1 161 6

Рубин към Борисов: Вие начертахте смел курс за България

Рубин към Борисов: Вие начертахте смел курс за България
Калина Петрова

"Във време на множество предизвикателства, пред които е изправен регионът, Вие начертахте смел курс за България и за нейното сътрудничество със Съединените американски щати и с други страни”, пише посланикът на САЩ в България Ерик Рубин до министър-председателя Бойко Борисов.

„Бих искал да Ви благодаря за Вашата силна всеотдайност към нашето двустранно партньорство и приятелство, които бяха ключови за укрепване на сигурността, просперитета, тесните връзки, на които се радват българският и американският народ. Благодарение на вашето ръководство успяхме да постигнем голям напредък в общите цели на нашите страни”, пише още Рубин.

Посланикът посочва, че тясното сътрудничество е допринесло за задълбочаване на двустранното стратегическо партньорство в сферите на сигурността и отбраната, борбата срещу тероризма, диверсификацията на енергетиката, върховенството на закона, както и образованието. „Високо оценявам Вашето партньорство и Ви желая всичко най-добро в бъдеще”, допълва посланик Ерик Рубин.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бай село
  Отговор
  1 16:34  20.01.17
  Чухте ли Българи ,начертан е най смелия курс на България към отвъдното, честито!

  Коментиран от #5

 • jambazina
  Отговор
  2 16:59  20.01.17
  Много смел курс, смел до безразсъдство!!!
 • Тодоров
  Отговор
  3 17:40  20.01.17
  Обичайните приказки преди "пенсиониране". Няма ли орден или пурпурна зведа.
 • бургас
  Отговор
  4 20:37  20.01.17
  Дааа, толкова тясно сътрудничество и голямо приятелство, че още сме с визи за САЩ, АМАН ОТ ТАКИВА "ПРИЯТЕЛИ".
 • Лъчо
  Отговор
  5 21:05  20.01.17

  До коментар #1 от "Бай село":

  А ти що се косиш? Тия високи приказки са стандартна процедура на властите от хилядолетия. не помниш ли бат Тато какви ги плещеше? Ами останалите тук през годините президенти министри депутати? но в превод, речта означава следното: Наше момче си ти, беше послушен дъ Бой, сега спокойно можеш да дойдеш при чаавето а САЩа и да си ловиш риба с въдицата и да си папаш налапаните парички от постовете през годинките!! А ни се косиш? нема да се косиш!
 • За жалост
  Отговор
  6 23:12  20.01.17
  Тая държава от 1990г насам не я бива плюете Бай Тошовото време,ама тогава нямаше такива извращения,първоначално продаваха на безценница,крадяха,няма нищо вечно просто парите почнаха за свършват!!Имаше много правителства на БСП и ГЕРБ никой не помисли за тоя народ,България малко по-малко си отива!!!

Напиши коментар:


Публикувай