж не е качен на междинната спирка и слава богу не стояхме там повече.

Напиши коментар:


Публикувай