1 152 9

НС има достатъчно време да приеме Изборния закон

НС има достатъчно време да приеме Изборния закон
Калина Петрова

Слави Трифонов разговаря с Тошко Йорданов и Ивайло Вълчев за това какво практически трябва да се случи след като коледната ваканция на депутатите приключи и в сряда ще бъде тяхното първо заседание. „Логично е депутатите бързо и отговорно да гласуват внесения от нас закон за мажоритарна избирателна система в два тура. Всичко друго е нагла подигравка с решението на българския народ“, каза Слави.

Водещият обърна внимание на факта, че днес Върховният административен съд реши да удължи с още 10 работни дни срока за експертизата на вещите лица по заведеното от нас дело, оспорващо решението на ЦИК за резултата от Референдума.

„От тук до края на това Народно събрание единствената важна работа пред депутатите е приемането на нов избирателен закон, съобразен с резултата от Националния референдум. Логично е, новоизбраният президент да удължи живота на този парламент, за да свършат добре тази работа“, каза Слави и отправи покана към Румен Радев да гостува в шоуто.

София / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гробаря
  Отговор
  1 14:09  10.01.17
  Логично е, като има служебен кабинет да се действа, то това е и идеята на гроб къмпани. При първото служебно правителство обраха КТБ, сега ще сложат ръка и на правата на гражданите, Бюрек N2 си изпълнява поръчението с пионерски плам, "Парата прави борбата".
 • шоуто е супер
  Отговор
  2 14:14  10.01.17
  Публикувано във факти.бг: ГЕРБ внася законопроект за мажоритарната система Спокойно бе Славчо, всичко върви по план, ша стане раутата.
 • Гошо
  Отговор
  3 14:20  10.01.17
  Мръсен популист, мутра от Мултигруп, съмнителен тип, забогатял на гърба на българския народ в зората на демокрацията! Вече се появиха първите съмнения, че работи тайно с ДПС и ГЕРБ. Гордея се, че не гласувах на референдума му.

  Коментиран от #4, #8

 • шоуто е супер
  Отговор
  4 14:28  10.01.17

  До коментар #3 от "Гошо":

  Гоше, ама то беше ясно за кой работи, то не е тайна!????? Шоумена работи в БТВ, а собственика е един кой си, следователно Шоумена работи за собственика на БТВ. После проверяваш кои са приятелите на собственика на БТВ и разбираш кои са поръчителите, елементарно е, ама хората са свикнали да не мислят и да не четат, на това ги научи чалгията, за това се инвестираха пари в чалгата, за да могат масово да изпростеят хората, а простите хора се управляват и манипулират най-лесно.
 • Робин худ
  Отговор
  5 15:54  10.01.17
  Е, БРАВО гнТРИФОНОВ . Така трябва . 240 са много хрантитуци за една бедна държава като нашата.Партийте да разчитат единственно на членснската вноска . За пенсионерите няма пари , за субсидии се намират ? В коя европейска държава има пенсия 75€ ?
 • nnnnn
  Отговор
  6 16:09  10.01.17
  Правото на глас умря.Всички вече са роби ,че даже Слави направи карта на владенията на робовладелците.Досега ако си беден и безработен държавата те задължава да плащаш здр. осигуровки т.е. трябва да крадеш за държавата ,а сега е време и роб да станеш.Скоро май е време са се появят отново чети за освобождение от чорбаджии и родоотстъпни чужди подлоги.
 • nnnnn
  Отговор
  7 16:17  10.01.17
  Робин худ, партиите да разчитат единствено на членската вноска ,означава ,че който е богат или притежава предприятия той ще управлява страната и прави закони каквито иска за себе си .а ти ще трябва да ги спазваш ,като послушен роб. :)
 • смях
  Отговор
  8 17:21  10.01.17

  До коментар #3 от "Гошо":

  Не ставай смешен, какво печелят ГЕРБ и ДСП от мажоритарна система? И внимавай, че като нищо може да ти орежат паричките за тролене. Все пак избори идват и гласове трябва да се купуват...
 • чичо Пенчо
  Отговор
  9 17:50  10.01.17
  ДО ПЛЕШИВАТА МУТРА ЛИ ОПРЯ ДА ОПРАВЯ В БЪЛГАРИЯ РАБОТИТЕ ???? И ПОНЕЖЕ СЕБЕ СИ ОПРАВИ, ДАЙ СЕГА И ДРУГИТЕ !! ДЕ БРЕ, СЕЛЯКО НЕЩАСТЕН, ДА СИ ОДИШ ПРИ МАМА И СЕСТРА СИ !!! ТАМ, НА СЕЛО 11

Напиши коментар:


Публикувай