1 461 13

Цветанов: Подадохме оставка заради тежката обстановка в Европа

Цветанов: Подадохме оставка заради тежката обстановка в Европа
Снимка: Ладислав Цветков, bTV
Стефанаки Йоанис

Вътрешното допитване в ГЕРБ е форма за реален диалог със симпатизанти и членове на партията, каза за Тази сутрин по бТВ шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Идеята идва от структурите като форма на комуникация, особено след като много късно бе оповестена кандидат-президентската ни двойка и структурите на партията останаха в периферията.

Оценяваме грешката си и затова трябва да я поправим. Допитването е за това с кои партии да си партнираме и какви да са основните политики на партията.

Подадохме оставка заради тежката обстановка в Европа, при която се изисква ясна подкрепа за правителството. Бяха положени максимални усилия в МВР да се поправи наследеното от Йовчев и кабинета Орешарски.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • антрашпиц
  Отговор
  1 08:52  17.01.17
  Ей физкултурник.Дори сам не си вярваш на глупостите които говориш.
 • Кенефофф
  Отговор
  2 08:54  17.01.17
  Офф, на тези винаги някой друг ще им е винове н- я международната обстановкс, я слънчево затъмнение или холерата на остров Тамбукту. Само Винету остава чист и неопетнен.
 • Роги
  Отговор
  3 08:56  17.01.17
  " Подадохме оставка заради тежката обстановка в Европа" за да я направим още по тежка и гадна за България.
 • Истината
  Отговор
  4 09:15  17.01.17
  "Подадохме оставка заради тежката обстановка....", защото ние спазваме принципа: КАПИТАНА ВИНАГИ НАПУСКА ПРЪВ КОРАБА! Останалите?- Ами,да го д.хат!

 • Гого
  Отговор
  5 09:16  17.01.17
  Във България е тежка обстановката а не в западна Европа никой не бяга от запада към изтока алооооооооо стига си лъгал народа даже бежанците не искат да останат във България!
 • Мдааа
  Отговор
  6 09:23  17.01.17
  Дали си вярваш на това което казваш?? Аз не ти вярвам!!! Хората са ви избрали,а вие се чудите с кой да се съобразявате на запад ли на изток ли,а докато все се чудите рейтига ви дано удари дъното...
 • Тодоров
  Отговор
  7 09:55  17.01.17
  Абе каква тежка обстановка в Европа. Подадохте оставка заради самонадеяния лидер Борисов. Беше толкова сигурен в победата на президентските избори. Цветанов, след такава загуба беше редно най-малкото да си подадеш оставката, защото на практика ти водеше кампанията и зад всяко недомислено действие се долавяше твоята намеса. А ти мълча като бит з....к.
 • Варна
  Отговор
  8 09:58  17.01.17
  Аз не помня този да е подал оставка! - Подаде оставка Борисов, а този не! Кое се промени в статуса на физкултурника? Тоест когато резултата е положителен казва: - Аз направих, а когато резултата е негативен казва НИЕ! За глупостите отговорността е обща, а за всичко положително приносът е индивидуално негов :-)) -Освен това все още се помни, че оставката се подаде заради поредния шантаж на Борисов, който заяви че ако не стане на неговата ще ни се разсърди ... Както стана ясно, в последствие не му се искаше много да я подава, но журналистите го принудиха да си покаже обещаното мъжество. Така простия селяндур Винету ивестен още с партизанското име Бай Х реши да остави нещата недовършени - както винаги по подобие на 2013 год.
 • Киро
  Отговор
  9 10:40  17.01.17
  Цъко Апартамента, ти ако се махнеш с твоите елементарни глупости, ГЕРБ ще спечели поне още 5 процента на изборите! Ма то бива глупости да говориш, то бива, ама ти прекали! Или си толкова глупав, че сам си вярваш?
 • хаха
  Отговор
  10 10:49  17.01.17
  Подадохме оставка щото сме гьон сурати и некадърници.
 • Morgoth
  Отговор
  11 13:24  17.01.17
  Подадохте оставка, защото се о.рахте! Подадохте я, защото то реформаторите (и особено от Раданчо) и чеп за зеле не става, да не говорим за коалиционен партньор. Подадохте я защото на Бойко му е голяма устата! Зорлем върнахте БСП в политиката, тъкмо се готвехме да ядем жито на следващия им конгрес.
 • Цецо Олигофренски
  Отговор
  12 16:04  17.01.17
  Тоя пръст дето го размахва по телевизията накрая ще му влезе целия отзад, без вазелин.
 • БГтаник
  Отговор
  13 19:01  17.01.17
  Подадохте оставка единствено и само заради огромното тиквено ЕГО на вашия "лидер" !!! Мишките първи напускат потъващия кораб, а не Капитана, както във вашия случай. Не че историята не познава един позорник Франческо Скетино, който прасна кораба в Лампедуза заради веселбата с една ковра и после пръв напусна кораба, ама него го осъдиха на 16 г. А тук напускащите и техния ВОЖД не само, че няма да ги осъдят, ами и се канят пак да карат кораба, като го позакърпят мишките !!!

Напиши коментар:


Публикувай