1 173 7

Къде ви отиде глобалното затопляне?

Стефанаки Йоанис

Една от големите фалшификации и заблуди, лансирани от зелените екологични организации, е темата за глобалното затопляне, коментира в. „Труд”.

В последните години, особено след зими като настоящата, те променят лексиката и започват да говорят все по-често за “климатични промени”. Междувременно в световен мащаб са усвоили още няколко милиарда долара, за да се борят с нещо, което на практика не съществува.

Земята в последните хилядолетия е преминала през много климатични цикли. Само допреди 7000 години, почти в началото на ерата на фараоните, на мястото на пустинята Сахара е имало тучна растителност, живот и са течали реки.Още по темата

 • Зимната обстановка в страната

  Зимната обстановка в страната

  Дебелината на снежната покривка е малко по-тънка спрямо сутринта - в Северна България - между 9 и 33 см, а в Южна - между 2 и 23 см. Към 11 ч. ...
  15.01.2017
  1 037
  1

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Chitatel
  Отговор
  1 04:13  14.01.17
  Ama wie seriozno li? Ako tazi "statiq" beshe posledvana ot nqkakaw, makar i kratuk, dori i bezsmislen komentar bi mogla da oprawdae sastestwuwaneto si kato chast ot rubrikata "pregled na pechata". W sluchaq obache stoi kato nesto izpadnalo na patq ot nqkoq karuca - nqma nikakaw smisal da e tam i wseki minawast, wijdaiki go si misli - WTF!
 • VMORO
  Отговор
  2 06:21  14.01.17
  Глобално затопляне има - за справка погледнете статията за кораловия риф край Япония (раздел Свят), както и свързаните с нея публикации. Но дали и доколко човекът е отговорен за него, е съвсем друг въпрос. Аз смятам, без да съм специалист, че човекът има голям принос за затоплянето на планетата.
 • НАУКАТА ПРОТИВ ПОПУЛАЦИИТЕ
  Отговор
  3 07:17  14.01.17
  МНОООГО ПРОСТО ОЗОНОВИЯ СЛОЙ И КИСЛОРОДА СА ПОЧТИ ИЗДУХАНИ ОТ АТМОСФЕРАТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕОКРАВАРИТЕ И СЯ ДИШАМЕ СУПА ОТ ТЕЖКИ МЕТАЛИ И КВО ЛИ НЕ А МЕТАЛИТЕ НЕ СА ИЗОЛАТОР КАТО КОСЛОРОДА И ОЗОНА А СА ПРОВОДНИК НА СТУДА ОТ КОСМОСА.ЧАКАТ НИ КОСМИЧЕСКИ СТУД И ЯКИ ЖЕГИ ПРЕЗ ЛЯТОТО ЗАРАДИ НАКЛОНА НА ЗЕМЯТА И НАГРЯТАТА МЕТАЛНА СУПА ОТ ЯКОТО УВ ЛЪЧЕНИЕ ПРОНИКВАЩО СВОБОДНО БЕЗ ОЗОНОВИЯ СЛОЙ .ЖЕГАТА СЕ УСИЛВА НА МАХ И ОТ ЕМ .ИЗЛЪЧВАТЕЛИ НА КРАВАРИТЕ НАСОЧЕНО И ИЗБИРАТЕЛНО.
 • VMORO
  Отговор
  4 07:37  14.01.17
  Страните, които изпускат най-много въглероден двуокис и парникови газове в атмосферата са Китай (КНР), САЩ, Индия, Русия, Япония и Германия. Точно в този ред.
 • некойси
  Отговор
  5 08:58  14.01.17
  Да допълня че глобалното затопляне не означава непременно покачване на температурите, а по-скоро резки температурни промени, появата на нови по-мощни урагани и наличнието на всякакви климатични аномалии. Мен ако питате за последни няколко години се нагледахме на доста от тях.
 • Дани
  Отговор
  6 11:38  14.01.17
  Написаното от коментиращите е по достоверно от самата статия....Когато ни съобщават нещо по каквато и да е тема бъдете внимателни вие от редакцията защото българина е много информиран....приятен ден
 • рес еоод
  Отговор
  7 08:10  15.01.17
  МНОГО ДОЛАРИ

Напиши коментар:


Публикувай