548 1

Няма да ставам служебен министър

Анатоли Стайков

Няма да ставам служебен министър на спорта. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ членът на ИБ на БСП Весела Лечева.

Тя каза още, че многократно е водила разговори с Румен Радев и екипа му за политиката в областта на спорта, но за служебен министър - не.

БСП винаги е била отговорна и затова подготвя Национален план за развитие на България, заяви Лечева. Всички очакват БСП да излезе със социални политики, но този път подходът ще бъде различен. Първо ще разгледаме икономическия модел, защото след като искаме адекватни социални мерки, това изисква да има една различна социална икономика. БСП ще предложи един различен икономически модел, каза още бившата шампионка по стрелба.

Промяната на този модел може да стане с конкретни, разписани мерки за подкрепа на малкия и средния бизнес. Това ще го предложим на специални дискусии и специални организирани срещи, не само с партийни структури, но и с целия неправителствен сектор, граждани и синдикати, с всички които трябва да чуят и разберат нашите мерки, които предлагаме", поясни Весела Лечева.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Гиви син Зураба
    Отговор
    1 19:54  09.01.17
    Ама ако искаш ставай министър ще си преместя от левя в десния крачол!!!!!!!!!

Напиши коментар:


Публикувай