472 2

Струваше си традиционната десница да е във властта

Горд съм, че Реформаторският блок го има и участваше във властта, заяви Петър Москов по БНТ

Анатоли Стайков

"Не приемам публичното говорене в последно време дали си е струвало традиционната десница да има представителство във властта. Моят отговор е - да, струваше си", заяви министърът на здравеопазването в оставка Петър Москов по БНТ.

"Общото между ГЕРБ и реформаторите е да търсят общо управление. Правителството изпълняваше дясноцентристка програма. Бях поставен едва ли не в ситуация да се срамувам, че традиционната десница участваше във властта. Дясноцентристката коалиция трябва да продължи и в бъдеще", категоричен бе той.

"Вълнуващо бе да въвеждаш правила там, където ги е нямало. Но за това трябва повече от година или две. Горд съм, че Реформаторският блок го има и участваше във властта", направи равносметка на работата си като здравен министър Москов.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • неутрален
  Отговор
  1 10:54  15.01.17
  Разбира се, че си струваше. Къде по-добра възможност за крадене, делкане на комисиони от обществени поръчки, безплатно/за сметка на нас хората/ пътуване по света. Така, че си струваше за Вас участието във властта, но дай боже това да Ви е последно и хората никога да не Ви изберат!
 • Колев
  Отговор
  2 06:30  16.01.17
  Курнелчето и Доган ще оправят България.

Напиши коментар:


Публикувай