1 325 3

Вицепрезидентът става вицепремиер?

Вчера проф. Огнян Герджиков потвърди пред БНТ, че е получил покана за служебен премиер

Анатоли Стайков

Вицепрезидентът Маргарита Попова най-вероятно ще бъде вицепремиер и правосъден министър в служебния кабинет на Румен Радев. Идеята е бившата прокурорка да координира провеждането на съдебната реформа.

За тази важна номинация съобщиха независимо един от друг двама отлично информирани източници. “Към днешна дата няма такова решение”, заяви Попова пред “24 часа”, като отказа подробности по темата.

Вчера юристът проф. Огнян Герджиков потвърди пред БНТ, че е получил покана за служебен премиер, но още не е казал ще приеме ли номинацията.

След като на 22 януари заеме поста, новият президент Румен Радев първо ще обяви състава на своята администрация, а след това ще назначи служебно правителство.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 13:51  10.01.17
  Госпожата беше министър на правосъдието, но не се справи. Защо отново ще се упражнява? До кога на едни и същи доказано некомпетентни хора ще се дават различни възможности, а младите ще напускат родината си? През 2016г. са се родили с около 800 бебета по-малко в сранение с 2015г.
 • gost1
  Отговор
  2 14:01  10.01.17
  Госпожата има характер и цени националното достойнство
 • Патето Яки
  Отговор
  3 14:02  10.01.17
  Опита се инцидентно да се покаже че е вице и замълча, не можа да вземе думата от Роско. Идеята не е лоша. За бебетата ГОСТ да поработи, не само да се вайка.

Напиши коментар:


Публикувай