791 0

Маргарита Попова: На народа му писна от вътрешна война

Всички работиха просветено и вдъхновено за България

Венцислав Михайлов

Днес е ден, в който всички вие очаквате да погледнем нашия президентски мандат. Това заяви вицепрезидентът Маргарита Попова в последната си пресконференция за мандата си.

Тя припомни, че е влязла в президентството с Росен Плевнелиев и го напуска като екип.

Всички работиха просветено и вдъхновено за България.

Нека нашите наследници се побратимят с истина и реалността и да работят с очи към България, призова Маргарита Попова.

Тя припомни, че трябва да се прави анализ със здраво стъпили крака на земята. По тази причина не трябва да се търси безсмисленото противоборство. Но все пак трябва да признаем, че имаме проблеми със стабилността на политическата система. Те са продиктувани от насажданата омраза в нашето общество.

Нужна ли ни е омраза и агресия. Колко струва това на народа ни? Това попита Маргарита Попова. Тя призова да се разбере кои са вдъхновители на тази политика.

Справедливостта означава всеки да носи личната си отговорност.

Разединението е най-големият проблем в нашето общество. Чакат ни тежки времена, които няма как да преодолеем без да бъдем единни, а настроени всеки срещу всеки. Маргарита Попова благодари на работещите в президентската администрация за тяхната всеотдайност.

Не можеш да водиш война в собствената си война и да претендираш, че носиш мир. Ако не си оправим къщата, ако не седнем да си помирим – ни чакат тежки времена.

Има ли война вътре, не можеш да изнасяш мир навън.

Работете между закона и словото. Работете с очи към България, завърши изложението си Маргарита Попова.

България


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай