901 5

Депутати искат фирма да дири парите от КТБ

Стефанаки Йоанис

Депутати от ГЕРБ и РБ ще настояват служебният кабинет да наеме фирма за международно разследване по случая с КТБ.

Т.нар. група за натиск в 43-то Народно събрание, в която влизат Мартин Димитров и Петър Славов - Реформаторски блок, и Методи Андреев /ГЕРБ/, ще поиска от служебния кабинет, ако е отговорен, да наеме фирма за международни разследвания, за да върне част от парите от КТБ, обяви пред журналисти в парламента Мартин Димитров.

Чакаме още първата седмица от мандата на служебния кабинет развитие по въпроса, подчерта той, в противен случай за нас ще е ясно, че те, подобно на правителството на ГЕРБ, са си заровили главата в пясъка. Ако все пак това не бъде направено, същото предложение щяло да бъде отправено към следващия редовен кабинет.

Т.нар. група за натиск ще продължи да търси отговорност за прахосването, по думите на Димитров, на 20 млрд. лв. за АЕЦ"Белене". Друга "битка" на групата е срещу картелите.

България


Още по темата

 • КТБ публикува списък на длъжниците

  КТБ публикува списък на длъжниците

  Синдиците на Корпоративна търговска банка (КТБ) публикуваха пълен списък на некоректните длъжници на КТБ АД (н), които имат непогасени задължения по ...
  16.02.2017
  4 682
  11

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • BRABUS
  Отговор
  1 13:52  18.01.17
  Изчакайте още 20-30 години! Какво сте се разбързали!?!
 • Диди
  Отговор
  2 14:03  18.01.17
  Да се обърнат за помощ към ЕС,ще стане по ефикасно,иначе ще се заплетат нещата с мафията в БГ.
 • бббббб
  Отговор
  3 15:30  18.01.17
  А,нашите служби къде са???Защо да плаща държавата на външни фирми ,като данъкоплатеца издържа ДАНС и ГДБОП .Или да лапнат наши хора някой лев.
 • Унуфри
  Отговор
  4 16:27  18.01.17
  А банков надзор за чии х.и ни беше с петцифрени заплати бе ,до стената тия боклуци, ако имаме нещо останало от правосъдие, в тая бандитска държава
 • Гост
  Отговор
  5 22:16  19.01.17
  Атака още пари да се откраднат чрез наемането на фирма . Те от ГЕРБ и РБ много добре знаят къде и кого са парите по проценти даже . Това е схема на партийната мафия , всички дружно ги откраднаха тези пари . Видяха че има хора с повечко пари и решиха да ги вземат ейтака . Незнам тези обрани хора какво чакат , но и парите им най вероятно са лесно изкарани при съмнителни обстоятелства .

Напиши коментар:


Публикувай