772 2

Жельо Бойчев: Румен Радев е олицетворение на надежда и промяна

Стефанаки Йоанис

„Изборът на Румен Радев бе олицетворение на голямата надежда и желанието за промяна в българското общество”. Това заяви народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Жельо Бойчев по БТВ. „Радев показва, че ще изпълни обещанията си от предизборната кампания, защото виждаме, че обещанието му да започне международните си срещи от Брюксел вече е спазено”, коментира народният представител от левицата. Жельо Бойчев очаква от президента Румен Радев да бъде независим в действията си и да бъде съпричастен към българските граждани и техните проблеми.

Филип Попов: Плевнелиев в своя мандат така и не успя да се откъсне от партийните влияния

„Плевнелиев в своя мандат така и не успя да се откъсне от партийните и икономически влияния и го доказа със своето бездействие”. Това заяви народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Филип Попов по Нова телевизия. Депутатът обясни, че това е ясно от неизползването на правото на вето по редица законопроекти и даде за например реформата в здравеопазването, в сферата на образованието.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Да ама Не!
  Отговор
  1 16:33  19.01.17
  Системата на държавното управление не Президентска а Премиерска! Президента го духа както нотариуса между двата субекта, между законодателя - НС и изпълнителната власт - МС! Президента следи по конституцията правилно ли стъпват двете институции. После следва резолюция от типа : съответства, отговаря, верни с оригинала и подпис и печат! И таксиджия може да върши таз кирия! От президента никой да не очаква чудеса! Той не е като композитора Тончо Русев който сам си пише музиката. Президента е звучна - съгласна буква! Аха! И този, както и предшествениците му ще е тъй ефективен както сперматозоид попаднал в заден двор! А бе хубава работа ама българска!
 • българин
  Отговор
  2 19:24  19.01.17
  в тая държава само професори и генерали

Напиши коментар:


Публикувай