21 Януари, 2017 13:43 4 713 28

Такива лъжци, такива манипулатори

  • бойко борисов-
  • лъжци-
  • манипулатори-
  • пречиствателна станция

Борисов откри и допирни точки на неговата политика и посланията на Тръмп

Такива лъжци, такива манипулатори - 1

След Приморско, днес министър-председателят Бойко Борисов посети Айтос, където беше подписан договор за изграждането на пречиствателна станция за отпадъчни води. Стойността на инвестицията е близо 19 млн. лв. „Всички следят чистотата на Черно море. Мисля, че направихме всичко необходимо този проблем, висящ върху нашия туризъм, да бъде изчистен“, заяви премиерът и добави: „Нашата работа е това – докато другите правят пленуми или почиват, ние да дадем на хората това, което са мечтали да имат“. Министър-председателят открои ползите за здравето на хората, за инвеститорите и за бизнеса. „Сега можем да кажем спокойно, че нашето море е поне толкова чисто колкото гръцките плажове. Ако е било лесно, да са го направили много преди нас, но то не е“, каза той. Премиерът отбеляза също така, че в Айтос има и шест санирани блока.

„Проверете цифрите, защото когато те говорят, много по-лесно се коментира кое е истина и кое е лъжа“, призова министър-председателят медиите във връзка с изграждането на магистралите и добави: „Понеже госпожа Лъжа не спира да лъже и казва, че щяла да строи, но няма да краде. Партия, в която в самата й изпълнителна комисия или бюро има няколко строителни компании“. Според Борисов трябва да се видят цените на километър магистрала в България и в Румъния. „Твърдя, че в България е в пъти по-евтино“, отбеляза премиерът. Той призова също така да се сравни колко струва метрото на километър в София, в Будапеща и във Варшава.

Той попита местните как се чувстват в ремонтираните си жилища и коментира: „Аз това им казвам – на Корнелия и другите – че това е най-контролираното строителство. Защото цял ден си тук и го гледаш майстора. И казваш, че е изпитано”.

Той подчерта, че при санирането парите отиват директно при хората без да има значение от коя партия са.

„Сега на пролет като съм по-свободен, ще си санирам в Банкя къщата. И викам сега да дойде Корнелия да ми я санира ... знаеш ли колко ще е хубаво...Ама не щат!”, пошегува се премиерът.

Такива лъжци, такива манипулатори, реагира Борисов по повод твърденията, че данъците за санирани жилища се вдигат непосилно.

Хората се оплакаха, че старата казарма в града се руши и е неизползваема от години. Министърът на отбраната не ни я дава, директно заяви кметът Васил Едрев.

Аз не знам докога ще стоим, реагира премиерът, имайки пред вид правителството. Ако до сряда стоим, да вземем да ви я прехвърлим, подхвърли той пред айтозлии.

Бойко Борисов откри и допирни точки с Доналд Тръмп. "Открих това, че той счита, че всичко, което е добро за Америка, трябва да се прави. Ние отдавна сме казали, че всичко, което е добро за България, трябва да се прави" - така премиерът в оставка Бойко Борисов отговори на въпрос дали е открил послания към България в речта на новия американски президент.

И допълни: "Така че, ще се съобразяваме с неговата политика: което е добро за България - първо него, тогава за другите страни".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мършата

    31 10 Отговор
    Ами то това е политиката, искуството да лъжеш без да се оплетеш в лъжите си! Иначе БРАВО, работиш нон-стоп даже и в оставка! Аз ако бях щях да се отдам на хобито си - да обогатявам колекцията си от ИБРИЦИ
  • 2 ооооооо

    44 17 Отговор
    Лъжци и манипулатори сте вий, гробаджии! Затрихте държавата, народа, домъкнахте м...ли уж бежанци и за нищо не ви пука!
  • 3 додо

    31 9 Отговор
    Уфффф! Уморих се! Лъжците де надлъгват, а ние търпим!
  • 4 Сретан

    42 15 Отговор
    Гн. ТИКВА има мноого сериозниХАЛЮЦИНАЦИИ....и е редно здравните власти да се заемат с него защото е изключитено вреден за държавата и хората....БЪЛГАРИЯ при ТИКВАТА строи 7 пъти по скъпи магистрали от НОРВЕГИЯ.....А Румъния я превъзхождаме само по БЕДНОСТ , КОРУПЦИЯ и ПРЕСТЪПНОСТ.....
  • 5 кроко

    36 15 Отговор
    Тиквата за какво реве? Росица Плювналиева му свърши работа като разтака сформирането на служебно правителство (даже тиквата го похвали от благодарност) и му даде възможност да си краде на воля два месеца допълнително. А всички знаем че предизборно се краде като за последно. Да си подписва договорчетата за псевдо-пречиствателните станции, дето я заработят я не, да си реже лентичките още няколко дни и да не се оплаква!
  • 6 сметкаджията

    45 15 Отговор
    Колко милиарда изтегли Бойки от чужди банки и къде са парите? Това с което се хвали е само прах в очите на хората.
  • 7 Мръсни долни тролове

    17 50 Отговор
    Нямате нито срам, нито съвест. Какви стотинки ви плащат да плюете по Бойко? Деформираната ви психика ще се оправи заедно с гърбицата на гърбавия. Но и това не е много сигурно, защото човешката глупост е безкрайнa.

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 666

    42 5 Отговор
    Кой е манипулатор и лъжец се вижда от коментарите. Може да сме кофти матриал, ама не сме толкоз тъпи.

    Между другото ей така да вметна, че колегата на Борисов при който в Румъния се строеше на същите цени както в България, е осъден за корупция. Изпълнител на проекта - естествено фирма от САЩ.

    Айде сега да сравним сегашните договори в Румъния и в България! За качеството да не говорим, че болна тема!
  • 10 Истината

    30 3 Отговор
    Егати и нахалството. Да, когато човек се самозабрави, той спира да вижда и чува истината. Изглежда тази "политическа "болест е доста заразна. Дано и той и Плевньо спрат за известно време да тровят България и БЪЛГАРИТЕ!
  • 11 Пенсионер

    16 23 Отговор
    Един съвет към всички : никога не вярвайте на комунист! Комуниста едно мисли,друго говори, и съвсем друго върши. Те са добри оратори ,демек локумджии, и могат да кадруват до 50 ,70 години като нищо. Особенно младите , нищо не знаете за комунизма авзимате отношение и ще сбъркате. Оспиването и захаросването е философия на комунизма . Няма да се усетите как ще попаднето в капана им. Винаги ще има трай марчо за зелена трева . Тези, или родителите им избиха стотици хиляди българи ,без съд и присъда. Никога не обичат кадърен и умен човек,а напротив точно такива бяха избити . Никога вяра на комуняги . Ся гледайте ,дали ще вършат нещо полезно ,щот идеологията е важна за тях , а не хората. Видяхте първия човек, не можа да каже две думи на кръст. Боже опази БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #15, #17, #28

  • 12 ОФФ

    36 7 Отговор
    БАЦЕ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ОЩЕ Е ОТ ГЕРБ КАКВО МИ ОБЯСНЯВАШ
  • 13 Ние сме си самите такива!

    24 1 Отговор
    Няма значение кой от коя партия е! Когато няма контрол, силна здрава власт и страх от наказание има място за безобразия. От както сме народ и държава, алчноста, корупцията, бруталноста и жестокостта винаги е присъствала в една или друга степен и форма. Властта днес не се контролира, защото контрола е самата власт. А тук за партиите е измислено за ей тъй - от пусто в празно. Както куче гонещо опашката си. Та и ние все търсим правдата. Правда - демокрация НЯМА. Всичко лъжа и измама! Да спомним Паисий - О.о.о неразумний . . . Да спомним Алеко Константинов - Пази боже сляпо да прогледа . Да спомни чорбаджиите които съдеха по-жестоко и от падешаха. Да спомним и 1923 Септемврийското- Мъглиш беше пръв, след него Стара и Нова Загора. И те така край няма. Народа прост, живота тежък! Бог високо а царе много!
  • 14 Диктатурата на пролетарията !

    24 4 Отговор
    Перфектно, идеално равенство и социална справедловост няма никъде! Но това което бе при социализма в България, с неговите социални осигуровки за всички като храна, образование, здравеопазване, култура и жилищно обезпечаване никога не ще се постигне. Повтарям, че не бе идеално, но сега тези придобивки са мислими дори и в мечтите. За негативното на Социализма и критиката която заслужава съм съгласен. Но ми се чини че изхвърлихме бебето с мръсната вода от коритото!
  • 15 бастун

    26 7 Отговор

    До коментар #11 от "Пенсионер":

    Описанието ти на комуниста много прилича на храктеритиката на боко тиквичков и роско плювналиев, така че неслучайно хората не им вярват!
  • 16 Мисля си ей тъй

    16 1 Отговор
    Надежда празна храним братя, бръщолевим си ей тъй колкото да не е без нищо и чакаме да се случи чудото. Ей го на последно избрахме Римбата за президент. Народа живна, комбинацията е белот, терца от 50 или 100 от козовата боя. Играта гарантира за противника - "ВАЛАТ"! Оказва се играта почваме не ние а другият отбор и ние попадаме в "свредел" и летим надолу в "щопор"! Народа изглежда не чува, не разбира, не проглежда как системата работи , че президента не носи никаква промяна и надежда. Президента е звучна съгласна. От него се иска както от нотариуса, да парафира - вярно с оригинала, подпис и печат, че са спазени регилиращите условия между законодателя - НС и изпълнителя - МС. Президента дава указания, препоръки, съображения, мнения но не и да корегира - конституцията, законите на НС и решенията на МС ако те съответстват по закон. Тъй че Румбата е нещо като топките в акта - присъстват но не учавстват пряко в играта! А сега - на здраве и най- вече да сме живи, щото много от здравите измряха!
  • 17 Варна

    27 5 Отговор

    До коментар #11 от "Пенсионер":

    Баща ми и Майка ми бяха комунисти,
    Ходиха да работят през почивните дни без пари за да създават предприятия, жилища, паркове и детски градини. Участваха в почти всичко, от което имаха нужда с идеята да съградят нещо за бъдещето. Бяха честни, и възпитани в трудолюбие.
    За това имаше създадени предприятия и за всеки имаше работа. Имаше безплатни вечерни курсове за преквалификация и множество школи - без пари. Пенсионерите не ровеха в кофите за боклук и по улиците нямаше бездомници. Не умираха хора от студ и глад. Нямаше такава престъпност и циганите и турците си знаеха мястото. За това не ми говори глупости! Имаше своите недостатъци, но никога не е имало такова беззаконие, мизерия и самоуправство както последните 26 години
  • 18 Георги

    7 27 Отговор
    За съжаление платените писачи на БСП - какъв език ползвате , елементарници ! Но като няма аргументи е така . Само да припомним - не сме късопаметни !
  • 19 Маги - страли

    23 1 Отговор
    Магистрали, магистрали, ама то и Цариградско шосе подаде...
  • 20 Лъчо

    20 2 Отговор
    Курнелия може да санира само пачка банкноти, нищо друго. тая мистрия не е виждала в живота си, ти да санира искаш? Баце, санирането не ни е проблема. Проблема сте вие на постовете! От всички на власт досега! къде са парите за новостартиращ дребен бизнес? ЕвроСъюза ги отпусна за нас, мераклиите да правим баничарници ковачници цехове... А ги няма парите, не давате, моткате ни по бюрокрацията не отпускате? Къде са парите бе тарикат? Стига с се фукалевил колко си велик, колко сис троил - видя се след вашите строежи и ремонти как магистралите почват основен ремонт наново само да лапат пари. видяхме ви и вас гърбавите повече вредите отколкото помагате на нас. Но и предните бяха като вас. А относно еврофондовете, не се фукай, парите 90% отиват по обръчи от фирми, на свои раздавате и вие, за нас останалите дребни хорица нищо не идва за да правим нещо. И вие сте враг като предните. видехмя те, не си паднал от небето, колко мандата изкара и пак същото е. Заради такива като вас измряхме и обедняхме.
  • 21 неутрален

    12 3 Отговор
    Нагла ТИКВА! Не си въобразявай, че някой ти вярва. Създаде неграмотно правителство, за да ти е лесно да лъжеш и манипулираш. Тая до тебе филоложката какво разбира от Околна среда и от строителство на пречиствателни станции и тя разбира от това за което си я назначил колкото социоложката разбира от задълженията на МВР. Такива министри си избра, а колкото за строителство - не говори. Минал ли си в метростанцията на Лъвов мост? Тече от тавана и са направени един куп кърпежи, както на тунела на Люлинска магистрала , на който откакто е пуснат едната лента все е затворена и още и още ...........Така, че крадлив наглец махай се от управлението, а по-добре и от държавата та никога да не ти виждаме повече наглата , крадлива мутра!
  • 22 гост

    10 1 Отговор
    Да всичко което е добро за България трябва да се прави г-н.Борисов и вие го правите много добре вече 27 години с вашите другари .
    27 години да се води политика на геноцид спрямо българите
    Да се унищожи индустрията и да се окраде
    Да се унищожи армията
    Да се присвоят държавните народни активи
    Да се унищожи здравеопазването
    Да се унищожи образованието
    Да се натъпчат храните с токсични добавки
    Да се разградят границите
    Да се подържа изкуствен глад с цел изкупуване на земя и ценности на безценица
    Да се източват банки от политическата мафия в страна членка на ЕС
    И СЛЕД ВСИЧКО ТОВА ДА СЕ ИЗПРАВИШ ПРЕД ХОРАТА И ДА СЕ ПРАВИШ НА ДЪРЖАВНИК,КАТО ПРОСТАШКИ СЕ ХИЛИШ И ДА ЗАЯВЯВАШ ЧЕ БЕЗ ТЕБ НЕМОЖЕЛО Е ВЪРХОВНА НАГЛОСТ И НЯМА АДЕКВАТНО НАКАЗАНИЕ ЗА ТЕЗИ ДЕЯНИЯ
  • 23 гост

    8 1 Отговор
    А това че напълни държавата с авганистанци,иракчани , африканци и сирийци е капка в морето .
    Този 28 годишен период ще се помни като една от най тежките национални катастрофи на България причинена от апатията и безхаберието на заспалия народ , позволил една шепа помияри-агенти да съсипят и окрадат държавата .
  • 24 EMSKI

    2 0 Отговор
    Обичам си родината,но не и управниците...само родителите ми ме задържаха тук,за да се грижа за тях. Единия отпадна достойно(вечна и памет),след време нищо не би ме задържало тук,не искам пенсия от тази страна...просто нищо не искам!! Уморих се да се боря с бюрократи и институций,халал да ви е всичко.Не гласувам и не плащам такси....вече!!!
  • 25 гост

    7 1 Отговор
    Само някой като Пиночет може да ви научи на морал и честност , да ви нареди всички с давност 50 години назад на стадиона и да ви се отблагодари от името на държавата и народа ,един по един .
    ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ГОСПОДА ПАРТИЙЦИ и дано да го доживея
  • 26 Омг

    10 1 Отговор
    Палячо слез от сцената бе
  • 27 Хахо

    3 4 Отговор
    Идват избори. Като не ви харесва ББ си изберете друг-а този друг засега е Корнелия.Дано тя ви угоди,,,
  • 28 Роги

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Пенсионер":

    Не бъркай комунист с партиен член.Нямат нищо общо.Комунисти почти няма вече,докато партийни ЧЛЕНОВЕ дал господ,цялото народно събрание е от членове.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове