Last news in Fakti

13 Януари, 2017 22:00 13 431 65

Премиерът: Чакат ни тежки времена

  • бойко борисов-
  • премиер-
  • кабинет-
  • управление

България не се нуждаела от нова АЕЦ. Българите поискали мажоритарен вот

Пожарникари, военни, хората от „Бърза помощ“ – всички са герои, защото работят при -20 градуса. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов пред Панорама по БНТ. Той посочи, че в миналото пътят до Бургас е бил две ленти с дупки, а сега е с шест, което изисква в пъти повече техника и разходи за зимното почистване.

Толкова са възможностите на държавата. Колко взимаха милиционерите и пожарникарите преди време до 89-та година? С каква техника се возеха? Аз съм бил в тази система и ви казвам, че условията са в пъти по-добри от това. Ние гасихме пожари с обикновени брезентови мушами и се возихме на шкоди. Сега има много добра техника, посочи Борисов на въпрос как ще бъде обезпечен планът на кабинета за борба с битовата престъпност по селата.

"Милиард и триста милиона платихме тази година за едно синьо правителство, което подписа американското правителство, абсолютно корупционна сделка. И още два милиарда и 500 милиона за друго едно червено правителство за Белене. Живи пари, на данъкоплатците, заминаха за Вашингтон. Заради тези платени пари няма влакове", заяви премиерът в оставка Бойко Борисов в тв предаването "Панорама" по БНТ. На въпрос защо не е подредил държавата така, както трябва, той заяви: "Ние таман я подредихме. Това са неща, които се правят месеци наред. Много се говори, че е хубаво пенсионери, военни и полицаи да намерят поприще и да продължат да работят. Променихме закона. Той влезе в сила декември месец, а поле финансирахме и докарахме 320 милиона лева от Брюксел целево за охраната на границата с всички колеги и резултатите ще са много видими.

Хората са доволни". "Лесно е да обещаваш и да даваш предварително, без да си обезпечил. Когато правиш нещо, е хубаво да си го финансираш и подредиш, пък ако другите искат, нека да го продължат и да го направят. Нека другите да кажат кой друг е издействал извън бюджетите по европрограмите целево за България 1 лев?!", добави Борисов. Относно това, че ще се намерят патрулки, а хора от къде, той заяви: "Толкова са възможностите на държавата. Колко взимаха милиционерите и пожарникарите преди време до 89-та година? С каква техника се возеха? Аз съм бил в тази система и ви казвам, че условията са в пъти по-добри от това. Ние гасихме пожари с обикновени брезентови мушами и се возихме на шкоди. Сега има много добра техника".

Пожелавам на президента Румен Радев отговорността да не го смаже, заяви премиерът в оставка. След 10 дни ще дадем цялата държава на един човек за месеци напред - без парламент, без някой да го наблюдава. Затова на Румен Радев му пожелавам успех и искрено му желая отговорността да не го смаже.

Това е равносилно да ни сложат всички в един Миг-29 и да правим "кобри". Аз не съм нито син, нито внук на някой от политбюро, но напоследък много синове и внуци да ми дават съвети, заяви още Борисов.

Премиерът в оставка коментира и въпроса с разследванията, започнали срещу неговите кадри Симеон Дянков и Трайчо Трайков, като беше категоричен: "Заставам винаги на страната на правдата. Всички искахме да говорим и да проверяват, да повдигат обвинения, прокурорите това правят. Съдът ще прецени кой е виновен и кой не. Бил съм им шеф, министърът пряко и единствено отговаря за своето министерство. Премиерът може да му разпореди, но той не е длъжен да го изпълни. Затова винаги съм им казвал - мислете, работете с акъла си, защото идва Видов ден и трябва да се отговаря за това, което сме правили."

На въпроса дали ще заеме позицията на президента Росен Плевнелиев, който се нахвърли в последното си изказване срещу Русия и Владимир Путин, Бойко Борисов заяви: "Имаме голяма разлика в позицията и в постовете и на държавния глава, и на парламента, и на изпълнителната власт. Когато се срещах с туристическия бранш, всичките казаха - това, че се затвори пазарът за руски туристи се отрази пряко на икономиката, на приходите, на работните места, на всичко останало, заводите ни спряха дори. С една дума има хора, които да говорят, да дават оценки...

Моята работа винаги е била прагматична. Например имаме ли нужда от руска газ? Да, имаме нужда. Не считам, че Турция е най-стабилната държава в момента. Така, че интересът за газов хъб на Балканите съществува в лицето на Путин, това стана ясно, когато разговарях с него. Второ - беше ли нужда да си разплатим бакиите за "Белене", ние без руснаците не можем да продаваме реакторите, не можем нищо да ги правим, благодарен съм на президента Путин, че той прояви воля."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОЙКО СМЕШНИК

    93 40 Отговор
    БОЙКО СКРИЙ СА БЕ СМЕШНИК !!!

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 onq s konq

    35 78 Отговор

    До коментар #1 от "БОЙКО СМЕШНИК":

    Е скрива се де...за 2 месеце.После ЩЕ СКРИЕМ ВАС ТАКА,ЧЕ ДЪЛГО ДА НЕ МОЖЕТИ ДА СЕ НАМЕРИТЕ

    Коментиран от #42

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост от планетата

    91 28 Отговор
    В буквален смисъл е... м...та на държавата, направо я разпори от всякъде... ти си за бесилка на публично място за да вземат пример и останалите ти колеги..
  • 7 Коко

    86 19 Отговор
    Сега за референдума говориш, а преди месец къде беше?
    Шизофрения......
  • 8 червенПАТРИОТ

    40 107 Отговор
    Бойко е номер 1, няма по-добра алтернатива! Това го знае всеки нормален човек! :))

    Коментиран от #22

  • 9 Plovdiv

    44 2 Отговор
    Румъния?!?!?!
  • 10 Съдията

    106 24 Отговор
    Ей Мунчо ,до 89 та живот си живеехме в нашата държава!!! Взимаха се заплати от по 150-200лева,но тока беше 10лева на месец а водата 2-3лева . Със 1 лев можеше да купиш много неща ,парите имаха стойност. Ходехме и на море и на планина на почивка лятото за по 20дни. Хладилника беше пълен с качествена истинска храна и не се купуваха лекарства и не се рекламираха по тв!!!! Сега всичките сте за доживотен затвор ,500 партии ,разстрел за вас

    Коментиран от #14, #16

  • 11 АГАТА

    79 18 Отговор
    Боко ти си най големия мафиот който довърши скапаната държава...
    Още имате очи да говорите...
    Не се наядахте НО КОВЧЕГА НЯМА ДЖОР:)
  • 12 трудни времена

    46 11 Отговор
    кома без теб по-леко ще преминем през трудностите
  • 13 Васичка Атанасова

    59 20 Отговор

    Бойко пак се излагаш
  • 14 Васичка Атанасова

    64 15 Отговор

    До коментар #10 от "Съдията":

    абсолютно сте прав
    плачи ми се плачи ми се
    младите представя си нямат какъв живот живеехме
    бяхме щастливи усмихнати
    и оптимисти
    а то какво светло бъдеще ни дойде
    ами само храната ли
    кажи им на малките как ходихме на лекар зъболекар
    и какви специалисти имаше
    всички емигрираха
    кажи им за учебниците
    кажи им за тренировките
    дали се плащаха
    кажи им цената на бензина
    кажи им цената на жилищата
    имаше ли железни врати
    имаше ли решетки по прозорците
    дворовете бяха отключени
    билетчето за автобуса беше 6 стотинки
    бензина от 6 стотинки до 10 стотинки беше литърът
    30 стотинки струваше 1 литър прясно мляко
    оф стига толкова
    че се разтройвам жалкото е че никога
    няма да се върне това

    Коментиран от #18, #45

  • 15 Българин

    26 60 Отговор
    Ей хора където само знаете да плюете и мрънкате засрамете се и прочетете какво е казал човека ама четете хубаво за какво е плащал и заради простотията на кой е плащал нашите (държавни) пари и пак мрънкате и плюйте . Кога най после ще забравите за (онова) време това било толкова онова било толкова защо не се върнете да живеете тогава ??? (Цял живот да работиш за една кола и един апартамент) и да имаш пари ,а да няма какво да си купиш.Веднага давам пример банани се продаваха веднъж годишно и то по 1(един) кг на човек и то само на "показния" магазин изобщо замисляте ли се какво е това показен магазин сегашните какво са нещо от научнофантастичен филм???? Ако беше толкова хубав онзи строй все някъде по света щеше да процъфтява и съществува , а то какво една Северна Корея на тях ли искате да приличате??? Или в България трябва всеки да мрънка няма значение кой какво прави ние трябва да му намираме кусури ами ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!!! И по добре като не знаете какво да кажете ЗМЪЛЧЕТЕ
  • 16 Пешо

    45 9 Отговор

    До коментар #10 от "Съдията":

    Ще се сетите вие че разстрел трябва ,но дали не е късно вече . Държавата е смазана от всякъде.
  • 17 Ибрям

    51 13 Отговор
    Ех тъпа мутро , ако в близко бъдеще някой не ти види сметката , щото и на най големия късметлия му свършва късмета , нищо добро теб не те чака , гаден агентурен мафиот . Тръгнал народа с тежки времена да плаши . Еми от последните 26 години имали по тежък геноцид бе палячо жалък ????????????????
  • 18 Shmeker

    19 2 Отговор

    До коментар #14 от "Васичка Атанасова":

    Аз мислех, че си по-малка. Явно и ти си имала истинско детство
  • 19 Аустин Пауърс

    38 3 Отговор
    Те времената са тежки от началото на така нар. преход чак до сега.Българинът е издържал много тежки времена.Господин Борисов има заслуга за това както и всички които разпродадоха държавата по един или друг начин.Но дано народът се сабуди един ден и да каже стига.
  • 20 Гост

    41 2 Отговор
    А .ново "20" ,от сега нататък ни чакали тежки времена, че то до сега леки ли бяха.До сега 28г. все това повтаряха.Трайте още малко ,по-хубавото предстои. Някои знае ли изобщо на къде я водят тази "държава". Или от трън та на глог.от глог та на смок. Една шепа народ остана.
  • 21 Аустин Пауърс

    27 5 Отговор
    Сега чуствате ли се по богати или примерно да ви се е вдигнал стандартът на живот с увеличението на минималната работна заплата на цели 460лв.?Къде е стандартът на живот в Германия и други европейски страни и каде е тук?Като имате в предвид че много стоки храни дрехи бензин и тн са по качествени там а също така и по евтини в някой случай.Какво ни е хубавото кое ни е добрето!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Аустин Пауърс

    38 5 Отговор
    Ще цитирам един коментар за който смятам че коментиращият е 100% прав а ето го и него:
    Александър Симов- журналист- Дойче Веле- Къолн 20 Април 2016,

    Симов: Правителството не дойде да реформира, а да краде и усвоява „Трудно е да се посочи една най-голяма лъжа на това управление, но то се състои единствено и само от лъжи. Това правителство използва лъжата като основен компонент за спойка между тези несъвместими политически субекти, които влязоха в коалицията“, заяви журналистът Александър Симов Той е на мнение, че много хора, които са гласували за ГЕРБ, вече си дават сметка какво чудовище са създали със своя вот. „Те изсмукват държавните средства. „Същите хора, които по времето на Пламен Орешарски плашеха със самозапалване за заем от 1 млрд. лв., и то за попълване на бюджета на Симеон Дянков, идвайки на власт, поднесоха на хората солената сметка от 16 млрд. лв. После добавиха и още някакви милиарди към нея, за да стане общата цена на четворната коалиция към 28 млрд. лв.“
  • 24 Работник

    13 40 Отговор
    Гледам тук пишат някакви ,колко било и хубав комунизма.и аз говидях ,глад ,празна маса,студ зимата,руски превозни средства ,които някои хора наричат коли,беднотия навсякаде.сега да се върне им се иска ,кое мизсрията ли ,на почивки ходели,каде на нивата да копам царевица ,индустриална революция,не лъжете децата коспода мързели .

    Коментиран от #26, #53

  • 25 Аззабг

    35 4 Отговор
    Абе хора той прави сравнение как е било преди 89-та и сега а защо не праеи както е правилно да сравни българуя сега с румъния примерно пълна трагедия... в тази държава само се краде беззаконие и м....ли. Докато едни и същи фигури са в парламента и не зачитат народа жалко на таз държавица
  • 26 Аустин Пауърс

    9 31 Отговор

    До коментар #24 от "Работник":

    То в действителност за някой е бил хубав комунистическият строй но не и за българският народ и много хора можеби си спомнят с добри чуства защото всичко е било евтино ходили са на море 1 път в годината и други подобни неща небива да ги обвинява никой за това,но тези хора не си дават сметка за лошите неща за това че не е имало нищо по магазините че не си имал право да си изразяваш мнението да ходиш на църква защото религията е опият за народите според идеологията,доносници,лагери и тн. и другото което е наистина много са построили комунистите не са жалели матеряли,но тези пари за матеряли и човешки труд са ги взели от хората.

    Коментиран от #30

  • 27 кирил

    21 5 Отговор
    нова аец е още 25 милиарда дълг и 12000 безработни от марица изток. за няколко човека нова аец е гуша от 10 милиарда кражби
  • 28 вова

    22 13 Отговор
    реват за 89 година като недоклатени п--ки.нали вашите червени го прее-ха соца и вас ви прее--ха като станаха капиталисти. вижте я корнелка,приватизира техноимпекс техноимпекстрой хотел рила софийските корекоми,прати синът си в сащ и му купи къща там.момчето стана американски гражданин.
  • 29 анонимен

    17 1 Отговор
    говореше като тодор живков
  • 30 незнайко

    25 9 Отговор

    До коментар #26 от "Аустин Пауърс":

    Сега като имате право да говорите свободно и да ходите на църква, по добре ли се чувствате. С една моя заплата от 400 лева тотава, ходехме аз и сина ми на море в заводската станция. Закуска обяд и вечеря осигурени. Харчехме по 20 лева допълнително на ден за удоволствия, НО цените бяха други!

    Коментиран от #33

  • 31 уточнение

    26 6 Отговор
    За вас (от раята) идват тежки времена. Каквото можеше да се краде - откраднахме го. В България не остана почти нищо за крадене. Но нас (паразитите) не ни мислете. И да няма.. пак ще крадем и гладни няма да останем. Я някой рушвет..я някой "проект" от еврейският съюз..Все ще капе нещо.
  • 32 Геро

    25 6 Отговор
    Как така тежки времена бе, Баце? то досега от десетилетия живот ли беше ве? те кучетата живеят по-добре от нас повечето хора заради вас мафиотите на постовете ве? Да не си проял пак филии със свинска мас? Ееее, аз ще мажа маргарин, не си падам по мазнотиите... Един път намазах и едва не се издрайфах със свинската мас пред краката на една фуста...умрях от срам. Аве ти да не си се запасил с буре мас, кви тежки времена? Ами ние добри ис ветли и леки времена не сме виждали от такива като теб ве? Ти, Гоце, Местан, Цецка и още стотици хиляди като вас, ни убихте и бабите и дядовците и нас ве? Първо ни крадохте и лъготихте със светло комунистическо бъдеще, после с еврогейски ценности и атлантически рай, сега какво ще ни будалкате? С мажоритарни избори ли? С хора като вас същият кенеф ще си остане...
  • 33 Аустин Пауърс

    9 17 Отговор

    До коментар #30 от "незнайко":

    Да по добре се чуствам.Държавата по време на соцът живееше на кредит и "великата" икономика която сме имали не е била никак велика всъщност а губеща и подкрепяна от държавата с цената на кредити защото не е било важно да е на печалба а си изпълняват някакви норми там да е евтино и да даржат хора като теб подчинени,но последиците от този живот на кредит се отразяват до днес.
  • 34 Народа

    25 5 Отговор
    Не го е срам да говори по този начин, като той самият докара държавата ни до просешка тояга
  • 35 Гого

    28 3 Отговор
    Алоооооо не само пожарникари и полицаи работят при минус 20 градуса нали затова им се плаща. Аз също работя на такава температура ако не им изнася да напускат безработни бол.

    Коментиран от #38

  • 36 мъжкар

    32 7 Отговор
    Тука един дето се е именувал с ник БЪЛГАРИН такива простотии е наговорил че най-добре вземи се скрий бе.Хора като теб видимо си личи че не виждат по-далеч от носа си щом измерваш щастието в живота с една кола за която си чакал 10г.А сега какви колри кара българите ве .Коли на стойност от 1000 до 3000лв боклуци захвърлени отдавна от така наречените европейци.В случай че не ти е ясно хората въздишат по миналото защото живота беше в пъти по-добър и по-спокоен от сега.А сега понеже си много УМЕН ти ще работиш докато умреш и няма да доживееш пенсия мой човек.Щете тъпчат с ГМО продавано в техните вериги визирам Кауфланнд Била и т.н.А за жилище ще чакаша доста повече отколкото през комунизма с тая разлика че сега ще те изч.кат с такъв кредит че ще гладуваш цял живот докато го изплатиш само че тука тънкия замисъл е че не е предвидено да успееш да го изплатиш те ще те оставят по някое време без работа и ще ти го вземат и тогава отиваш в картонена колиба мой човек.Два милиона и половина емигрираха не заради комунизма а заради политиката на САЩ която проведоха в България.В случай че не знаеш цялата индустрия тук беше ликвидирана и разпродадена на безеценица на САЩ Германия и останалите наши"ПАРТНЬОРИ" бавно но сигурно ликвидират държавата ни.А между другото скоро ще напълнят България с афганистанци пакистанци цигани сирийци и и всякаква измет за което можеш отново да благодариш на ЕВРОПАРТНЬОРИТЕ ни само че ти препоръчвам да си вземеш и мешка вазелин
  • 37 Той той

    22 5 Отговор
    На една-едничка думичка не вярвам от твоята уста....
  • 38 Алфата

    27 1 Отговор

    До коментар #35 от "Гого":

    Прав си, много си прав друже и това е мерило, че продължава да ни управлява БКП-то! Поддържане на култ към държавният служител и работещия на хранилка към бюджета. Видите ли как се жертваме за Вас! Събираме и помощи за семействата им! На едните им изгнили патрулките. На другите им се разкапали локомотивите. Третите 3 млрд. им били малко и наглеците искат още! Реват като бебе за цица. И протести правят -малко им били парите в едно с ...найсе заплати при пенсиониране!Пускаш ТВ-то и слушаш за полицая, пожарникаря, доктора, даскала и др. подобни, как понеже си вършили работата един път в годината били за правителствени награди разбираш ли! "Трудовака" ставащ всеки ден в 4-ри и лягащ си, като пребит в 22-23 часа седем дни в седмицата, който им създава, да точно така СЪЗДАВА заплатите, никой не го зачита! Напротив, гледат да го изтупат с допълнителни разходи за тяхната касичка! Пък и така много-много не мисли за законният им рекет. Че ако някой ден му писне...
    Днес почина комшия. Млад. На 65! Не се е прибирал сигурно 30 год. Бачкаше като идиот и в България, и в чужбина! За какво?! Един лев пенсия няма да вземе, по-простата причина, че не успя да се пенсионира. Да има за мизерниците... "герои".
  • 39 Българин

    8 20 Отговор
    Ей Мъжкар ли си не знам ама ти и до носа си не виждаш много ама много беше хубаво тогава с режим на тока като имахме лимонада в къщи означава че ще идват гости това ли е хубаво сега като искаш има от къде да си купиш каквото си искаш дали е ГМО или не това е отделен въпрос важно има какво да си купиш ,за колите били бракми за 1000 до3000лвами пак са в пъти по добри от Москвич ,ЗаЗ Трабант и т.н.Но не това исках да подчертая човека каза че е платил. Милиард и триста милиона за тецовете заради Байрям Костов и Рамадан Кънев и още два милиарда и половина за Белене заради Станишев К.Рнелийка Първанов Р.Овч ами ако тези пари не трябваше да се дават ей така може и заплати и пенсии да се вдигнат!!!
  • 40 siromashiqta

    23 3 Отговор
    АБЕ КВИ ТИ ВРЕМЕНА ТИ ПОСТАВИ ХОРАТА НА КОЛЕНЕ БЕ С ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ И 40 ОТ НАСЛЕНИЕТО Е С ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ НАТРУПАЛО 28 МИЛИАРДА ТУК НЕМОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ !!!
  • 41 емо73канар

    18 4 Отговор
    Дано да влезеш за дълго в затвора, за да разбереш наистина какво значи тежки времена.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Грую

    19 3 Отговор
    Пак ни плашат за кой ли път, че без тях ще умрем едва ли не - .асиму и наглите гьонсурати - сбирщайн от крадливи и корумпирани ченгета и мутри, ако и на тези избори победят - вече се замислям и аз да емигрирам от тази държава!
  • 44 ilian

    18 2 Отговор
    Бойко незнам какви ги въртиш но ако Бориславова си отвори устата незнам тогава каква песен ще пееш ;)
  • 45 Маурчи IV

    9 19 Отговор

    До коментар #14 от "Васичка Атанасова":

    Да скъпи ми мурзилки хубаво ви е било преди 89-та.
    Много хубаво!!!!!
    Крадехте и с г.зовете си още тогава!
    Как няма да сте били усмихнати цял народ работеше за шепа мурзилки, ще ревете мамини синчета като волове защото на дърти години не се учи лесно да се работи! А нема вече кой да ви дава ей така щото сте синчета на партийни секретари!

    Какво му се полагаше на народа тогава а?
    Месо един път у седмицата и я стигне я не. Продавачките го скриваха половината и го продаваха под рафта двойно по скъпо.
    10-20 годин чакане за некой ръждилник руски.
    Цветен телевизор електрон дето се подпалваха кога им скимне.
    и за него се чакаше на ред.
    Помниш ли опашките за банани?
    А помниш ли опашките за хляб и салам. Дето накрая нямаше и това из магазините.
    Надали щото партийните величия пазаруваха от кореком и ядяха чисти продукти защото знаеха през април 86-та, а народа дъфчеше радиоактивни марули и маршируваше под радиоактивния дъжд!!!

    Коментиран от #54

  • 46 синек

    11 2 Отговор
    червен патриот моли се да не се разболееш тогава ще видиш истинското лице на герб и ще разбереш кой е номер 1 и номер 2 да лишиш от пенсия по болест онкоболни това къде го има по света а герб са способни и го направиха
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Тодор

    20 2 Отговор
    В резултат от неговата дейност:Чакат ни тежки времена!
  • 49 КУЧЕ

    15 3 Отговор
    БОРИСОВ НЕ СРАВНЯВАЙ ПРЕДИ КАКВО СА ВЗЕМАЛИ МИЛИЦИОНЕРИТЕ ВЗЕМАХА ДОСТАТАЧНО ЗАПЛАТА ИЗЕДНИК ТЕЖКИ ВРЕМЕНА СА ЗА ТЕБЕ ЧЕ НЯМА ДА КРАДЕШ ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА МВР И ПОЖАРНАТА АААА НИЩО ИСКАХТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ И ТОВА КОЕТО ДРУГАРЯ ЖИВКОВ ИМ ДАДЕ АРЕ НЕ ДАВАЙ АКЪЛИ
  • 50 КУЧЕ

    24 2 Отговор
    ЗАТВОР ЗА ТАКАВА СГАН ОТ БАНДИТИ КОИТО ЗАТРИХТЕ ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА МИЗЕРСТВАТ БЕСИЛКА САМО ЗА ВАС
  • 51 Смях

    11 1 Отговор
    Прав е! Чакат ги тежки времена герберите. А нашият кон за пореден път доказа, че е прост и неграмотен. Иначе е гъзар и купува нафта от трактористи!
    Бойко ако си помисли да фалшифицира изборите, ще му се случи същото като на Мусолини,,,
  • 52 Мемфис

    7 2 Отговор
    Парите на държавата отиват при милиционерите, а не при учители, лекари и инженери!
    В БГ и Русия е така.
  • 53 гост

    9 1 Отговор

    До коментар #24 от "Работник":

    ...студ викаш,а?! ...ама не казваш как се отоплявахме едно време? Дали първобитно като сега - с дърва и въглища или на нафта и ток?
    ... яж си бананите целогодишно!
    Потребителските възможности на комунизма, ще са мечта за поколенията след теб. Витрините на магазините, ще са западните списания през комунизма - уж ги държиш в ръце, а всъщност са недостижими ... ако изобщо можеш да асимилираш какво ти казвам, настоящ или бъдещ финансов робе!
  • 54 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #45 от "Маурчи IV":

    "Какво му се полагаше на народа тогава а?"
    Съвременниците на онова време постоянно ти правят аналози с настоящето, в полза на миналото. Жалко, че единственото което извличаш като информация и което е основното за теб са бананите, колите и дрехите. Явно това ти е мирогледа. Тъжно! ... пусни си Планета! ;)
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Бай село

    11 0 Отговор
    Да чакат ни тежки времена , но нас обикновените Българи не и вас с пълните гуши! На вас ви е лесно избягахте от отговорност , набутахте ни в предсрочни избори , хвърлихте негативите към сини и червени, направихте се на ангели и си милите, че всичко е ОК! С какво вашата партия е по добра от останалите , сини ,червени зелени и там разни други цветове , с нищо няма разлика г-н Борисов , всички сте замесени от едно тесто и целта ви е една ОГРАБВАНЕ на Българина! Нашата държава е основана преди повече от 1300 години ,не са можали да я сломят , нито Ромеи, нито Византийци, ни ,Турци , ни Германци , но вие сегашния политически елит успяхте да я сломите , да ограбите народа и да го прокудите да ходи не мил и драг по чужди държави! Не знам с какви очи ще излезете да ни агитирате за тези избори и с какво ще ни баламосате, като прехвърляте топката от едни на други ли? Този номер остаря ще ви трябва друг трик, но лошото е че станахте много прозрачни и номерата ви няма да минат! Вие от този политически елит не сте способни , не можете и не сте желани да управлявате държавата ни! Това трябваше да го разберете отдавна и да отстъпите на знаещите , можещите и кадърни хора, които прогонихте.

    Коментиран от #60

  • 58 555

    8 0 Отговор
    Божия съд наближава.........
  • 59 Боби

    10 0 Отговор
    Чакат те теб тежки времена ти досъсипа родината вкара ни в дългова криза и какво ли още не!Съд затвор и конфискация на откраднатото от подставените ти лица и фирми безродник !!!!
  • 60 Plovdiv

    7 0 Отговор

    До коментар #57 от "Бай село":

    Абсолютно вярно!
    И пак - нека "хубавецът" на снимката да каже нещо за Румъния, Моника Маковей и политиците в затвора, които имат чет вече колкото едно гербаджийско правителство! Че нещо хич не я обича тая тема, случайно ли?!?!
  • 61 Ташунко

    10 0 Отговор
    Поздрави на всички на които им е омръзнало от пожарникарския шланг
  • 62 гадост

    12 0 Отговор
    Абе братле ти май забрави че управляваш държавата 6 години пак ли са ти виновни другите бе КОЙ остави ни да просим.Може и да го разбереш някой ден ама когаааааа нека ЦъВ ЦъВ да ти разкаже колко си великкккк.?..
  • 63 Митето

    3 0 Отговор
    Въобще не е смешно ! Този човек се нуждае от сериозно лечение
  • 64 ПАТРИОТА

    1 0 Отговор
    Кучетата си лаят ли лаят, а керванът върви ли върви. Дали едната власт , другата или трета и т.н. все сме зле!!! Само чудо може да ни спаси!!!,ИМАМЕ СПЕШНА НУЖДА ОТ ПАТРИОТИ ВЪВ ВЛАСТТА!!!
  • 65 Георги

    2 0 Отговор
    Без да ГОТОВНОСТ да пролеем кръв няма начин да оправим нещата.Трябва да излезем на улиците и твърдо да заявим СТИГА!!! Едни от нас ,които имат сърце ще го направят , а другите КАТО МИШКИ ще ни гледат сеира и ще ни плюят.Но това за мен няма значение важното е да се погрижим СЕГА за нашата държава -точно сега Майка България има нужда от нас.Много ми се иска да се появи човек ,който да поведе всички Българи милеещи за родината си на поход,протест , въстание или революция -кой както иска да го нарича -за твърдо заявяване на управляващите ,че ни е омръзнало от тях и цялата политическа класа и искаме коренна промяна в държавата-както в политиката ,така и в съдебната система ,конституцията и други..Важното в крайна сметка е крайния резултат -една наистина добра държава за живеене -държавата на нашите деца.Това ще бъде нашето наследство за тях и за това един ден ще пише в учебниците по история.Завършвам с думите на един велик Българин-ТРЯБВАТ НЕ ДУМИ , А ДЕЛА!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове