20 Януари, 2017 13:03 28 741 93

Слави Трифонов: Много тъжно г-н президент

  • слави трифонов-
  • румен радев-
  • мажоритарен вот
Слави Трифонов: Много тъжно г-н президент - 1

„Господин президент Радев, що за човек сте Вие? Значи според Вас, когато Вас Ви избират мажоритарно в два тура, хората са прави, а когато хората изказват мнението си на референдум, Вие направо го отричате?. Това попита водещият Слави Трифонов, който коментира изказването за референдума на новоизбрания президент Румен Радев, който вчера положи клетва и произнесе първата си реч.

В първата си реч като президент Румен Радев не подкрепи референдума.

В речта си Румен Радев каза: „Реформата на Изборния кодекс трябва да е такава, че да не създаде повече проблеми, отколкото се опитва да реши. Да предложи на гражданите избор между личности, но да не остави стотици хиляди българи без политическо представителство. Парите за партиите следва да се ограничат чувствително, но с ясното съзнание, че лишени от разумно финансиране, партиите ще станат още по-зависими от лобисти и външни фактори“.

Слави Трифонов припомни, че самият Румен Радев е избран като президент с мажоритарни избори в два тура с 2 милиона и 60 хиляди гласа на втория тур, а хората, гласували на референдума за промяна на избирателната система, намаляване на субсидиите на партиите и задължително гласуване, са с половин милион повече.

„Господин президент Радев, що за човек сте Вие? Значи според Вас, когато Вас Ви избират мажоритарно в два тура, хората са прави, а когато хората изказват мнението си на референдум, Вие направо го отричате? 2 милиона и 60 хиляди стигат, за да сте законен президент, но 2 милиона и половина не стигат, за да е законен референдумът. Така ли? За голямо съжаление, за истинско съжаление, с полагането на клетва в Народното събрание, Вие, генерал Радев, веднага станахте част от политическата класа. Изглежда, че се самозабравихте – преди да сте запомнен. Много тъжно, господин президент. Преди осем години на гости ми беше един генерал, смел, достоен летец. Мъж на място. Жалко, че президентът, който се закле вчера, не е като него“, каза Слави Трифонов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    167 75 Отговор
    Съгласен съм със Слави. Гласувах на референдума със трите въпроса "ЗА" и гласувах за г-н Радев. Оказа се, че вторият ми избор отхвърля първия... Г-н Радев се превръща в един говорител на г-жа Нинова. Досега имахме говорител на ГЕРБ, а сега ще имаме говорител на БСП, а кога ще имаме президент???

    Коментиран от #2, #5, #20, #31

  • 2 Гоуст

    143 26 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Да. Може ли на пресконференция Йотова да се обърне директно към Радев и да му каже "Г-н Президент, следим всеки ваш ход"... за какво говорим изобщо?
  • 3 Киро

    147 49 Отговор
    Много точно изказване!

    Ей такива "радевци" - колкото искаш!
    Преди да ги изберат едни добрички, едни справедливи, а после като надушат кокала, забравят на мига какво са говорили!

    Очертава се като жалка кукла на конци на оная кифла от БСП, дето подскача за Русия, а детето и в САЩ!
  • 4 домакин

    128 71 Отговор
    Учиндолеца е напълно наясно, че едни мажоритарни избори няма нищо да решат - само ще напълнят парламента с бат"Салита и Дебеляновци. Защо тогава го прави? За да крепи статуквото и да вкара в НС Годжита и балерини.

    Коментиран от #6

  • 5 дасдасд

    33 102 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Аз също така гласувах. И за референдум и за президент. Според мен ще се оправят нещата ако Слави направи партия заедно с народа. Те са правили десетки кастинги и няма да им е проблем да отсяват хората. Също така на гости на Слави са били много умни хора. Изобщо това ще бъде една нова надежда за Българския народ. Известни хора рамо до рамо с Българските граждани. Дори може да се направи по електронен път членството. Всеки член дава си членската такса и получава достъп до сайта на партията. С тези пари ще може да се поддържа сайта и да има Администратори. И да се развива дейността на партията. Сигурен съм, че поне 1 милион Българи биха подкрепили веднага такава идея на Слави за партия с Гражданите на РБ България. Дерзайте.

    Коментиран от #8, #54

  • 6 дасдасд

    53 33 Отговор

    До коментар #4 от "домакин":

    Ти малко мозък имаш ли. Или си го изакал напълно. Как може да говориш такива небивалици... СЕГАААА БАТ САЛИИИ Е В ПАРЛАМЕНТААА И ТЕМ ПОДОБНИ СЕГА НЯМА КОНТРОЛ НА ТЕЗИ КОИТО СА В ПАРЛАМЕНТАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА.... НЕГРАМОТНИК С НЕГРАМОТНИКА ТИИИИИИИИ. ЦЯЛА СОФИЯ ЛИ ЩЕ БЪДЕ КУПЕНА БУРГАС ЛИ ПЛОВДИВ ЛИ РУСЕ ЛИ ВАРНА ЛИ... НЕ ТИ ЗНАМ ПОДБУДИТЕ ЗАЩО ТАКА ЛЪЖЕШ АМА ЯВНО НЕ СИ БЪЛГАРИН!!!!!!!!!
  • 7 Кво кво

    84 50 Отговор
    Скоро четох един виц - за лудите има лудница, за болните има болница, а за глупаците няма нищо... е затова навсякъде е пълно с тях! Които коментират "правилното поведение" на Учиндолския и "гафовете" на Президента Радев, са очевидно и част от онези лумпени, които въобще гледат "шоуто" му. Всяка дума казана от генерала (истинският, не онзи от пожарната) е абсолютна истина, независимо дали той или някой около него е писал речта! За лумпените - речите на "големите хора" почти винаги се пишат от екип, но в крайна сметка се одобряват от четящият ги.
    А най-тъжното и важно е, че Слави, наред с "протестърите" няма да оставят България да се успокои и да постигне някакъв напредък в каквото и да е. Да не пропуснем и Ме(с)тан... - как ви звучи този отбор? Хайде да оставят президента, който дори още не е подписал един документ да поработи, пък тогава да критикуваме и подлагаме на съмнение качествата му. А що се отнася до Трифонов&, той да си управлява изпростялото шоу и да не се опитва да дава акъл на хора, които изобщо не са от неговата категория, а са на светлинни години по отношение на морал и държавническо мислене от него!

    Коментиран от #13, #36

  • 8 do дасдасд

    80 13 Отговор

    До коментар #5 от "дасдасд":

    Ама разбира се, то да пресяваш пеещи и танцуващи и хора да управляват държава е едно и също. Някой да е видял силен човек и характер е екипа на Слави. Няма как да стане, манталитетът му е аз командвам тук и се обграждам с подмазвачи и послушници. Втори Бат Бойко в малко по лош вариант.
  • 9 С особено мнение

    62 10 Отговор
    И аз гласувах и за референдума и за Радев. Но не смятам, че Слави трябва да прави партия... не мисля, че ще е успешен в тази посока.... харесвам го като цяло, защото е мъжкар и има позиция, която много често споделям, но считам че егото му ще му пречи - той просто не умее да бъде дипломатичен, а в политиката това е ключово. И смятам, че тази позиция на Радев за референдума е по-скоро "дипломатична" на този етап. По-важно е каква ще е позицията му, когато новият Парламент ще трябва да реши или не дали ще заседава по референдума.

    Коментиран от #14

  • 10 Спас

    45 57 Отговор
    То щото президентът е много навътре в политиката...и много му разбира!
    Нали го видях вчера, чете като ученик написаните от някого празни приказки...
    абе пълен т...к!
  • 11 Димитър Митев

    76 19 Отговор
    Чалгар демократ или чалгар патриот няма! Постави най тъпите въпроси за референдум и народното недоволство за пореден път отива в десета глуха! Мажоритарен вот в два тура само ще усили хаоса в България по системата КОЙ КОЙ КОЙ. Защо не предложи прогресивно данъчно облагане бе, чалгар? Такова каквото е в Германия, Франция, Англия, Америка! 15 000лв необлагаем доход и нарастване на данъка до 50,60,70% при много високите общи доходи. 95% от населението щеше да излезе и гласува на референдума. Избирателния закон е нула, ако няма промяна в наказателния закон!!!
    Така че по важно е как да се отзовават и наказват престъпните депутати, отколкото как ще се избират! Защо не предложи по смислена субсидия за партиите от 1 лв на глас. Я кажи колко е 1 мин рекламно време в прай тайма на бтв???

    Коментиран от #25

  • 12 Кака Лара

    72 32 Отговор
    Абре хора ,дайте шанс на човека президент г-н Радев!веднага всички се нахвърлиха като чакали!оплюха наругаха ,веднага се започна с косурите минусите ,що някой не каза две хубави приказки!
  • 13 бай Ганьо

    56 22 Отговор

    До коментар #7 от "Кво кво":

    Много точно казано! Нека да оставим човека да работи, още не е встъпил в длъжност и върху него се изляха тонове помия, и за какво. А иначе наистина ще има трудната задача да се отърси от влиянието на БСП, които ще искат да го контролират изцяло. Плевню беше марионетката на ГЕРБ и мисля че по-слаб президент от него няма как да имаме, Радев изглежда къде къде по-удачен и добър избор. Но трябва да му се даде време.
  • 14 гост

    46 16 Отговор

    До коментар #9 от "С особено мнение":

    Много добро особено мнение. Мисля, че си напълно прав, тепърва ще видим какво ще направи Радев, сигурен съм че ще е много по-успешен президент от последния. А Славито НЕ е много надежден като политически анализатор.
  • 15 Светльо Чернев

    27 6 Отговор
    И аз гласувах "за" на трите въпроса. Обаче това означава ли, че ние така мислещите не трябва да зачитаме мнението на останалите, които са гласували с "не" на същите въпроси и тези, които не са гласували - те са приблизително пак толкова. Или който не мисли като нас е лош!?
    Мнения като първото на Гост ми звучат - "Виновен до доказване на противното". Чудя се, защо толкова много хора в милата ни родина живеят все още във времето преди 1989г.
  • 16 provinciq

    46 4 Отговор
    Хора, не се заблуждавайте, и Слави и политиците говорят едно, а вършат друго. Опитайте да ги опознаете когато не са пред камери!
  • 17 ключаря

    68 11 Отговор
    Слави е изключително негативен и егоистичен човек.Защо ли се е заел с този референдум е загадка не само за мене.Дори и сега - в тази ситуация знае, че не прав, но натиска, върти и суче ли суче.Знае, че законът не е спазен от страна на гласувалите - не стигат 12 000 гласа, следователно - референдумът не е задължителен, ама от никъде.Друг е въпросът, че законът наистина не е справедлив и, наистина референдумът трябва да бъде зачетен щом ще зачитаме за валиден изборът за президент на България.Но Слави в коментарите си, не споменава никъде, че законът е спазен и на него не му остава нищо друго, освен да докаже, че изборните резултати са фалшифицирани.Иначе и аз и всички мои приятели искаме да опитаме предложената от неговия инициативен комитет мажоритарна система, но това, че искаме, не го прави автоматично положителен герой, какъвто винаги се е изживявал.Народът никога няма да му прости, че покани навръх трети март цигани и цяла вечер ни занимава с простотиите им.Написах само една, една много нищожна част от прегрешенията му.
  • 18 БАТЕ ЖОРО

    43 6 Отговор
    Поредната манипулация за хора, които виждат само черно и бяло. Слави извоюва референдум, който безспорно е по- добър от досегашната избирателна система и затова е солидно подкрепен. Същевременно предложените три точки, не са най- доброто предложение и може да се приеме нещо по- добро, всъщност това каза и Радев. Слави да каже защо не са си изкусурили въпросите от референдума и случайно лие това!
  • 19 Карли

    55 16 Отговор
    СЛАВИ,СЛАВИ, ти и твоите под опечни чалгари- Това е генерал Радев, не е Плевнелиив пълната мижитурка ,която се изкара най-успешният президент , спомни си СКОПЕНИТЕ МУ СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА И ПОРАЗИИТЕ КОИТО НАПРАВИ. Да не говорим че е първият " ПРЕЗИДЕНТ"който се опълчи на Путин заедно с една голяма ТИКВА. Резултата го знаем ,ИМАМЕ СИ ХЪБ ЗА ГАЗ, КОЙТО ЩЕ СЕ ПЪЛНИ С ГАЗОВЕТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ И ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ЧИНОВНИЦИ , като количеството което няма до достигне от Турция и Гърция - по ПЕТ КАТА ПЛАТЕНО. ЕХ ТИКВИ , ЕХ ЧАЛГИ. Ако малко мислехте за Б-я и народа и , а не за ЕГО ТО СИ ......ЩЕШЕ ДА Е ДРУГО!!!
  • 20 555

    37 6 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ти си гласувал 3 пъти "да" не си чел каквото пише, както и 70% от "материала" , точно това не харесва Радев, а и оня горе на снимката също не се харесва на по-интелигентните люде
  • 21 Капитана

    24 14 Отговор
    Според закона не достигат необходимия брой гласове.Няма какво да го нищим и разправяме все за този референдум,напрактика според броя на гласувалите тяхната бройка е малка и това прави референдума недействителен.Няма как депутатите да се заставят да гласуват за нещо за което не достигат определен брой гласове.Дори и да се приеме референдум все пак има някаква уловка някой пак да се облажи от власта.Слави Трифонов като е голям патриот и загрижен за българския народ да си направи партия и да се докаже че е достоен,да привлече голям брой симпатизанти и да се пробва на предстоящите там най добре ще се покаже дали е достоен за политиката или не,защото това ще го оцени народа дали да гласува за него,ако евентуално си създаде партия или няма да има достатъчно гласували.На приказки е много лесно,но трябват дела,влизаш си в политиката и се доказваш,дали ставаш или не,като те изплюе колелото чакаме следващия Робин-Худ с големите обещания и големите кошници и така.Щом се смята за достоен да влиза в политиката и така най добре ще се покаже,но май както гледам на Слави не му стиска.Нищо против нямам против г-н.Трифонов но искам да прави дела във политиката със негова партия и наистена да се докаже,да се промени нещо за доброто на този народ.Все пак,ако се престраши и влезе във политиката му желая успех и нека да направи живота на Българите наистина европейски и по добър!!!
  • 22 човека взе парите

    37 12 Отговор
    Чалгата, що не предложи независима съдебна система, защо не предложи незабавни реформи в тази област, защото се краде и осъдени няма, няма и да има!?
    Слави и Гроб работят заедно, а доколкото знам, шоумените са добре заплатени, за това и натискат толкова да се случат нещата. Ако гербоухите спечелят изборите ще приемат мажоритарното гласуване, защото Вожда си мисли, че така ще бетонира властта си вовеки веков и може би е прав, е поне за следващите 50 тина години, като Бай Тодор, бившия му шеф.
  • 23 Спас

    43 14 Отговор
    Слави не работи за пари, работи за много пари. Корумпиран е! А това с референдума си е ясно от самото начало.
  • 24 Зомби

    46 12 Отговор
    Дългия работи за много пари. Корумпиран е! Само настройва общественото мнение. А това с референдума е ясно от самото начало.
  • 25 гостенче

    12 6 Отговор

    До коментар #11 от "Димитър Митев":

    И сега се замисли, къде ще изхвърчи сивата икономика и укриването на доходи според твоите желания за промени ????
    Промени се правят според това какво може да понесе народа и как ще му заработи мозъка след измененията.
    Не коментирам предложението от Слави изменения.....! Но това което ти имаш като идея....... ще ни върне в 93-та.!
  • 26 Насло

    17 34 Отговор
    За първи път нещо да ми хареса в дългия!!! Напълно прав е и го подкрепям.на всички нива трябва да има принципи да се следват от Всички.Що се отнася до генерала явно червената болест го е хванала и за това не е същият.Слави се учудва на неща които отдавна трябваше да проумее.Най-сетне погледна..
  • 27 zlatkov

    6 14 Отговор
    chak sega li go razbrahte g-Radev, g-n Trifonov?
  • 28 отличник

    58 9 Отговор
    И аз гласувах за всички точки от референдума, гласувах и за г-л Радев. Но не му отива на Слави да прави сам предаване и да хули наляво и надясно, като няма отсреща си човека. Не видях никъде в речта на президента, че е против референдума. Слави,Слави , че той е генерал и като каже нещо значи държи на думата си. Освен това той какво може да направи за референдума ? Нито може да го утвърди нито да го отмени. Въпроса който търси не го задава на точния човек. Попитай тях защо не съставиха правителство и не удължиха работата на парламента за да приемат референдума. Време ли нямаха , що ли ? Не искаха. А ти се заяждаш с президента. Добре им го каза - една седмица. Пак много им даде . Можеше да ги махне още в неделя.
  • 29 Алфата

    10 19 Отговор
    Някой трябва да "даде тон за песен", за да се случи партията на тези 2,5 млн. Не е редно да ни прецакват и да бъдем прецакани. Това се иска от Дългия - да поведе хорото и да влезе в историята! Не е нужно да участва в бъдеще. Достатъчно е да бъде морален коректив. По-важно е да намерим нужните образовани млади, повтарям млади хора да управляват държавата! Разбира се и не опетнени! По лични наблюдения точно такива хора масово се дърпат от тази идея обаче?!
  • 30 Ikonomist

    15 6 Отговор
    Аз пък казвам нека бъде референдума, но точно както е зададен въпроса - в два тура с абсолютно мнозинство. Абсолютно значи над 50% от имащите право на глас. Тогава в парламента ще влязат десетина човека.
  • 31 Лъчо

    22 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    И двете страни са прави. Реално погледнато, ако се премахнат съвсем парите за партиите, те ще получава от кръгове по интереси финансиране... И пак става мафиотски лобита на постовете. Ако се премахнат партиите е най-добре, но пък тогава ще стане изцяло мажоритарен вот и пак ще си се назначават познати и пак ще е Калинки. Правителството на Цанков, Живков, и хиляди други са пример затова... Проблема не е в мажоритарна или миноритарна система, а в морала на личностите заемащи постовете. за Радев нищо не мога да кажа, освен че го уважавам като майстор пилот. Но какво ще прави времето ще покаже. Плевнелиев бе голям лъв във външната политика, дори бе готов да обяви война на Россия, да създаде спецзиално антирусски черноморски флот, само и само да бъде достайна ирландска пастирка на поста. но във вътрешната политика и той не бе Тервел, нито Робин Худ. Е има правилни решения за не едно, но не бе което ни трябва. Винаги властта на постовее се нагажда към интересите на тоя и оня тук и отвън. за съжаление Правосъдието не наказва висши политици за съдбоносни нам техни вреди. Но сега НС върна властта на народа, сиреч на нас, значи ние НАРОДА нареждаме на ченгетата ни да арестуват народните ни избранници, задето ни крадоха и вредиха! Брадърс ън дсистърс Полисменнс, ънд Полисгърлс, плийс арестувайте Лапачите сега ние Народа сме властта! моля!
  • 32 Йогата

    16 5 Отговор
    Вярно е, че на нов началник и малко прасе, не трябва да се радва човек, защото не се знае каква свиня ще излезе! Но много бързо оценявате човек с няколко изказвания и ходове. Почакайте поне до изборите и тогава, ако трябва......аут! (Тази дума импийчмънт не само не е наша, но и ми навява други представи).
  • 33 гост

    13 6 Отговор
    Партийната система е покварена и компрометирана . При положение че има една истина а десетки партии ,мога да се сетя само за едно - МАФИЯ .
    Партийната мафия трябва да бъде ликвидирана не само в България ,но и в цял свят .
    Управлението трябва да е в лицето на чиновници - експерти с качества ,морал и патриотизъм .
  • 34 Sakrelbar

    10 3 Отговор
    Господа,! Референдумът е за да се намали силата и значението на партиите.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Мършата

    8 15 Отговор

    До коментар #7 от "Кво кво":

    Че кой му пречи на президента бре? Да си работи! Критиката не е пречка, нека си работи! Между впрочем, законите ни са такива, че президентът ни изпълнява основно представителни функции, той де факто няма думата по важните въпроси! Аз самия гласувах за Цецка Цачева! На референдума "ЗА"!
  • 37 Мактавиш

    7 3 Отговор
    Спасение за тази държава скоро няма да има!!
  • 38 волен сидеров

    8 21 Отговор
    Славчо -заедно бяхме долу в мазето във Софийският и на барикадите -ако обичаш спри да даваш съвети -ами ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ И ДЕЙСТВАЙ ПОВЕДИ НАРОДА И ДА МУ СЕ СВЪРШВАТ МЪКИТЕ-ИЛИ ИЛИ-само се лутаме между партиите ,сега и "патриотите" не знаят какво искат и те,но народа е като овца и се води лесно -но като се събуди става олеле мале защо гласувах за тези-щом имаш идея действай-ти си си от народа обикновено плевенчанче-ами действай бе пич .....
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Железко Железото

    15 6 Отговор
    Клоунът след чаша чай... си тръгва - тръгва уморен!
    Славче, бегай си почини парите не са най-важното нещо!
  • 41 прецаках се яко

    10 17 Отговор
    Сега, кво направихме? От трън на глог. За корекция 5 г ще го търпите . Хора, докарайте му един самолет от истор. музей , и да го управлява до шадравана. Май загазихме яко.
  • 42 Славуца Провансалска

    7 4 Отговор
    -Аааааа диво просто село мое ненагледно видя ли че ти си много прост и див селянин чалгар а има още по-диви и хитри селски терикати от теб и те се казват комунисти и ти си без значение за комуниста и родината е без значение за комуниста и хората са без значение за комуниста и майка си и баща си ще продадат за пари сиреч копейки....!!-Така че славка трифонова през деня и славуца провансалска през вечерта да не плачат а да се гушкат със рада-дълбоката от дсб дудук бареков воленка сидерова от атака и сие такива знайни и незнайни героини със меки леви китки от сапунени сериали.
  • 43 Лайновска

    14 2 Отговор
    не коси бе шоуменке ако толкова искаш докарай си генерал решетников и теб да направи президентша обаче ти не ставаш за такава най ставаш за водеща чалгарка в нощен гей клуб във китното селце учиндол
  • 44 Комбайнеро

    10 1 Отговор
    -Славке слагай си дългата червена перука и големите сочни портокалки и хайде да те водя на бала по-случай новият президент в бояна а да и да си облечеш и балната рокля от абитуриентският бал послучай завършването на 3-то отделение ти повече не си и учила....
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 сърбин

    3 0 Отговор
    ово е господжа л..нометка в акцийе
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Съмнителния

    9 10 Отговор
    Никой в тази държава не е достоен за президент ...С изключение на Слави ...На Слави трябва незабавно да се дадат двете длъжности : президент и министър председател. Да му дадем неограничена власт за да прави това ,което на него му наресва. Само така ще настигнем развитите държави и ще ги изпреваарим даже .
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ГОСТ

    15 2 Отговор
    Интересно ми как хора, които се занимават с политика и изследват през целия си живот политическите системи в различните страни, много пъти се опитаха да кажат, че няма в света държава, която да избира своите представители с мажоритарна система с два тура, но народът отново не се вслушва в предупрежденията. Ще ми е любопитно какви ще са реакциите на същия този народ, когато в Народното събрание, именно заради предлаганата изборна система, се настанят личности като Ценко Чоков, Бат Сали, и всякакви други представители на олигархията. Явно единствено в България не можем да си вземем поука от история

    Коментиран от #51

  • 51 Сашо

    11 2 Отговор

    До коментар #50 от "ГОСТ":

    Тиква , и тук ли лъжеш и обработваш народа бе , нямате спирка . Вие нямате толкова живот колкото пари крадете бе психопати .
  • 52 Клоунада

    14 2 Отговор
    -Ако ги избираме мажоритарно във два тура и се кандидатират примерно чалга певици и певци барабар със селските мутри в които са кинтите и съм сигурен че ще ги изберът всичките...и после знае ли умният бъргарски народ какво ще стане във народното събрание....една голяма чалготека-дискотека-селски бардак където на воля ще се шмърка бело и ще се пие хамериканско уиски джим-бим тупаницата!!!
  • 53 локомотива

    17 2 Отговор
    този плешив чичка славчо що не остави пьрво да видим как ще се справи радев,и тогава да започне да прави това което наи може а именно ПЛЮЕНЕТО в залязващото си предаване
  • 54 СПС

    21 3 Отговор

    До коментар #5 от "дасдасд":

    Ей - да не съм чул глупавите ви мнения как плешивата мутра трябва да влиза в управлението на България!!! Първо Станислав Трифонов е марионетка на западните интереси(милиардери, корпорации, хомосексуалисти и "НПО"-та) и по нищо не би се различил от един Плевенелиев като идеология! Второ - Трифонов отдавна е компрометирана личност! В колко пиянски скандала участва - заля жена с бира, публично презираше личности, свързани с предаването си(Росен Петров, Галя от балета, бивши свои актьори...), на много места се е държал грубо и арогантно... Само погледнете американското гражданско общество колко плюе своят законно избран президент за много по-малки скандали! Слави Трифонов по нищо не се различава от един Волен Сидеров от към скандали, поне Сидеров имат таланта да бъде добър оратор, докато селската, плевенска проститутка се обгражда от що годе кадърни и умствено болни хора, които да му пишат дума по дума речите! Ако искате да ви управлява този, на чиито песни сте се кълчили в някоя миризлива кръчма... добре, но хора като мен веднага излизат в нелегалност и ще се води здрава диверсионна дейност срещу въпросната плешива мутра! Здравомислещите и завършилите поне средно образование с оценка "много добър" винаги ще се противопоставят на плешивия wanna be диктатор и марионетка на новия Съветски съюз, който се оформя в Западна Европа!
  • 55 Дедо Шишарко

    13 2 Отговор
    -Славиту е толкова дребна душа и толкова страхлив че ви е бедна фантазията какво безгръбначно плазмодийче е....но като застане пред камерите е голяма работа и Аз много обичам селяни без образовение да ме учат на морал и да ми дават тон в живота как да живея тоя през живота си не е направил една тоалетна на село а е дошъл в столицата да ходи по-голяма нужда защото на село е нямъл тоалетна а за дърва зимата са използвали брикети от оборска тор и затова той си смърди цял живот....
  • 56 УОО

    17 2 Отговор
    СЛАВИ В ЦИРК ДОБРИЧ НЯМА ЛИ ДА ТЕ ВЗЕМАТ ЗА ДИРЕКТОР НИКОЙ НЕ ТИ ИСКА МНЕНИЕТО А ЗА МЪЖЕ ТОЧНО ТИ НЕ ПРИКАЗВАЙ ЗАЩОТО СИ ЕДНА П ...А
  • 57 име на гост

    20 3 Отговор
    Чакате шоу-клоуна от учиндол да ви оправи. Преди това Бойко ви оправя, преди него Орешарски. Забравихте и склерозиралото царче. Та човк щом има къса памет и робско съмосъзнание, ще чака и ще се моли на неволята.
  • 58 Иван Вазов

    19 1 Отговор
    Слави обслужи интересите на ГЕРБ с референдума. Той умело подлъга хората за дълбокия му смисъл. Изложи повърхностни при4ини. И аз се хванах. Но сега съжалявам. Хубавото оба4е е, 4е сега поне го знам за кого се бори. Ина4е като певец, и музикант е става за кръ4ма в Ре/се/ветата по гарите. Добре, 4е са неговите кадърни сценаристи, артисти и музиканти. Той ина4е е селски тарикат...
  • 59 НЕ ТАКА

    19 5 Отговор
    Слави и Борисов са като две капки вода - авторитарни, груби, зле възпитани и зле образовани. Референдумът на Ку Ку-вците няма задължителен характер, защото не му стигат 13 000 гласа, за да е задължителен. Славчо досущ като Боко, когато нещо не стане на тяхното, оревават орталъка. Не се примиряват с факта ЗАКОННОСТ. Те не приемат, че като са богати, много богати, волята им е пренебрегната. Самочувствие, задкулисие, а народът с птичи мозък пише като зомбиран, без да мисли.
  • 60 Капитана

    16 4 Отговор
    Мажоритарния вот е коварен ,защото по този начин ще влязат в парламента всякакви парвенюта с кинти,собственици на големи фирми и всякакви лица на тоз и оня и ще направят такъв голям бъркоч,че после народа ще се чуди как да ги маха.При мажоритарното гласуване тогава е рай за подкупите,защото който има кинтите развързва кисията и ще знае че ще дава само за един негов човек да бъде избран.В парламента ще влязат всякакви селски пръчки,ретро мутри и всякаква сган,която като се окопае няма махане от там.Народа трябва да прозре че мажоритарния вот не е добре за България,защото тогава ще дойдат да управляват още по некадърни и прости хора,които само ще гледат как да окрадат и да смучат кинти,това е самата истена!!!
  • 61 dancho

    3 11 Отговор
    Вижда се че в България се повтаря една и съща грешка от 25 години.След Андрей Лукновото,Жан Виденовото и Сергей Станишевото управление се готвим и за Корнелия Ниновото.Кой ще иска да живее в такава държава?
  • 62 Г(Е)РОБ

    4 4 Отговор
    НЕ СМЕ НАРОД А МЪРШААААААААААААА......!
  • 63 demoni1831

    16 1 Отговор
    "Зад всяко голямо богатство, се крие престъпление!"
    Балзак

    Започвам тази публикация с мисълта, че много от Вас които ще си направите труда да я прочетете ще приемете нещата написани в нея като научна фантастика, но както и да е ще си направя труда да напиша за какво иде реч.
    Става въпрос за отрицание на отрицанието което отрицание става прикритие и защита на сегашната загниваща класа на богатите в България, която класа усеща опасноста и несигурноста която вероятно ще я сполети и реши да си поиграе с чувствата и настроенията на хората в България и да предизвика този Референдум, който да защити и трансформира капиталите на олигарсите в нов и по безопасен модел.
    В тоя ред на мисли добавям и самият закон за отрицанието:
    Цитат
    "Закон на диалектиката, формулиран от Г. Хегел и Ф. Енгелс. Диалектическото отрицание е етап в развитието. Отрицание на отрицанието е израз на спираловидния процес на развитието, като всеки кръг от спиралата е своеобразно връщане към предишния, но на по-висока основа. Диалектическото отрицание в хода на цикъла едновременно с унищожаването на старото открива непреходното в него и то се запазва във възникващото ново, което съдържа необходимостта от своето собствено отрицание в процеса на по-нататъшното развитие."


    Та опростено за какво иде реч, моят бивш идол г-н Слави Трифонов е успешен инструмент в ръцете на своите господари, които му дадоха силата и част от власта да бъде един от тях. Мисълта, че при сътресенията със бежанс
  • 64 demoni1831

    13 1 Отговор
    Мисълта, че при сътресенията със бежанските потоци и атентати в Европа и Европейския съюз, ще бъде трудно удържането на бедноста и мизерията на населението ни бе прокарана идеята да се обедени тоя беден народ под формата на прословутия референдум в който се подлъгах и аз и взех участие в него.Силата на манипулативното мислене и насочване на мислите на аудиторията на г-н Слави Трифонов, чрез неговият професионален екип (на който екип му се възхищавам за ловкоста да насочва и провокира мислите на хората), но с пари както е казано всеки може.Първо прокара отрицание към Бойко Борисов и прословутият им "скандал" в началото на първият мандат на бившият ни почти вече премиер. От там почнаха песни с текстове с истини които всички знаем и които истини като се изрекът под формата на песен, по лесно ги обработват мозъците ни и съзнанието ни започва да става роб на емоциите ни.
    Аз живея в град който се управлява и владее именно от такива хора, в моя град тия хора се казват "Лайнълс Клуб"...Това са група хора които разделят и владеят. Нищо ново вероятно не Ви споделям, но смисъла от цялата тази моя тема е, че тепърва ще става каквото има да става, и че истината не е чак толкова истинска от всичко това което ни предлагат нашите медийни господари от малкият екран.НАРОДА а не суверена, защото тази френска дума да си я ползват във Франция тук в България сме НАРОД и аз помня Народна Република България, нищо че тогава беше тоталитаризъм, но ИМАШЕ ТАКАВА ДЪРЖАВА И ОЩЕ Я ИМА,
  • 65 demoni1831

    22 1 Отговор
    ИМАШЕ ТАКАВА ДЪРЖАВА И ОЩЕ Я ИМА, а не некакъв мултимилионерен масон от село да ми внушава че "Нема такава държава" и да залага за злобата в хората за защита на неговите господари, като Бойковци, Герговци, Шарлоповци и тем подобна измет.Просто ми писна и вече и съм бесен и си позволих да пусна тази тема.
    Благодаря за вниманието!
  • 66 Стоян Хлебаров

    24 1 Отговор
    Господин Лаладжия Трифонов...много е тъжно да гледаш един галош ,като теб ,да се произнася по всякакви въпроси...понеже е забогатял от продажба на съвестта си!?
  • 67 факт

    4 9 Отговор
    така 2 500 000 искат мажоритарен вод.....как ..защо...какво..правилно или не... народа или много по голяма 4аст от него явно това иска...ако тези 2 500 000 не ги броим за хора искащи нещо...тогава защо трябва да броим за хора тези 2 000 000 които са гласували за радев???по тази логика самия радев не е президент защото никой не е гласувал за него..:)тупо е...не може тези които са гласували за мен да са хора..а тези същите които са гласували за друго КОЕТО НЕ ГО УСРОЙВА ,не са хора..освен това от ясно по ясно е 4е той ще бъде говорител на госпожа нинова...ако някой си мисли нещо друго зна4и не е наред....и второ не е логи4но един бъдещ президент да 4ете и да сри4а като първокласник..ти си президент!!!!!някой тук писал 4е трябва да го оставим малко да видим как ще си свърши работата...:) каква работа има президента..?:)на ли работата му е да говори ...и да 4ете......на раЗНИ мероприятия..друга работа няма....е като го 4ухме как говори как ''4ете'' буква по буква..ами извинявайте ама плевнелиев в на4алото беше горе долу нещо подобно..ама тоя пи4 сйвсем се излага...така 4е е смешен смешен е..4е си няма на представа от политика..и това е ясно..4е ше 4ете и говори каквото му кажат от бсп и това е ясно..но ве4е се забелязва тенднция 4е всеки следващ президент е много по неграмотен от предишния....и съвсем разбираемо и логи4но..защото то4но по същия на4ин се движи и обществото ни..:)следващия дето ще изберем съвсем няма да познава буквите и ще излиза на трибуната
  • 68 ЦОЛЕ

    4 0 Отговор
    къв е тоа реферандум ба
  • 69 тонитов

    5 6 Отговор
    Какво го щадиш тоя народ, нали виждаш, че той не иска да е добре, а Бойко да е зле и който го обира, него избира!
  • 70 Vasik Atanasova

    11 2 Отговор
    тази славуца кой я бръснйе за слива бя от къдя на къдя бя тази нестава и за домашни галоши бя откъдя на къдя бя и въобще е тъпа сл-ва...
  • 71 Valia

    19 6 Отговор
    Г-н Трифонов, много на сериозно се взимате. Вече ми се повръща от Вас.
  • 72 Силвия Цакова

    8 0 Отговор
    Не бързайте с крайните оценки бе хора...Дайте шанс на новия президент да навлезе в нещата и тогава ще видим как решава право или криво.Аз не мисля, че ще позволи на който и да е да го водят за носа, но...изчаквам -може пък да ме изненада неприятно !

    Коментиран от #73

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 античалгар

    9 6 Отговор
    Тука чета как някои призовават Чалгарина да поведе народа ... Ohh my god ..
  • 75 Ангилов

    9 3 Отговор
    Слави, Славчо, що прецакахте хората с тази добавка" с абсолютно мнозинство"? Разбираш ли разликата между "мажоритарни избори в два тура" и "мажоритарни избори в два тура с абсолютно мнозинство"? Кой беше "спициалистът" , който ви накара да излъжете хората?
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Няма страшно! Горе главата! Изход има!

    3 1 Отговор
    Идват избори, тогава със 2.5 милиона гласове подкрепа Създавайте партия с програма близка за народа. Партия която да защитава интересите на народа. Вдигайте концерти по страната, разяснявайте легално целите на партията, търсете народната идея и ще имата привес над 51%. Тогава решавате сами в парламента въпросите по конституционните предложения за изменения. И най вече никакви коалиции. А Румбата ще клекне!
  • 78 Вервайте си

    8 1 Отговор
    славуца е цървул.
  • 79 аьаьа

    4 3 Отговор
    Тази статия вече 5-ти ден стои стикната най-отгоре и ми дразни окото снимката на учиндолеца! Явно дългия яко плаща за да не я разкарат от първа страница!
  • 80 име на гост

    4 2 Отговор
    Много тъжно, че ви има господин трифонов. Ваз и вашите озлобени драскачи наречени сценаристи. При вас политическата сатира отдавна е размита и опорочена. За разлика от младите наркомани и зомбита ние помним кои ви бяха приятелите през годините. КОЙ обслужвахте и чии дупета облизвахте лакомо с вашият така наречен екип. Нас не можете да облъчите и излъжете, колкото и да се стараете.
  • 81 пнпн

    2 1 Отговор
    Това вече цяла седмица е на заглавна страница!
    Свалете го хора - не е толкова важно какво е казал гологлавия от Угърчин - опа Учиндол!
  • 82 НРБ

    1 1 Отговор
    Тъпо изказване от добър бизнесмен, който намира начин да си прави парите по начина, по който може.Даже и да си поднови договорът в 12 без пет , с неясни преди и може би не толкова днес, поети ангажименти .
    А иначе да си беше останал на нивото като чалга идол, допринесъл за нивото и на образованието и културата каквото е днес в РБ / много лошо/ и да не се опитва да става морален стожер на българите, защото и той много помогна нещата да са такива каквито са.
    Почти безнадеждни, без да се появи това, което стори Френската революция. Няма начин да е българският Марат или Робеспиер.
  • 83 hitoto

    2 1 Отговор
    Плешив ненаяден е Слави кога ли ще си го намери
  • 84 ябанджия

    0 1 Отговор
    Ех,Славчо,Славчо,защо не "умря" като Сашка или Бомбашка!!!!
  • 85 Обаче

    1 1 Отговор
    И аз гласувах за, НО
    Много зависи как се поставят въпросите...
    Нямаше много опции, например да за силен мажоритарен елемент но нямаше варианти. Факт е че във Франция има голям дисбаланс между гласове за една партия и брой депутати!!!
    За субсидията също се отиде в крайност да сега е висока но пък и 1 лев е ниска и така нататък. Не знам президента може ли да назначи референдум например на следващите избори които са съвсем скоро да има повече опции...
  • 86 истинко

    4 1 Отговор
    И аз гласувах на референдума с ДА но определено сгреших! Ако референдума беше сега определено щях да гласувам с НЕ! Никой преди това не ни разясни какво е това мажоритарен вот. А то не е нищо добро! При него разни мутри, крадци, мошенници и боклуци ще се мтнат в парламента! Въпросите бяха много хитро зададени - повечето ни навиваха колко лоши са политиците и колко много пари лапат.... и ние се хванахме! И между тези въпроси хей така лекичко пробутаха въпроса за мажоритарния вот! Колко удобно за мутро-мафиозите!

    Коментиран от #87

  • 87 кмета

    2 1 Отговор

    До коментар #86 от "истинко":

    А, добър ден!
    Типичен пример за мажоритарни избори е избора на кмет на Дупница, когато Братя Галеви печелят изборите! :)
    Дали ще се намери някой да им опонира, някой честен....., хахахах!:)
  • 88 нвнд

    3 1 Отговор
    Айде де този учиндолски терлик няма ли да го скриете вече?
    Как може 11 дена да стои тази тема на такова видно място ?
    Има поне 1001 по-достойни теми за тази позиция!
    Благодаря!
  • 89 Гост

    2 2 Отговор
    За сега новият президент демонстрира само че е бастун и нищо друго.
    Гледа като Алиса в страната на чудесата. Сега лакеите около него започват да му организират екскурзии в чужбина и прахосване на публични средства. Проблемите на хората се забравят. Всичките му усилия ще бъдат в посока запазване на статуквото. Честито на всички.
  • 90 Той

    1 1 Отговор
    СЛАВИ С ТЕБ СЪМ
  • 91 Той

    1 1 Отговор
    СЛАВИ С ТЕБ СЪМ
  • 92 ГОСТ

    2 1 Отговор
    СЛАВИ,НЕ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА.НЕ СРЕЩУ СЕБЕ СИ.
  • 93 ГОСТ

    1 1 Отговор
    СЛАВИ,НЕ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА.НЕ СРЕЩУ СЕБЕ СИ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове